• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benim yakınlarımda öyle bir abla vardı kadın evli bi adamla 2 senedir adamın çocuğu var , kadınında 2tane çocuğu var , yok vazgeçemiorum vs. diyip kendisini karısı ile kıyaslıodu kadından uzaklaştım ama çat kapı gelio işyerime ayy snir damarlarım geriliodu kadını dinlerken sonrada öğrendim ki kadın hep çevresinde erkek var ve hepsini kullanıo yuh dedimmm ya allah kimseye şaşırtmasın , kimilerinin kalpleri mühürlenince dışardan nasıl göründüklerine ve gerçeğe uyanamıyorlar :23:

Maşallah o zaman kadın halka maal olmuş :27:

Kesinlikle kuzumm bide tamamen mantıkla ilgili birşey ya mesala benim patronun kardeşi var adamdaki mantık bu ben parasız olsam bana kimse bakmazdı çirkinim çünkü gelenler hep parama geliyo :50::50: Bi insanda bu mantık olduktan sonra doğru insan gelse bile bilemez göremez zaten .

Kesinlikle ben bazı kadınlarımızı anlamıyorum evlenince bi salmalar kendini ne saça bakarlar ne başa bakarlar sabah kalktıgı eşofmanla akşama kadr evin içinde gezerler . Bide herzaman kendine güvenin olcak attıgın adımları biliceksin asla bi erkeğin şunu yap bunu yap demesine hemen tmm deyip buyrugu altına girip ezilmiceksin. Erkekler güçlü kadınları seviyolar

Aynen vazgeçilmez oluyorlar ve kaybetme korkusu yaşıyorlar. Sürekli borç aç ki öde öde dışarıya vereck para bulamasın :35:
Bekar arkadaşlar da bozuo , ben izin vermiycem :41: giderse de bni de götürcek , nasıl olsa evde yalnız kalmaya da korkuom bahanem var hihi:27:

Aynen vazgeçilmez oluyorlar ve kaybetme korkusu yaşıyorlar. Sürekli borç aç ki öde öde dışarıya vereck para bulamasın :35:
Bekar arkadaşlar da bozuo , ben izin vermiycem :41: giderse de bni de götürcek , nasıl olsa evde yalnız kalmaya da korkuom bahanem var hihi:27:

Aynen canım şimdiden temeli sağlam atmak lazım :9::9::9:

Maşallah o zaman kadın halka maal olmuş :27:

Herkese lazım bir finanscı da finanscı :36::32::24::21:
Hahahah :9: ilk başta reklamları izlediğimde bana da öyle oluyordu kuzum yalnız değilsin

Aynen dediğin gibi olmuş , en son bekar erkek arkadşının evine ev yemeği yapmaya gidiodu neymiş 300tl lik makyaj seti hediye etmiş karşılığında bana gel yemek yap demiş , akşam 7 de çıkmış adama gdio 40 yaşında ki kadın ben böle kaldım :53: ne diceğimi bilemedim .
Çok dedikodu yaptım sankim bugün :26:

Aynen dediğin gibi olmuş , en son bekar erkek arkadşının evine ev yemeği yapmaya gidiodu neymiş 300tl lik makyaj seti hediye etmiş karşılığında bana gel yemek yap demiş , akşam 7 de çıkmış adama gdio 40 yaşında ki kadın ben böle kaldım :53: ne diceğimi bilemedim .

Yok Artık :53::53::53::53:

Ayy anacım o yemek değil başka birşey yapmaya çağırmıştır :34: töbeler olsun gıybetin dibine vurdum :18:
Ama koca kadın yani, biz 22 yaşında böyle birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorsak annemiz yaşında olan o hatun hayli hayli düşünmeli .. aman neyse sustum :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy anacım o yemek değil başka birşey yapmaya çağırmıştır :34: töbeler olsun gıybetin dibine vurdum :18:
Ama koca kadın yani, biz 22 yaşında böyle birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorsak annemiz yaşında olan o hatun hayli hayli düşünmeli .. aman neyse sustum :51:

Aynen bende sustum çok dedikodu yptm :111:

oylelerinin doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalıştıklarını sanmıyorum guzumm :ssz:

Kızlar sevgilinizle bi şarkınız varmıııı ? :21::16:

Şarkımız yok ama nişanımızda yüzük takılırken arka fon müziği olarak ravi incigöz-şeker çalıyor olacak :16:
oylelerinin doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalıştıklarını sanmıyorum guzumm :ssz:

Aynen canım kalpleri mühürlü yoksa bile isteye mi saflıktan mi çözemedim :51:

Şarkımız yok ama nişanımızda yüzük takılırken arka fon müziği olarak ravi incigöz-şeker çalıyor olacak :16:

Aynen canım kalpleri mühürlü yoksa bile isteye mi saflıktan mi çözemedim :51:

Evet ya o şarkı çok güzel ama sadece Mustafa Ceceli söylese ayrı bi tatlışko oluyor şarkı ya :16:
Bizim eski sevgilimle şarkımız Ferhat Göçer- Sarıl Banaydı hatta az önce yemeğe gittim dışarı o şarkı çaldı burnum direği sızladı ya garip :25:
Neden böyle olduysa .. Şimdi ki ile bir şarkımız yok henüz :)

Geçen arkadaşımın düğününde slayt resimlerinde salonda duman-senden daha güzel çalıyordu :24: Çok hoşuma gitti ya çok etkileyiciydi :21::21:

Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor :9::9::9::9:

[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]

Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor :9::9::9::9:

[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]

Ay bende bugün keyifsizim valla bu şarkıyıda hiç duymamıştım :9:

Back