- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Benim yakınlarımda öyle bir abla vardı kadın evli bi adamla 2 senedir adamın çocuğu var , kadınında 2tane çocuğu var , yok vazgeçemiorum vs. diyip kendisini karısı ile kıyaslıodu kadından uzaklaştım ama çat kapı gelio işyerime ayy snir damarlarım geriliodu kadını dinlerken sonrada öğrendim ki kadın hep çevresinde erkek var ve hepsini kullanıo yuh dedimmm ya allah kimseye şaşırtmasın , kimilerinin kalpleri mühürlenince dışardan nasıl göründüklerine ve gerçeğe uyanamıyorlar
Özge ya sende ki o finansçı yazısına her gözüm takıldığında sloganını mırıldanıommmsıyırdımm
Kesinlikle kuzumm bide tamamen mantıkla ilgili birşey ya mesala benim patronun kardeşi var adamdaki mantık bu ben parasız olsam bana kimse bakmazdı çirkinim çünkü gelenler hep parama geliyoBi insanda bu mantık olduktan sonra doğru insan gelse bile bilemez göremez zaten .
Kesinlikle ben bazı kadınlarımızı anlamıyorum evlenince bi salmalar kendini ne saça bakarlar ne başa bakarlar sabah kalktıgı eşofmanla akşama kadr evin içinde gezerler . Bide herzaman kendine güvenin olcak attıgın adımları biliceksin asla bi erkeğin şunu yap bunu yap demesine hemen tmm deyip buyrugu altına girip ezilmiceksin. Erkekler güçlü kadınları seviyolar
Aynen vazgeçilmez oluyorlar ve kaybetme korkusu yaşıyorlar. Sürekli borç aç ki öde öde dışarıya vereck para bulamasın
Bekar arkadaşlar da bozuo , ben izin vermiycemgiderse de bni de götürcek , nasıl olsa evde yalnız kalmaya da korkuom bahanem var hihi
Maşallah o zaman kadın halka maal olmuş
Herkese lazım bir finanscı da finanscı
Hahahahilk başta reklamları izlediğimde bana da öyle oluyordu kuzum yalnız değilsin
Aynen canım şimdiden temeli sağlam atmak lazım
Aynen dediğin gibi olmuş , en son bekar erkek arkadşının evine ev yemeği yapmaya gidiodu neymiş 300tl lik makyaj seti hediye etmiş karşılığında bana gel yemek yap demiş , akşam 7 de çıkmış adama gdio 40 yaşında ki kadın ben böle kaldımne diceğimi bilemedim .
Çok dedikodu yaptım sankim bugün :26:
Aynen dediğin gibi olmuş , en son bekar erkek arkadşının evine ev yemeği yapmaya gidiodu neymiş 300tl lik makyaj seti hediye etmiş karşılığında bana gel yemek yap demiş , akşam 7 de çıkmış adama gdio 40 yaşında ki kadın ben böle kaldımne diceğimi bilemedim .
Çok dedikodu yaptım sankim bugün :26:
Ayy anacım o yemek değil başka birşey yapmaya çağırmıştırtöbeler olsun gıybetin dibine vurdum :18:
Ama koca kadın yani, biz 22 yaşında böyle birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorsak annemiz yaşında olan o hatun hayli hayli düşünmeli .. aman neyse sustum
Ayy anacım o yemek değil başka birşey yapmaya çağırmıştırtöbeler olsun gıybetin dibine vurdum :18:
Ama koca kadın yani, biz 22 yaşında böyle birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorsak annemiz yaşında olan o hatun hayli hayli düşünmeli .. aman neyse sustum
Kızlar sevgilinizle bi şarkınız varmıııı ?
oylelerinin doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalıştıklarını sanmıyorum guzumm
oylelerinin doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalıştıklarını sanmıyorum guzumm
Kızlar sevgilinizle bi şarkınız varmıııı ?
Şarkımız yok ama nişanımızda yüzük takılırken arka fon müziği olarak ravi incigöz-şeker çalıyor olacak
Aynen canım kalpleri mühürlü yoksa bile isteye mi saflıktan mi çözemedim
Beğendiğimiz bizi anlatan bütün şarkılar bizimm
Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor
[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?