Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Maşallah o zaman kadın halka maal olmuş

Aynen vazgeçilmez oluyorlar ve kaybetme korkusu yaşıyorlar. Sürekli borç aç ki öde öde dışarıya vereck para bulamasın
Bekar arkadaşlar da bozuo , ben izin vermiycem giderse de bni de götürcek , nasıl olsa evde yalnız kalmaya da korkuom bahanem var hihi

Aynen canım şimdiden temeli sağlam atmak lazım

Maşallah o zaman kadın halka maal olmuş

Herkese lazım bir finanscı da finanscı
Hahahah ilk başta reklamları izlediğimde bana da öyle oluyordu kuzum yalnız değilsin

Aynen dediğin gibi olmuş , en son bekar erkek arkadşının evine ev yemeği yapmaya gidiodu neymiş 300tl lik makyaj seti hediye etmiş karşılığında bana gel yemek yap demiş , akşam 7 de çıkmış adama gdio 40 yaşında ki kadın ben böle kaldım ne diceğimi bilemedim .
Çok dedikodu yaptım sankim bugün :26:

Yok Artık

Ayy anacım o yemek değil başka birşey yapmaya çağırmıştır töbeler olsun gıybetin dibine vurdum :18:
Ama koca kadın yani, biz 22 yaşında böyle birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorsak annemiz yaşında olan o hatun hayli hayli düşünmeli .. aman neyse sustum

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen bende sustum çok dedikodu yptm :111:

oylelerinin doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalıştıklarını sanmıyorum guzumm

Kızlar sevgilinizle bi şarkınız varmıııı ?

Şarkımız yok ama nişanımızda yüzük takılırken arka fon müziği olarak ravi incigöz-şeker çalıyor olacak
oylelerinin doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalıştıklarını sanmıyorum guzumm

Aynen canım kalpleri mühürlü yoksa bile isteye mi saflıktan mi çözemedim

Evet ya o şarkı çok güzel ama sadece Mustafa Ceceli söylese ayrı bi tatlışko oluyor şarkı ya
Bizim eski sevgilimle şarkımız Ferhat Göçer- Sarıl Banaydı hatta az önce yemeğe gittim dışarı o şarkı çaldı burnum direği sızladı ya garip
Neden böyle olduysa .. Şimdi ki ile bir şarkımız yok henüz :)

Geçen arkadaşımın düğününde slayt resimlerinde salonda duman-senden daha güzel çalıyordu Çok hoşuma gitti ya çok etkileyiciydi

Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor

[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]

Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor

[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]

Ay bende bugün keyifsizim valla bu şarkıyıda hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…