- Konu Sahibi balbocegi35
Hahahaaa Allah güzel şeyler yaşamayı nasip etsin hep bize inşallah
Amin aminn
Ayy öle bişi olursa hadım ederim onuu öyle de sevmeye devam ederim hiç olmazsa içim rahat eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaaa Allah güzel şeyler yaşamayı nasip etsin hep bize inşallah
Özge gell muhabbetimize efuli ile kaynatıozz :26:
Bide bi esprisi daha vardı ya ; Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.
Efuli evlenmekten korkar oldum :18: Sende de var mı bu ? Erkekler hep aldatıo nan
Geldim kuzucuuummmmm
Bu arada isimleriniz neydi kızlar ya
tövbe yaaa ,
cem ylmzı hiç sevmzdm ama güldürüo , abi kızı ara , abii kıza mesaj att hadi ara ara
Artık bizim hemcinslerde arsızlaştı evliymiş falan tanımıyorlar ya
Ayar oluyorum valla bende evlilikten korkar hale geldim
İsim vermimm sonracım kimlk başkalırının eline geçer allh korusun bana böcük dşyebilirsin
Aynen canım bende pek sevmem ama esprilerini okuyunca hoşuma gidiyo zekice hepsi Ay varya öyle birşey olursa dedektif gibiyim ben zaten düşünemiyorum bile yani
Aynen ya , benimde öyle bir arkadaşım vardı , evli adama aşık oldum diye tutturdu safım , neymiş adamı babası zorla evlendirmiş falan filan , sayfalarca o adama mektup yazmalar dedim kendine gel kızın gözünü bir türlü açamadım karşısında sen napıosun böyle die ağladığımı hatırlıyorum ben kızıyorum diye bana anlatmamış sonra ayrılmış ama adam bunu arabaya bindirmiş göğüslerini sıktırmış ne kadar büyük diyip
Güler misin ağlar mısın tövbe yaaa
Geldim kuzucuuummmmm
Bu arada isimleriniz neydi kızlar ya
Puahahaha
Zaten evli adamdan ne bekliyorlar ki? Amaçları sadece o yani .. Yoksa aşık olduklarını mı düşünüyor zavallı kızlar ya .. ezükler 2. el gibi 2. kadın oluyorlar.
Aynen ya , benimde öyle bir arkadaşım vardı , evli adama aşık oldum diye tutturdu safım , neymiş adamı babası zorla evlendirmiş falan filan , sayfalarca o adama mektup yazmalar dedim kendine gel kızın gözünü bir türlü açamadım karşısında sen napıosun böyle die ağladığımı hatırlıyorum ben kızıyorum diye bana anlatmamış sonra ayrılmış ama adam bunu arabaya bindirmiş göğüslerini sıktırmış ne kadar büyük diyip
Güler misin ağlar mısın tövbe yaaa
Aynen bende öyleyim ve çok snirliyim , haksızlığa hiç gelemem , hakkımı da sonuna kadar ararım onunda canını yakarım , Allahımm korusunnn yaşatmasın böyle bir acı bize
Çok var canım böyleleri malesef . Bazı hemcinslerimiz çok fazlasıyla saf bende daha gecen bi konu açtım en yakın arkadaşımla ilgili O da daha 2 3 ay önce boşanmş birisiyle göürüşüyor
Allahım Korusun Canım
Puahahaha
Zaten evli adamdan ne bekliyorlar ki? Amaçları sadece o yani .. Yoksa aşık olduklarını mı düşünüyor zavallı kızlar ya .. ezükler 2. el gibi 2. kadın oluyorlar.
:18::18::18:erkekler doyumsuz kadınlarda budala yada çok akıllı sanıyorlar kendileriniii ıyhhhhh...
Evlenince bence kadınlar kendilerine daha çok bakmalı ve erkkleri açıkçası ytğa bağlıycaksın yani kopamasın senden gözünü açtırmıycaksın ve cebinde de para bırakmıycaksın ben hayattan bunu öğrendim
Bebeğim Efuli sevgili demek benim adımda sevgi
Özge ya sende ki o finansçı yazısına her gözüm takıldığında sloganını mırıldanıommm sıyırdımm