Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bide bi esprisi daha vardı ya ; Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.

tövbe yaaa ,
cem ylmzı hiç sevmzdm ama güldürüo , abi kızı ara , abii kıza mesaj att hadi ara ara

tövbe yaaa ,
cem ylmzı hiç sevmzdm ama güldürüo , abi kızı ara , abii kıza mesaj att hadi ara ara

Aynen canım bende pek sevmem ama esprilerini okuyunca hoşuma gidiyo zekice hepsi Ay varya öyle birşey olursa dedektif gibiyim ben zaten düşünemiyorum bile yani

Artık bizim hemcinslerde arsızlaştı evliymiş falan tanımıyorlar ya
Ayar oluyorum valla bende evlilikten korkar hale geldim

Aynen ya , benimde öyle bir arkadaşım vardı , evli adama aşık oldum diye tutturdu safım , neymiş adamı babası zorla evlendirmiş falan filan , sayfalarca o adama mektup yazmalar dedim kendine gel kızın gözünü bir türlü açamadım karşısında sen napıosun böyle die ağladığımı hatırlıyorum ben kızıyorum diye bana anlatmamış sonra ayrılmış ama adam bunu arabaya bindirmiş göğüslerini sıktırmış ne kadar büyük diyip
Güler misin ağlar mısın tövbe yaaa

Aynen canım bende pek sevmem ama esprilerini okuyunca hoşuma gidiyo zekice hepsi Ay varya öyle birşey olursa dedektif gibiyim ben zaten düşünemiyorum bile yani

Aynen bende öyleyim ve çok snirliyim , haksızlığa hiç gelemem , hakkımı da sonuna kadar ararım onunda canını yakarım , Allahımm korusunnn yaşatmasın böyle bir acı bize

Puahahaha
Zaten evli adamdan ne bekliyorlar ki? Amaçları sadece o yani .. Yoksa aşık olduklarını mı düşünüyor zavallı kızlar ya .. ezükler 2. el gibi 2. kadın oluyorlar.

Puahahaha
Zaten evli adamdan ne bekliyorlar ki? Amaçları sadece o yani .. Yoksa aşık olduklarını mı düşünüyor zavallı kızlar ya .. ezükler 2. el gibi 2. kadın oluyorlar.

Benim yakınlarımda öyle bir abla vardı kadın evli bi adamla 2 senedir adamın çocuğu var , kadınında 2tane çocuğu var , yok vazgeçemiorum vs. diyip kendisini karısı ile kıyaslıodu kadından uzaklaştım ama çat kapı gelio işyerime ayy snir damarlarım geriliodu kadını dinlerken sonrada öğrendim ki kadın hep çevresinde erkek var ve hepsini kullanıo yuh dedimmm ya allah kimseye şaşırtmasın , kimilerinin kalpleri mühürlenince dışardan nasıl göründüklerine ve gerçeğe uyanamıyorlar

Çok var canım böyleleri malesef . Bazı hemcinslerimiz çok fazlasıyla saf bende daha gecen bi konu açtım en yakın arkadaşımla ilgili O da daha 2 3 ay önce boşanmş birisiyle göürüşüyor

Çok var canım böyleleri malesef . Bazı hemcinslerimiz çok fazlasıyla saf bende daha gecen bi konu açtım en yakın arkadaşımla ilgili O da daha 2 3 ay önce boşanmş birisiyle göürüşüyor

:18::18::18:erkekler doyumsuz kadınlarda budala yada çok akıllı sanıyorlar kendileriniii ıyhhhhh...
Evlenince bence kadınlar kendilerine daha çok bakmalı ve erkkleri açıkçası ytğa bağlıycaksın yani kopamasın senden gözünü açtırmıycaksın ve cebinde de para bırakmıycaksın ben hayattan bunu öğrendim

Puahahaha

Özge ya sende ki o finansçı yazısına her gözüm takıldığında sloganını mırıldanıommm sıyırdımm

Kesinlikle kuzumm bide tamamen mantıkla ilgili birşey ya mesala benim patronun kardeşi var adamdaki mantık bu ben parasız olsam bana kimse bakmazdı çirkinim çünkü gelenler hep parama geliyo Bi insanda bu mantık olduktan sonra doğru insan gelse bile bilemez göremez zaten .

Kesinlikle ben bazı kadınlarımızı anlamıyorum evlenince bi salmalar kendini ne saça bakarlar ne başa bakarlar sabah kalktıgı eşofmanla akşama kadr evin içinde gezerler . Bide herzaman kendine güvenin olcak attıgın adımları biliceksin asla bi erkeğin şunu yap bunu yap demesine hemen tmm deyip buyrugu altına girip ezilmiceksin. Erkekler güçlü kadınları seviyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…