- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
Aynen insan bir ürperio donla duş yap akşamları çok komikkk
Korgutmayınn nannn beniiiiii :111::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korgutmayınn nannn beniiiiii :111::84:
Oha bu selfie de olmasa millet ortada çıplak çıplak koşturacakmış , bu selfie nolmuş anam bi gazete koymş ünlülerin selfie pozlarını oha dedirtti böyle kaldım millet yanlış anlaşılmaktan hiç korkmuooo nan kimisi gay , kimisi lez , kimisi orasını burasını açmış ohaaa
http://galeri.sozcu.com.tr/2014/foto/genel/selfie-modasi-cilginlik-sinirlarini-asti.html
Nil Karaibrahimgil de oğluyla fotosunu koymuş altına da Göğüslerim süt ve sevgiyle dolu yazmış
Millet çıldırmışşNil Karaibrahimgil de oğluyla fotosunu koymuş altına da Göğüslerim süt ve sevgiyle dolu yazmış
Efuliii arkana bak :94: süpürgemde var benimm
Herkes yemeğe gitti
ben daha gitmedimm birazdan gidicemmm
Bendee hammm yaptımm geldimmm
Efuli evlenmekten korkar oldum :18: Sende de var mı bu ? Erkekler hep aldatıo nan
off off kuzum tam üstüne bastınn Ciddiyet yaklaştıkca içimi korkular kaplıyor. Kendime milyon tane soru soruyorumm . Hele burdan öyle konular okudum ki.:18: Madalyonun iki yüzü var gibi geliyor bazen bi tarfı toz pembe mutluluk huzur bi tarafı düşünceler acabalar ne bilim garip bi
Bende gittim geldim kuzumm
Aynen ya erkek milleti değil mii
Cem yılmaz diyordu ya fikri var aklı yok diye izledin mi bilmiyorum aklıma geldi bunlarda bazen o fikre kapılıp gidiyorlar
Aynen ya erkek milleti değil mii
Cem yılmaz diyordu ya fikri var aklı yok diye izledin mi bilmiyorum aklıma geldi bunlarda bazen o fikre kapılıp gidiyorlar