- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
bende onları bayılarak almıştım canım Sabırsızlıkla kullancagım günü bekliyorum
Ne zaman aldın kuzum? Bide ne kadar?
Bende tencere takımlarımı almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende onları bayılarak almıştım canım Sabırsızlıkla kullancagım günü bekliyorum
Çini tabakları var o da çok güzel tatlım güzel işlemeliii
Para görünce artık midem bulanıyor kuzum valla bak
Bi tomar parayı bi kaç saniye de sayabiliyorum jet hızı ile
Bide ben normalde lise de sözelciydim, şimdi hep matematiksel işlemlerle uğraşıyorum. Ne okudum ne oldum ya ..
Ne zaman aldın kuzum? Bide ne kadar?
Bende tencere takımlarımı almak istiyorum
sende haklısın
peki seviyor musun işini
Bebeğim ben onları set halinde aldım Ordaki gördüğün tabak takımım hariç diğer hepsini set paketine dahil Hisar ın hepsi bu forumdan ve yakınlarımdan edindiğim bilgiler sonucu en dayanıklılardan biriymiş
Şimdi internet sitesinden baktım kuzum o begendiğin teflon set 533 tl yazıor hisarın online sitesinde
Kuzuuuummmmmm .. Dün gece çok rahat uyudum
Sankinimm biraz pahalı
Ama çok beğendim ya.
Kızlar aranızda hiç estetik yaptıran varmı :44::44: Forumda albümlere ne zaman baksam hep estetik albümleri var
Yaptırmadım ben ama yüzümdeki etsiz benleri yok etmek isterdim kanser riski olduğu için denemiyorum bile
Dün o konuda anlatılan ve anlattıklarımdan korkarak yattım ama çok dua okudumm, gece lambası olmadan asla uyuyamam hatta karanlığı hiç sevmem delirick gibi oluyorum kumandalı led almışmış babam aldım onu odama koydum kumandada yastığımın altında tıkırtı gelirse hemen lambayı yakıcam allahtan gelmedi kimse
Set olarak alırsan uyguna geliyor kuzum Mağazalardaki kampanyaları ve çeyiz setlerini takip et
Bencede kuzum . o benlerinde sana kattıgı bi güzellik vardır eminim
Bazılarının var bazılarının yok ama yine de kendimle barışığım burdaki estetikli burunları görünce gidip aynaya bakıyorum sonra napıyorum benim burnm zaten düzgün diyorum
Bende çok tırsarak yattım kuzum. Dün akşam duş aldım tuhaf tuhaf sesler duydum ama çok şükür sağ salim çıktım
Hamdolsun gece de birşey olmadı. O kumandalı lamba işi iyiymiş he .. Diş perisi filmini izlediniz mi çok korkunçtu onu hatırladım şinciii :18:
hahahaa aynen canımm Ben türkiyede bu kadar çok estetikli burun oldugunu burdan gördüm. Ama bazılarınki gerçekten yakışmış ve başarılı operasyonlar
Canım akşam duşa girmek sakıncalı giriyorsanda ve böyle şeyler yaşıosun altında iç çamaşını çıkarmadan duş al , banyoda beğenme musallat olma olayı var tedbiri elden bırakma ve bismillh diyip destur çek ben genelde nas suresini de okurum işten gelince mecbur akşam yapıyorum . Ben onu izlemedim the walking dead izliyorum ordakilerde beni tırtırıo [/B][/COLOR]
Heheh
Bu arada akşam duş almak sakıncalı tatlım ama bende çalışıyorum anca öyle vaktim oluyor, bi ara epey garip sesler işittim hemen kardeşime sesledim bi kaç dk kapının önünde durup gitti
Aynen canım katılıyorum . Güzellik katmış yani burun o kadar suratta önemli faktörmüş ki kk.da öğrendim