• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Para görünce artık midem bulanıyor kuzum valla bak :9:
Bi tomar parayı bi kaç saniye de sayabiliyorum jet hızı ile :1:
Bide ben normalde lise de sözelciydim, şimdi hep matematiksel işlemlerle uğraşıyorum. Ne okudum ne oldum ya ..

:9: sende haklısın

peki seviyor musun işini:6:

Ne zaman aldın kuzum? Bide ne kadar?
Bende tencere takımlarımı almak istiyorum

Bebeğim ben onları set halinde aldım:16: Ordaki gördüğün tabak takımım hariç diğer hepsini set paketine dahil :16: Hisar ın hepsi bu forumdan ve yakınlarımdan edindiğim bilgiler sonucu en dayanıklılardan biriymiş :32:
Şimdi internet sitesinden baktım kuzum o begendiğin teflon set 533 tl yazıor hisarın online sitesinde:16:

Bebeğim ben onları set halinde aldım:16: Ordaki gördüğün tabak takımım hariç diğer hepsini set paketine dahil :16: Hisar ın hepsi bu forumdan ve yakınlarımdan edindiğim bilgiler sonucu en dayanıklılardan biriymiş :32:
Şimdi internet sitesinden baktım kuzum o begendiğin teflon set 533 tl yazıor hisarın online sitesinde:16:

Sankinimm biraz pahalı :17::37:
Ama çok beğendim ya.

Kuzuuuummmmmm .. Dün gece çok rahat uyudum :16:

Dün o konuda anlatılan ve anlattıklarımdan korkarak yattım ama çok dua okudumm, gece lambası olmadan asla uyuyamam hatta karanlığı hiç sevmem delirick gibi oluyorum :25: kumandalı led almışmış babam aldım onu odama koydum kumandada yastığımın altında tıkırtı gelirse hemen lambayı yakıcam :52: allahtan gelmedi kimse :52::52::52::52:

Kızlar aranızda hiç estetik yaptıran varmı :44::44: Forumda albümlere ne zaman baksam hep estetik albümleri var :27:

Dün o konuda anlatılan ve anlattıklarımdan korkarak yattım ama çok dua okudumm, gece lambası olmadan asla uyuyamam hatta karanlığı hiç sevmem delirick gibi oluyorum :25: kumandalı led almışmış babam aldım onu odama koydum kumandada yastığımın altında tıkırtı gelirse hemen lambayı yakıcam :52: allahtan gelmedi kimse :52::52::52::52:

Bende çok tırsarak yattım kuzum. Dün akşam duş aldım tuhaf tuhaf sesler duydum ama çok şükür sağ salim çıktım :9:
Hamdolsun gece de birşey olmadı. O kumandalı lamba işi iyiymiş he .. Diş perisi filmini izlediniz mi çok korkunçtu onu hatırladım şinciii :18:

Bencede kuzum . o benlerinde sana kattıgı bi güzellik vardır eminim :16:

Bazılarının var bazılarının yok ama yine de kendimle barışığım :16: burdaki estetikli burunları görünce gidip aynaya bakıyorum sonra napıyorum benim burnm zaten düzgün diyorum :9::9::9::9:

Bazılarının var bazılarının yok ama yine de kendimle barışığım :16: burdaki estetikli burunları görünce gidip aynaya bakıyorum sonra napıyorum benim burnm zaten düzgün diyorum :9::9::9::9:

hahahaa aynen canımm :9::9: Ben türkiyede bu kadar çok estetikli burun oldugunu burdan gördüm. Ama bazılarınki gerçekten yakışmış ve başarılı operasyonlar :16:

Bende çok tırsarak yattım kuzum. Dün akşam duş aldım tuhaf tuhaf sesler duydum ama çok şükür sağ salim çıktım :9:
Hamdolsun gece de birşey olmadı. O kumandalı lamba işi iyiymiş he .. Diş perisi filmini izlediniz mi çok korkunçtu onu hatırladım şinciii :18:

Canım akşam duşa girmek sakıncalı giriyorsanda ve böyle şeyler yaşıosun altında iç çamaşını çıkarmadan duş al , banyoda beğenme musallat olma olayı var tedbiri elden bırakma ve bismillh diyip destur çek ben genelde nas suresini de okurum işten gelince mecbur akşam yapıyorum . Ben onu izlemedim the walking dead izliyorum ordakilerde beni tırtırıo :27::27::27::27:

hahahaa aynen canımm :9::9: Ben türkiyede bu kadar çok estetikli burun oldugunu burdan gördüm. Ama bazılarınki gerçekten yakışmış ve başarılı operasyonlar :16:

Aynen canım katılıyorum . Güzellik katmış yani burun o kadar suratta önemli faktörmüş ki kk.da öğrendim :1:

Canım akşam duşa girmek sakıncalı giriyorsanda ve böyle şeyler yaşıosun altında iç çamaşını çıkarmadan duş al , banyoda beğenme musallat olma olayı var tedbiri elden bırakma ve bismillh diyip destur çek ben genelde nas suresini de okurum işten gelince mecbur akşam yapıyorum . Ben onu izlemedim the walking dead izliyorum ordakilerde beni tırtırıo :27::27::27::27:[/B][/COLOR]

Heheh :1:
Bu arada akşam duş almak sakıncalı tatlım ama bende çalışıyorum anca öyle vaktim oluyor, bi ara epey garip sesler işittim hemen kardeşime sesledim bi kaç dk kapının önünde durup gitti :9:

Heheh :1:
Bu arada akşam duş almak sakıncalı tatlım ama bende çalışıyorum anca öyle vaktim oluyor, bi ara epey garip sesler işittim hemen kardeşime sesledim bi kaç dk kapının önünde durup gitti :9:

Aynen insan bir ürperio :52: donla duş yap akşamları çok komikkk :52::52::52::52:

Back