- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.401
Ayy inşallah canım :) seninde az kalmış:))Günaydın Efulim bende aynı hafta sonu temizliğe başladık her tarafım kırılıyor hafta içi de temizlik devam son hız devam etmeyi planlıyoruz nasipseSen nasılsın
Bence sonucu güzel olacak canım
Ayy inşallah canım :) seninde az kalmış:))
İnşallah kuzum :) bu arada haftaya benim aşkoşumun doğum günüsü ve ben hiç bişe düşünmedimİnşallah düşündüğümüz gibi olursa evet az kaldı kuzum
İnşallah kuzum :) bu arada haftaya benim aşkoşumun doğum günüsü ve ben hiç bişe düşünmedimyanında olacam pasta yapmayı planlıorum hediye ne alacam ya ((
Kuzum ona kıyafet almak çok zor hiçbşeyi beğenmioPasta yapacaksın bu güzel bir hediye kendi ellerinle kuzum bir tshirt gömlek bile olur bence canım sürekli aldığımızdan hediyeler bitti şahsen dönüp aynı şeyleri alıyoruz
Kuzum ona kıyafet almak çok zor hiçbşeyi beğenmiobende kararsızım başka napsam die :) çarşamba benm doğum günüm hatırlayacak mı acaba :)
Bak şimdi aklıma geldi güzel bi çakmak alabilirim :)) biraz daha takım ait şeyler alırsam ev siyah beyaz olacak :))Hatırlar neden hatırlamaasın kuzumSen daha iyi bilirsin tabi ki tuttuğu takıma ait birşeyler alsan
Bak şimdi aklıma geldi güzel bi çakmak alabilirim :)) biraz daha takım ait şeyler alırsam ev siyah beyaz olacak :))
Çakmak alayım canım :) verirkende derim ben ona yanlış yaparsan yakarım derim :))))O zaman takımı unutalım
Çakmak alayım canım :) verirkende derim ben ona yanlış yaparsan yakarım derim :))))
Napıosun kuzum nerelerdesin :))günaydınlarrrrr
Evet çok güzel oluyo ama sevdicek bizim resmimizi halıya yaptırmıştı :)Güzel espiriresimlerinizden yastık yapmadıysan o da olabilir çok romantik
Evet çok güzel oluyo ama sevdicek bizim resmimizi halıya yaptırmıştı :)
buralardayım kuzum çeyiz bohça peşindeyim iliğim kurudu valla sen napıyosun:)Günaydın kuzular :)
Napıosun kuzum nerelerdesin :))
günaydınlarrrr dicem öğlen oldu:) bende geldim
bence çok hoş olur ama sepetleri bidaha beyaz tülle paketleyebilirsin canım bence güzel olurkızlarrrr bohçaları beyaz hasır sepette sunsam güzelce süslesem nasıl olur
ama sadece 3 kişininkini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?