- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.441
Günaydınlar Efenimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kendim aldım artık cnm onu bi güzel süsleyeceğim :)ben kendim aynalı bi tepsi aldım zevkime göre canım
:) korkutuğuna değmemiş he :) senin baban çok güzel konuşmuş bence bi teşekkürü hak etmiş benim babam çok sert tepki vermişti :) inşAllah hayırlısıyla herşey devam eder canım gelişmeleri çok merak ediyorum :)
Öncelikle Allah kavuştursun hepimiziNasıl cesaret verdin bana gece gece anlatamam.. Ben de asker yolu bekliyorum, dönüşte kısmetse tanıştırıcam ama konuyu babama nasıl açıcam hiç bir fikrim yok.. Biz uzaktayız bir de, yani telefonda söylesem olmaz, gitsem ne bileyim gözünün içine baka baka ya söyleyemezsem diyorum.. Şafak sıkıştırmaya başladıkça iyice gerilmeye de başladım.. Hayırlısı bakalım
Bende babama cumartesi günü söyledim ve tek başıma söyledim. Annem hala karşı çünkü. Bana tamm kızım konuşuruz dedi ve hala konuşulmadı bende demiştim korktuğuma stresime değmedi diye :)
Ben de tepsimi kendim yapıyorumBende kendim aldım artık cnm onu bi güzel süsleyeceğim :)
2 ay kaldı gelmesine, ben geldikten sonra söylemeyi düşünüyorum.. Önce bir 10 gün tatil yapalım, bütün sıkıntımızı atalım, kafamızda bir şey olmasın, sonra da bir yolunu bulup söyleyeceğim artık.. Annemin söylemesindense benim söylemem sanki daha iyi olur gibi geliyor.. Çünkü bir sürü sorusu olacak muhtemelen. Kimin nesi, kaç yaşında, ne iş yapıyo, ailesi nasıl vs.vs.. Bu sorulara ben daha net cevaplar verebilirim gibi geliyo.. Ama işte telefonda olunca da yüzünün ifadesini göremiyorsun, hangi ruh haline sahip olduğunu anlayamayabilirim gibi geliyo.. Bazen diyorum mail atayım, ya da sms, sonra da kapatayım telefonu öğrendiğiyle kalsınHayırlısı olsun canımm. Olumsuz tepki vermemiş en azından Annen konuyu açabilir bak cesaret edemiyorsan Ne kadar kaldı gelmesine? Biz sanırım en doğru zamanda söyledik. Gelmesine 10 gün kala, olumsuz bi tepki vermesi halinde ikna edebilecek bi süre bıraktık kendimizce. Daha doğrusu annem öyle düşünmüş bana da süpriz yaptığı için kendisiÖncelikle Allah kavuştursun hepimizi
Ohh tabi tatil imkanınız varsa şahane olur, bizim birlikte tek tatil imkanımız balayı2 ay kaldı gelmesine, ben geldikten sonra söylemeyi düşünüyorum.. Önce bir 10 gün tatil yapalım, bütün sıkıntımızı atalım, kafamızda bir şey olmasın, sonra da bir yolunu bulup söyleyeceğim artık.. Annemin söylemesindense benim söylemem sanki daha iyi olur gibi geliyor.. Çünkü bir sürü sorusu olacak muhtemelen. Kimin nesi, kaç yaşında, ne iş yapıyo, ailesi nasıl vs.vs.. Bu sorulara ben daha net cevaplar verebilirim gibi geliyo.. Ama işte telefonda olunca da yüzünün ifadesini göremiyorsun, hangi ruh haline sahip olduğunu anlayamayabilirim gibi geliyo.. Bazen diyorum mail atayım, ya da sms, sonra da kapatayım telefonu öğrendiğiyle kalsın
Benimki gitmeden asıl askerlik dönünce başlayacak demişti de inanmamıştım.. Daha bunun istemesi var, sözü var, nişanı var, çeyizi var, düğünü vaaar, var oğlu var
Evet canım, çok az kalmış, darısı başımızaOhh tabi tatil imkanınız varsa şahane olur, bizim birlikte tek tatil imkanımız balayı
Tabi ki senin söylemen daha iyi olur, bi cesaret söyleyiver ya. gerisi geliyor yani. Benim babam pek bişey sormadı yaa nasılsa gelince tanışcaz dedi
Mesaj at bence
Evet aynı tepkiyi ben de sevdiceğimden aldım, asıl askerlik dönünce başlıcak derlerdi de inanmazdım dedi, şimdi burda olmak için sabırsızlanıyor. Az kaldı bizim de çok şükür
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallahEvet canım, çok az kalmış, darısı başımıza
Mutluluklar dilerim şimdiden
Forum değişti değişeli uğramaz oldukGünaydınnn Hatunlarr
Burayı çokmu boşladık ne
Olumsuz tepki bi yana bugün sevdicek gelecek bize tanışmaya:)İnşallah canımm, evet valla çok şaşırttı bizi çünkü genel olarak çok sert bi yapısı vardır ve tepkisini kestirmek imkansızdır. Sanırım biz en kötüye hazırladığımız için çok sevindik.
Gelişmeleri yazarım mutlaka, yakın bi süre içinde alışverişe çıkcam tanışma, isteme günleri için. Ve tabi ki nişan için. Fikirlere açığım bu arada
Öncelikle Allah kavuştursun hepimizi
Ne kadar kaldı gelmesine? Biz sanırım en doğru zamanda söyledik. Gelmesine 10 gün kala, olumsuz bi tepki vermesi halinde ikna edebilecek bi süre bıraktık kendimizce. Daha doğrusu annem öyle düşünmüş bana da süpriz yaptığı için kendisi
Annen konuyu açabilir bak cesaret edemiyorsan
Hayırlısı olsun canımm. Olumsuz tepki vermemiş en azından
Kavuşalım sevdiceklerimize yaaa
Günaydın kuzum:)Günaydınnn Hatunlarr
Burayı çokmu boşladık ne
yavrimm nasılsınnn durumlr nasılllGünaydın kuzum:)
Heyecan dorukta :) akşamı bekliyorum. Annemler gelecek şimdi işten. Akşamda Dışarı mı gideriz evde mi oluruz hala belli değilyavrimm nasılsınnn durumlr nasılll
Günaydın canlar :)
Kuzum bu akşammı konuşcaksınızHeyecan dorukta :) akşamı bekliyorum. Annemler gelecek şimdi işten. Akşamda Dışarı mı gideriz evde mi oluruz hala belli değil
Nasılsın tatlımmm