- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.361
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler oluyor yavrimmmKızlar size çok önemli bir soru 2015 yerel seçimlerinin ne zaman olacağı netleşmedi akşam düğününüz olsa ama o gün seçim olsa şansa ne kadar etkiler gelmek isteyen oyunu kullanır gelir mi uzakta da olsa İstanbul-Ankara mesela çünkü İstanbuldakiler için bahene olamaz 5 e kadar seçimya da oy kullanmak çokta önemli olmaz mı Nikah memuru o gün nikah kıyabiliyordur değil mi
Günaydın tatlım . Had hayırlısı olsun bakalım umarım herşey istediğin gibi olur.Stres yok cesaretini topla ve babanın karsısında kararlı görünGünaydın canlar :) kızlar karar verdim babamla konuşacam pazar günü:))
Kuzum bizim nikahımız erken kıyılacak muhtemelen. Çünkü çalıştığımz yerde ki arkadaşlarımız düğüne gelemiyecek o yüzden orda nikah arkasına yemek düşünüyoz. Ama düğünümüz seçim gününe gelse bizim akrabalar uzakta onlar gelir. Oy kullanmazlar. Bizimde 2yerde düğün olacak. Memleketlerimz 2saat uzakta. Onlarda oy kullanıp gelir:) gelemeyen içinde ikinci düğün alternatifi olacak :)))Kızlar size çok önemli bir soru 2015 yerel seçimlerinin ne zaman olacağı netleşmedi akşam düğününüz olsa ama o gün seçim olsa şansa ne kadar etkiler gelmek isteyen oyunu kullanır gelir mi uzakta da olsa İstanbul-Ankara mesela çünkü İstanbuldakiler için bahene olamaz 5 e kadar seçimya da oy kullanmak çokta önemli olmaz mı Nikah memuru o gün nikah kıyabiliyordur değil mi
neler oluyor yavrimmm
Kuzum düşündüm sonunda ölüm yok. Aslında babamın kızacağı bi durumda yok. Okulumu bitirdim işimi elime aldım zamanı da geldi artık. babam kızsa da en azından düşüncemizi bilecek. Şimdiye kadar babamla iletişimim iyi değildi belki bundan sonra düzelir :)Günaydın tatlım . Had hayırlısı olsun bakalım umarım herşey istediğin gibi olur.Stres yok cesaretini topla ve babanın karsısında kararlı görün
kuzum aslında bu biraz oy kullanana baglı siyasete çok düşkünse oyunu kullanmak isterr .Ama çok büyük bir sorun olcagı sanmıyorm kuzum ben dğün sonuçta bnde yapsam seçim günü memleketten gelirlerKesin değil de düşünüyor insan işte sorun olur mu sence ? Ankaradan gelecek maksimum 15-20 kişi var en yakınlarımız olursa ya oy kullanmayacaklar ya da sabahtan yola çıkacaklar ya da 20 kişi eksik olacak
Günaydın canlar :) kızlar karar verdim babamla konuşacam pazar günü :)
Kuzum bizim nikahımız erken kıyılacak muhtemelen. Çünkü çalıştığımz yerde ki arkadaşlarımız düğüne gelemiyecek o yüzden orda nikah arkasına yemek düşünüyoz. Ama düğünümüz seçim gününe gelse bizim akrabalar uzakta onlar gelir. Oy kullanmazlar. Bizimde 2yerde düğün olacak. Memleketlerimz 2saat uzakta. Onlarda oy kullanıp gelir:) gelemeyen içinde ikinci düğün alternatifi olacak :)))
Kuzum çok yakınınsa zaten gelirler. Düşün benim bi halam ankarada bi halam ıspartada bi halam bursada bi teyzem bi dayım mersinde bi dayım istanbulda onlar bi kaç gün önce gelirler :)Kesin değil de düşünüyor insan işte sorun olur mu sence ? Ankaradan gelecek maksimum 15-20 kişi var en yakınlarımız olursa ya oy kullanmayacaklar ya da sabahtan yola çıkacaklar ya da 20 kişi eksik olacak
Bence de canım ama işte resmi tatil düğün mekanında nikah kıydıramayız çok ürkütücüKuzum çok yakınınsa zaten gelirler. Düşün benim bi halam ankarada bi halam ıspartada bi halam bursada bi teyzem bi dayım mersinde bi dayım istanbulda onlar bi kaç gün önce gelirler :)
kuzum aslında bu biraz oy kullanana baglı siyasete çok düşkünse oyunu kullanmak isterr .Ama çok büyük bir sorun olcagı sanmıyorm kuzum ben dğün sonuçta bnde yapsam seçim günü memleketten gelirler
Canım bizim şansımıza bize seçim görevide çıkar ben güveniorum o şansıma :)))Ya 1 düğünün varsa sadece ? bence gelmek isteyen gelir çünkü 3-4 ay öncesinden kesinleşiyormuş yani herkese denk gelebilir bende bu şans varsa bize denk gelir de gelirse de şansımıza akşam 6 dan sonra düğün yapılabiliyormuş gündüz yasak
Sizde ayrı bi tören yaparsanız:) yakınlarınızı çağırırsınız:)Bence de canım ama işte resmi tatil düğün mekanında nikah kıydıramayız çok ürkütücü
kuzum kuaförler burda açık oluyorda nikah memuru dediğin gibi önceden olması lazım sanırım .Dimi Efulim ama işte kuaförler kapalı oluyor sanırım ve resmi tatil nikah memuru olmaz önceden kıydırmak gerekir
Bende çok güvenirim tam da düğün tarihlerinde oluyor bu seçimler kesin bize denk gelir o yüzden korktumCanım bizim şansımıza bize seçim görevide çıkar ben güveniorum o şansıma :)))
O imkansız canım sadece bir kına ve bir düğün inşallah nasipse eğer nikah yasaksa zaten önceden kıyılacaktırSizde ayrı bi tören yaparsanız:) yakınlarınızı çağırırsınız:)
kuzum kuaförler burda açık oluyorda nikah memuru dediğin gibi önceden olması lazım sanırım .
Kuzum benim korkumda benim teyzemin eşi ile sevdiceğin amcası birbirine zıt partiden çok koyu siyasetçiler. Benm teyzemler olur yanımzda onunda amcası gelecek konı siyasete gelirse evde kavga çıkar diye korkuyorum :)Bende çok güvenirim tam da düğün tarihlerinde oluyor bu seçimler kesin bize denk gelir o yüzden korktum
O imkansız canım sadece bir kına ve bir düğün inşallah nasipse eğer nikah yasaksa zaten önceden kıyılacaktır
Bu durumda zaten nikah kıymak mekanda hayal olur kuzum göstermelik kıyarız belki espirili olsun diye denk gelirsek Allah korusun tabi