- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.381
Yanyana getirmeyeceksinizKuzum benim korkumda benim teyzemin eşi ile sevdiceğin amcası birbirine zıt partiden çok koyu siyasetçiler. Benm teyzemler olur yanımzda onunda amcası gelecek konı siyasete gelirse evde kavga çıkar diye korkuyorum :)
İnşallah :) hatta geçen gün sevdiceğe de dedim naparız diye:) diyo ben konuyu değiştiririm diye:)Yanyana getirmeyeceksinizve sanmıyorum o özel günde konunun oraya geleceğini kuzum :)
İnşallah :) hatta geçen gün sevdiceğe de dedim naparız diye:) diyo ben konuyu değiştiririm diye:)
Aynen kuzum:) babamm kabul ederse çok işim var :) 1ay içinde vermem gereken 5 6 kilom var:)Bence de canım değiştirilir konu en özel ve güzel gününüz boşver düşünme bunları sana diyene baka ben neler düşünüyorum şuan bir bilsen
İnşallah kabul eder herşey gönlünce olur canımAynen kuzum:) babamm kabul ederse çok işim var :) 1ay içinde vermem gereken 5 6 kilom var:)
Pazara da az kaldı :)İnşallah kabul eder herşey gönlünce olur canım
Pazara da az kaldı :)
Ayy ya bi an önce halletsek keşke :))Bende bugünler de çok heyecanlıyım zaman mı daralıyor ne
Amin canım inşallahAyy ya bi an önce halletsek keşke :))
Tünaydın kuzumGünaydınlar
Canım inşallah olumlu geçmiştir bekliyoruz haberleriniKızçeleeeeeerrrrr :) bomba haberim vaaaaar:)
Babamla yarın konuşacaktıııımm. Baktım ev müsaitti. Bi deli cesareti geldi konuştum :)) anlattım durumu. Cevabı tamam bebeğim yarın annenlede konuşalım dedi. :))) bende dedim ama baba annem olumsuz bakıo dedim yarın konuşuruz dediiiii :)) yarın büyük gün :) bu arada korkulacak bişe yokmuş ben yaptım :))) oh be rahatladım :)
Günaydın canım. Dün konusu hiç açılmadı çünkü sabah konserve yaptık hep beraber. Öğle sonu misafir vardı. Akşamda konusu hiç açılmadı. Ama babamın dün keyfi yerindeydi. Sürekli sarılıp öptü. Bugünde gittler annemle Biz yazlıkta kaldık. Bakalım sonucu ne olacak :)Canım inşallah olumlu geçmiştir bekliyoruz haberlerini
Kuzum ben söyledim söylediğimle kaldım:) daha bi gelişme yok. Ama korktuğum gibi olmadı :) söyledim rahatladım:) zorda değilmiş:)GÜNAYDINNN GÜZELLİKLER
İYİ HAFTALAR NASILSINIZZZ
DÖKÜLÜN BAKİM HABERLERİ
Günaydın Efulim bende aynı hafta sonu temizliğe başladık her tarafım kırılıyor hafta içi de temizlik devam son hız devam etmeyi planlıyoruz nasipseGÜNAYDINNN GÜZELLİKLER
İYİ HAFTALAR NASILSINIZZZ
DÖKÜLÜN BAKİM HABERLERİ
Günaydın canım. Dün konusu hiç açılmadı çünkü sabah konserve yaptık hep beraber. Öğle sonu misafir vardı. Akşamda konusu hiç açılmadı. Ama babamın dün keyfi yerindeydi. Sürekli sarılıp öptü. Bugünde gittler annemle Biz yazlıkta kaldık. Bakalım sonucu ne olacak :)
Ne zaman geliyorlar bebeğim istemeyeGünaydın Efulim bende aynı hafta sonu temizliğe başladık her tarafım kırılıyor hafta içi de temizlik devam son hız devam etmeyi planlıyoruz nasipseSen nasılsın
Bence sonucu güzel olacak canım
Ne zaman geliyorlar bebeğim istemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?