- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.421
Haha süper fikir :)))Sende yastığa yapıştır
Bende haber bekliyorm babamdan :) kurban bayramı için ama hala ses seda yokburalardayım kuzum çeyiz bohça peşindeyim iliğim kurudu valla sen napıyosun:)
Bende haber bekliyorm babamdan :) kurban bayramı için ama hala ses seda yokburalardayım kuzum çeyiz bohça peşindeyim iliğim kurudu valla sen napıyosun:)
Tek sorununuz buysa ne güzelMerhaba,
Ben de Kasım da isteme-söz-nişan bir arada olan bir törenle katılıcam inş. bu kervana ama tek sorunum var NE GİYMELİYİM ?((
sakin bi zamanını bull ama ilk annen konuşsa daha iyi olurdu baban sonra seni karşısına alır konuşur bende öyle olmuştuAnnem bugün dedi ki artık babanla konuş istersen
Nasıl konuşcam ben kızlar yaa
Ya benim babam biliyo aslında sadece resmiyete dökmek kaldı ve benim itiraf etmem.sakin bi zamanını bull ama ilk annen konuşsa daha iyi olurdu baban sonra seni karşısına alır konuşur bende öyle olmuştu
telefonda söyle çok basit oluyoYa benim babam biliyo aslında sadece resmiyete dökmek kaldı ve benim itiraf etmem.
Aslında korkum babamın beni ciddiye almaması, dalgaya vurmasıYa da 'biliyorum zaten' demesi. Ben nasıl bir itiraf hayal ettim onu da düşünmedim ama bu ritüelleri hemen es geçmek istiyorum geriliyorum çok
çok ciddiyim denedim onayladımHarika bi fikir !
bence bu ciddiyet işini annen halletse daha iyi olur sona sen konuşYa benim babam biliyo aslında sadece resmiyete dökmek kaldı ve benim itiraf etmem.
Aslında korkum babamın beni ciddiye almaması, dalgaya vurmasıYa da 'biliyorum zaten' demesi. Ben nasıl bir itiraf hayal ettim onu da düşünmedim ama bu ritüelleri hemen es geçmek istiyorum geriliyorum çok
çok iyi yaaçok ciddiyim denedim onayladım
baba bişey söyliycem
söyle kızım
benim bir arkadaşım var
evet benimde var herkesin vardır
eee şeyyy ııııı babaaaaaaa benim özel arkadaşım var
hııı sevgilin yani
hıııı
derin bi sessizlik arkasından bir kahkaha ve telefon suratına kapanır
kurbanlık koyun gibi akşamı beklemiştim
çok ciddiyim denedim onayladım
baba bişey söyliycem
söyle kızım
benim bir arkadaşım var
evet benimde var herkesin vardır
eee şeyyy ııııı babaaaaaaa benim özel arkadaşım var
hııı sevgilin yani
hıııı
derin bi sessizlik arkasından bir kahkaha ve telefon suratına kapanır
kurbanlık koyun gibi akşamı beklemiştim
bence bu ciddiyet işini annen halletse daha iyi olur sona sen konuş
çok sevindim canımm :) hayırlıı uğurlu gazan mübarek olsunSöyledim!!!
Kızlar sonunda babama söyledik. Annem sağolsun hiç konuşmamıştık söyleyelim diye bugün nasıl canına tak ettiyse artık babamın ısrarları, biz sana bişi dicez deyiverdi babama. Ben de babamın dibinde oturuyorum
Sonra konuya girdi ve neticede söyledik.
Ohh valla rahatladım...
Çok güzel bi konuşma yaptı hatta annem ondan daha az ciddiydi diyebilirim ters köşe yaptı yaaçok sevindim canımm :) hayırlıı uğurlu gazan mübarek olsunbaban ne tepkii verdi
:) korkutuğuna değmemiş he :) senin baban çok güzel konuşmuş bence bi teşekkürü hak etmiş benim babam çok sert tepki vermişti :) inşAllah hayırlısıyla herşey devam eder canım gelişmeleri çok merak ediyorum :)Çok güzel bi konuşma yaptı hatta annem ondan daha az ciddiydi diyebilirim ters köşe yaptı yaa
Ben sana güveniyorum onunla sen ömür geçireceksin nedir necidir diye sormuyorum nasılsa tanışır öğreniriz. Önemli olan senin tanıman. Eğer yanlış insanmış baba dersen gelirsen yine başımın üstünde yerin var ama karşındakini iyi tanı, üzülme sonra dedi. Daha bi çok şey söyledi de hatırlamıyorum gelmiyo aklıma
Sonra sordu nerde ne iş yapıyo diye. İş yer biraz uzak bizim oturduğumuz yere, ona biraz sıkıldı sanırım evim uzakta olur diye. Uzak orası dedi
Yalnız bi ara ağlıcaktım çok duygulandım zor topladım kendimi. Bi de konuşurken hiç yüzüme bakmadı, kızardı bi de sanırım o da duygulandı
Neticede askerim gelince tanışmaya gelcekler, sonrası da gelcek kısmetse inşallah Rabbim hayırlısını versin
Nasıl cesaret verdin bana gece gece anlatamam.. Ben de asker yolu bekliyorum, dönüşte kısmetse tanıştırıcam ama konuyu babama nasıl açıcam hiç bir fikrim yok.. Biz uzaktayız bir de, yani telefonda söylesem olmaz, gitsem ne bileyim gözünün içine baka baka ya söyleyemezsem diyorum.. Şafak sıkıştırmaya başladıkça iyice gerilmeye de başladım.. Hayırlısı bakalımÇok güzel bi konuşma yaptı hatta annem ondan daha az ciddiydi diyebilirim ters köşe yaptı yaa
Ben sana güveniyorum onunla sen ömür geçireceksin nedir necidir diye sormuyorum nasılsa tanışır öğreniriz. Önemli olan senin tanıman. Eğer yanlış insanmış baba dersen gelirsen yine başımın üstünde yerin var ama karşındakini iyi tanı, üzülme sonra dedi. Daha bi çok şey söyledi de hatırlamıyorum gelmiyo aklıma
Sonra sordu nerde ne iş yapıyo diye. İş yer biraz uzak bizim oturduğumuz yere, ona biraz sıkıldı sanırım evim uzakta olur diye. Uzak orası dedi
Yalnız bi ara ağlıcaktım çok duygulandım zor topladım kendimi. Bi de konuşurken hiç yüzüme bakmadı, kızardı bi de sanırım o da duygulandı
Neticede askerim gelince tanışmaya gelcekler, sonrası da gelcek kısmetse inşallah Rabbim hayırlısını versin
Bende babama cumartesi günü söyledim ve tek başıma söyledim. Annem hala karşı çünkü. Bana tamm kızım konuşuruz dedi ve hala konuşulmadıÇok güzel bi konuşma yaptı hatta annem ondan daha az ciddiydi diyebilirim ters köşe yaptı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?