• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum benim korkumda benim teyzemin eşi ile sevdiceğin amcası birbirine zıt partiden çok koyu siyasetçiler. Benm teyzemler olur yanımzda onunda amcası gelecek konı siyasete gelirse evde kavga çıkar diye korkuyorum :)
Yanyana getirmeyeceksiniz :KK17:ve sanmıyorum o özel günde konunun oraya geleceğini kuzum :)

Kızçeleeeeeerrrrr :) bomba haberim vaaaaar:)
Babamla yarın konuşacaktıııımm. Baktım ev müsaitti. Bi deli cesareti geldi konuştum :)) anlattım durumu. Cevabı tamam bebeğim yarın annenlede konuşalım dedi. :))) bende dedim ama baba annem olumsuz bakıo dedim yarın konuşuruz dediiiii :)) yarın büyük gün :) bu arada korkulacak bişe yokmuş ben yaptım :))) oh be rahatladım :)

Kızçeleeeeeerrrrr :) bomba haberim vaaaaar:)
Babamla yarın konuşacaktıııımm. Baktım ev müsaitti. Bi deli cesareti geldi konuştum :)) anlattım durumu. Cevabı tamam bebeğim yarın annenlede konuşalım dedi. :))) bende dedim ama baba annem olumsuz bakıo dedim yarın konuşuruz dediiiii :)) yarın büyük gün :) bu arada korkulacak bişe yokmuş ben yaptım :))) oh be rahatladım :)
Canım inşallah olumlu geçmiştir bekliyoruz haberlerini:KK37:

Canım inşallah olumlu geçmiştir bekliyoruz haberlerini:KK37:
Günaydın canım. Dün konusu hiç açılmadı çünkü sabah konserve yaptık hep beraber. Öğle sonu misafir vardı. Akşamda konusu hiç açılmadı. Ama babamın dün keyfi yerindeydi. Sürekli sarılıp öptü. Bugünde gittler annemle Biz yazlıkta kaldık. Bakalım sonucu ne olacak :)

GÜNAYDINNN GÜZELLİKLER
İYİ HAFTALAR NASILSINIZZZ
DÖKÜLÜN BAKİM HABERLERİ:KK50::KK49:
Günaydın Efulim bende aynı hafta sonu temizliğe başladık her tarafım kırılıyor hafta içi de temizlik devam son hız devam etmeyi planlıyoruz nasipse :pSen nasılsın:KK65:
Günaydın canım. Dün konusu hiç açılmadı çünkü sabah konserve yaptık hep beraber. Öğle sonu misafir vardı. Akşamda konusu hiç açılmadı. Ama babamın dün keyfi yerindeydi. Sürekli sarılıp öptü. Bugünde gittler annemle Biz yazlıkta kaldık. Bakalım sonucu ne olacak :)

Bence sonucu güzel olacak canım :KK36:

Ne zaman geliyorlar bebeğim istemeye :KK65::KK65:

Eylülün ortalarına doğru nasipse kuzum biz başladık anca bitiririz çünkü boya badana işleri de var :KK53:halıları hallettik işte oda oda devam edeceğiz bu akşam gideceğim giysi dolabımızı falan toparlayacağım dolapların üzerlerini halledeceğiz koliler falan çeyizlerime beyaz hurç alıp yerleştirip kenarda sıraya koyacağım göz yormasın diye:D

Back