• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın Efulim bende aynı hafta sonu temizliğe başladık her tarafım kırılıyor hafta içi de temizlik devam son hız devam etmeyi planlıyoruz nasipse :pSen nasılsın:KK65:

Bence sonucu güzel olacak canım :KK36:
Ayy inşallah canım :) seninde az kalmış:))

İnşallah kuzum :) bu arada haftaya benim aşkoşumun doğum günüsü ve ben hiç bişe düşünmedim :KK43: yanında olacam pasta yapmayı planlıorum hediye ne alacam ya:KK43:((

Pasta yapacaksın bu güzel bir hediye kendi ellerinle kuzum bir tshirt gömlek bile olur bence canım sürekli aldığımızdan hediyeler bitti şahsen dönüp aynı şeyleri alıyoruz :KK70:

Pasta yapacaksın bu güzel bir hediye kendi ellerinle kuzum bir tshirt gömlek bile olur bence canım sürekli aldığımızdan hediyeler bitti şahsen dönüp aynı şeyleri alıyoruz :KK70:
Kuzum ona kıyafet almak çok zor hiçbşeyi beğenmio :( bende kararsızım :( başka napsam die :) çarşamba benm doğum günüm hatırlayacak mı acaba :)

kızlarrrr bohçaları beyaz hasır sepette sunsam güzelce süslesem nasıl olur :KK17:
ama sadece 3 kişininkini :)

Back