Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

al bendende okd rbalböceğim yaaa bende sinirlennce öyle hissediyorumm çok fevriyim bide ben anında tavan yapıyorr sinirlerimm

Çok kötü bişey canım ya , senin oluo mu bilmiyorumda benim alnımda ki sinirler sanki yumak oluyor o kadar geriliyor ki sana anlatamam bunu , ağlayıp kırıp döküyorum ve ellerime sakin olamıyorum , kendimi tutuyorum bu kez eller havaya çıkıp iniyor farklı bir duygu ama kesin bende bi paniklik var zaten biliyorum sonrasında snirim geçiyor ama beynimi kullanamıyorum bişi düşünemez oluyorum ve unutuyorum , yorgunnluğumda üzerimden tır geçmiş gibi ssenin de oluo mu böyle ?

Erkekler zaten öyle şeylerden pek anlamaz, boşver hepsi aynı
Efuli ile mi buluştunuz Ayyy süper süperr benden önce nişanlanıon ne güzel

çok güzeller canımm gerçektenn mutlu günlerde kullanmak nasp olsun Nevresim gercrkten baya fazla ama ben tmiz nevresmde uyumaya bayılırım değiştrrp değiştrp kullanrsn

Daha önce diğer arkadaşa da söyledim. Takıntım var nevresim konusundaTek maaşla büyüdük biz çok az nevresimim oldu senelerdir aynı şeyler, annem almazdı hiç. Temiz mis kokulu nevresimlerimi değiştirip değiştirip kullanacağım inşallah

Benim fiizksel olarak birşeyim olmuyor kuzum ama çok ağır konşuyorum sonra sakinleşince haklıyken haksız duruma düşürdüğümün farkına varıyorum kendimi . Allh allah senin neden öyle oluyorki kuzum ya biraz fazla değil mi :26:
Kuzucum internet üzerinden ama buluşmuş kadar olduk

ne güzel kuzumm insanın alın teriyle böyle şeyler yapması mutlu günler de kullanalım inş

Evet , erkek arkadaşımın saçmalıkları beni bu duruma soktu , doktora gitsem ilaç vericek biliyorum ama kullanmak istemiyorum , sakinleştirici aldığım zamanlar oldu o zamanda deli gibi bakıyor gözlerim farkındayım ama uyuşturlmak da istemiyorum . Bu sevdiceğimin elinde ama kıskançlıkları beni deli edio , o da beni hep böyle sanıyor ve kabullenmiş durumda destek olmuyor kuzu ya
Ayy ne güzell , inş.gönlüne göre olur herşey

Buluşmadık bebeğimde netten cebelleşiyoruz bulmak için sonunda siparişi verdim ama.
Ya şu nişan bi bitsede kurtulsam püf.
Benim sevdiceğimde ham odun, diyorum müsait bi zamanda Çiçekelri falan da beğeneyim nişan için diyorum, onun dediğine bak ne çiçeği ya çelenk falan mı ..
Ben maloz gibi kaldım valla

Aynen öyle kuzuu hepiciği aynııııııııııııııııııııııııııııı

Haklısın kuzum o ilaçlarda bi tuhaf edşyor adamı Erkekler naptıklarının ne zaman farkına vardılarki kuzum . Ona bu durumu anlatmayı denedn mi bu yüzden böyle oldum diye sakin bi şekilde konştunuz mu :26:

Haklısın kuzum o ilaçlarda bi tuhaf edşyor adamı Erkekler naptıklarının ne zaman farkına vardılarki kuzum . Ona bu durumu anlatmayı denedn mi bu yüzden böyle oldum diye sakin bi şekilde konştunuz mu :26:

Konuştumm ama pek tınlamış değil açıkçası , çok vurdum duymaz, ama konu kıskançlıksa o çok düşkün oluveriyor hemen aslında değil

Konuştumm ama pek tınlamış değil açıkçası , çok vurdum duymaz, ama konu kıskançlıksa o çok düşkün oluveriyor hemen aslında değil

zamanla oturur kuzumm belki kendini yıpratmamaya calış sen lütfen kendine öğütler ver öyle yapsa bile ben kendimi kötü hissetrek birşey yapmayacgm de

zamanla oturur kuzumm belki kendini yıpratmamaya calış sen lütfen kendine öğütler ver öyle yapsa bile ben kendimi kötü hissetrek birşey yapmayacgm de
Onun verdiği negatifliği üzerimden atabilmek için arayış içindeyim , şu ametis taşı acaba gerçektn kötü enerjiyi alıyor mu ki ?

Onun verdiği negatifliği üzerimden atabilmek için arayış içindeyim , şu ametis taşı acaba gerçektn kötü enerjiyi alıyor mu ki ?

Bir şey sorabilir miyim? Haddim değil belki ama size ve psikolojinize bu kadar zarar veren birini neden hayatınızda tutuyorsunuz? Bizler sevgili, eş denen insanları mutlu olmak için seçmiyor muyuz zaten? Durumunuza çok üzüldüm. Yaşınız kaç?

22 yaşındayım , önceden böyle değildi sonradan kıskanma krizlerine girdi ve onu düzeltmeye çalışıyorum , ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum , yüzüstü asla bırakmak istemiyorum Çok da seviyorum ve o da beni bi o kadar seviyor , zamana bıraktım artık herşeyii ...

Ben 25 yaşındayım sana göre bi tık daha tecrübem vardır sanırım. İlşkiniz bu haldeyken, sen bu kadar yıpranmışken ve vücudun bu yıpranmışlığa çok kötü tepkiler veriyorken evliliğe dair büyük adımlar atma sevgi her şey değil... Nişanın olacak sanırım yakında lütfen ertele. Biliyorum şimdi gün sayıyorsun çok heveslisin inan ben de öyleyim ama benim karşımdaki adam beni üzmüyor aksine her gün daha mutlu ediyor. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum biz 6 yılı devirdik ben hiç böyle şeyler yaşamadım. Sizin gibi gencecik kızların bu halde olduğunu görünce çok üzülüyorum. Sevgilin seni seviyorsa zaten kendisini düzeltmek için çabalar ve düzelir de. Şimdiden seni elini ayağını boşaltacak beynini uyuşturacak hallere sokuyorsa ileri de sinir krizleri geçirir hastaneye yatmak zorunda bırakır Allahım korusun. Bu arada antidepresanlar doğru teşhis konularak tedavi amaçlı verildiği taktirde insanı uyuşturmaz iyileştirir acilen bir doktora gitmelisin bu yaşta sinirlerini daha fazla harap etme güzelim lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…