- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.921
Ben 25 yaşındayım sana göre bi tık daha tecrübem vardır sanırım. İlşkiniz bu haldeyken, sen bu kadar yıpranmışken ve vücudun bu yıpranmışlığa çok kötü tepkiler veriyorken evliliğe dair büyük adımlar atma sevgi her şey değil... Nişanın olacak sanırım yakında lütfen ertele. Biliyorum şimdi gün sayıyorsun çok heveslisin inan ben de öyleyim ama benim karşımdaki adam beni üzmüyor aksine her gün daha mutlu ediyor. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum biz 6 yılı devirdik ben hiç böyle şeyler yaşamadım. Sizin gibi gencecik kızların bu halde olduğunu görünce çok üzülüyorum. Sevgilin seni seviyorsa zaten kendisini düzeltmek için çabalar ve düzelir de. Şimdiden seni elini ayağını boşaltacak beynini uyuşturacak hallere sokuyorsa ileri de sinir krizleri geçirir hastaneye yatmak zorunda bırakır Allahım korusun. Bu arada antidepresanlar doğru teşhis konularak tedavi amaçlı verildiği taktirde insanı uyuşturmaz iyileştirir acilen bir doktora gitmelisin bu yaşta sinirlerini daha fazla harap etme güzelim lütfen...
Teşekkür ederim öneriniz için , bilmiyorum şuan dediğim gibi zamana braktım , ne olacaksa olacak artık :44: