• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

özge yüzükler çok hoş ama günlük hayatta kullanmak zor oluyor onları, benim nişanda taktığım yüzük de aynen buna benziyor ama beni çok rahatsız etti, elimi yıkıyordum içine su kaçıyordu çıkar kurula geri tak filan krem sürüyosun yine öyle zaten aklım diğer klasiklerde kalmıştı eşim yaşlı yüzüğü gibi onlar dedi, düğünde şu ince klasik alyanslardan aldık öyle rahat ki var yok belli değil hiç rahatsız etmiyor. eşim de bunlar çok rahatmış keşke ilk bunlardan alsaydık dedi sonra :1:

Hadi ya :1:
Ben zaten bi 10 dk takayım dedim normal elimi yıkamasam bile rahatsız oldum kuzum :27:
Zamanla alışırım inşallah ya :31:

9 Gün kaldıı özge, heyecan var mı heyecannnn :52:
Allah çıkartmayı nasip etmesin kuzum inş. :38:

İnanılmaz telaşlıydım bebeğim.
Bu sabah Efuli ile hediyelikler için epey uğraştık sonunda aynalıklarımın siparişini verebildim
Günlerdir onun için uğraşıyruz ya :50:
Onun öncesinde fotografçı bulma derdim vardı.
Herşeyi ben hallettim beyimiz keyfini çıkarıyor valla :37:

inanılmaz telaşlıydım bebeğim.
Bu sabah efuli ile hediyelikler için epey uğraştık sonunda aynalıklarımın siparişini verebildim
günlerdir onun için uğraşıyruz ya :50:
Onun öncesinde fotografçı bulma derdim vardı.
Herşeyi ben hallettim beyimiz keyfini çıkarıyor valla :37:

ya kızlar duydunuzmu küçük cam kavanoz şeklinde olan şişeler varmş serçe parmak kadar içindede bal böyle düğünde nikahda dağıtılıyormuş.

Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz:6:

Eki Görüntüle 1153297 Eki Görüntüle 1153296

Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/

gayet güzel tek taş takacaksan muhakkak beyaz altın olsun içindeki nazar boncuğu detayına da bayıldım :16: ben de sade severim.

evet peşin ödemede çok ucuza alınıyor herşey .bide ben az eşya ama farklı şeyleri seviyorum. Her oda farklı renk olucak.
şimdi nişan için biriktiriyorum sonra eşya için annemde yardımcı olucak :1:

Evet kuzum peşin alırsan baya karın oluyor :31: ne güzel inşşalh hayalndeki gbi olur evin :31:

çok güzellerde ne kadar çok nevresim takımı var.

Ya evet benim takıntım da o:52: Nevresimleri çok seviyorum annem bize almazdı hiç çok az nevresim takımım oldu şimdi değişik değişik kullanacağım:1: Hala daha alasım var belki iki tane daha alıp başka 2 taneyi anneme bırakırım bilmiyorum :27:

Back