• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

çatlaksın haaaaa boş boş durucak arada değiştircen o kadar niye parayı başka şeylere vermiyon kullanabileceğin:36::36::36::35:

Yok canım ya sarev olanlara biraz fazla para verdim digerleri ucuz butcemi sarsmadi yani :))) ucuzlari misafirlere sericem hahahahaha :))))

yaa nevresim başka bişey bende 6 tane nevresim
2 pike takımı
1 evlilik seti oldu
hala ayy nevresim alcam yaa diyorum:27::27:

Tuttum seni dostum sen de bendensin :))) bizde nevresim seviyoruz napalım bende 2 tane daha almak istiyorum hahahahha :)))

Son düzenleme:
Öğretmenim ben canım. İçki içiyomuş önceden ama ben hiç görmedim onu demişler. Bide sigara içiyo ama o benim için sorun değil. Onun dışında olumsuz bişe yok zaten. Benm gözümün içine bakıyo sevdğini hissettiriyo. Bende onu çok seviyorum zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kim demis ki bunlari erkek arkadasini taniyan birileri var o zaman. Canım sen sevgiline guveniyosan ikna edersin anneni canını sıkma ben babamı iknayi basardiysam herkes başarır :))Benim ki istememekten değil de erteliyordu sürekli :/

Son düzenleme:
Kim demis ki bunlari erkek arkadasini taniyan birileri var o zaman. Canım sen sevgiline guveniyosan ikna edersin anneni canını sıkma ben babamı iknayi basardiysam herkes başarır :))Benim ki istememekten değil de erteliyordu sürekli :/

Erkek arkadaşımın eski ev arkadaşı benim dersaneden öğretmenimdi şimdi öğretmenimle aynı ilçede görev yapıyoruz. Annemle de tanışıyolar. Bi sürü saçma sapan doğru olmayan şey söylemiş. Ben sevdiceğime güvendiğim için yanındayım zaten :)

Neden bahsettiğini anlamadım canım :/

$nisan_kapak_1.jpg bu yükseltiler var ya canım aynalı onlardan bahsettim:44:

Erkek arkadaşımın eski ev arkadaşı benim dersaneden öğretmenimdi şimdi öğretmenimle aynı ilçede görev yapıyoruz. Annemle de tanışıyolar. Bi sürü saçma sapan doğru olmayan şey söylemiş. Ben sevdiceğime güvendiğim için yanındayım zaten :)

Aaa ogretmenin neden oyle yapmış iliskinizin olmasını istememis resmen. Aklıma baska seyler geldi şimdi :/

Tamam şimdi anladım canım bilmem ki baska şeylere de bak daha uygun ve cok guzlleri var :) seni istemeye geldiler mi? Bir de kac yasindasin?

aynalı tepsim var zaten yükseltileri istiyorum yok canım isteme ve söz 1-2 hafta arayla olcak eylül ekim gibi planımız :) 21 yaşındayım :):12:

aynalı tepsim var zaten yükseltileri istiyorum yok canım isteme ve söz 1-2 hafta arayla olcak eylül ekim gibi planımız :) 21 yaşındayım :):12:

Kuzum sen de küçükmussun ya :) Evlenmek icin cok erken bir yaş ben universite okuyodum o yaşta sonra da işe başladım :) yuzuk kutularını koysaniz olmaz mi? Ne kadar diyorlar o yukseltilere?

Tuttum seni dostum sen de bendensin :))) bizde nevresim seviyoruz napalım bende 2 tane daha almak istiyorum hahahahha :)))

Bende bayılıyorum nevresimlere ya. Burda yaşamaya devam etsem hemen alacam bende ama şimdi kalabalık olmasın diye almıyorum :cool:

Kuzum sen de küçükmussun ya :) Evlenmek icin cok erken bir yaş ben universite okuyodum o yaşta sonra da işe başladım :) yuzuk kutularını koysaniz olmaz mi? Ne kadar diyorlar o yukseltilere?

kutulardan hoşlanmıyorum yaa 100 lira diyolar bi nevresim parası:9:
22 ye girdiğim gün söz olcak:27:
23 e 2 ay filan kalada düğün:24:

Aaa ogretmenin neden oyle yapmış iliskinizin olmasını istememis resmen. Aklıma baska seyler geldi şimdi :/

Ya ama bizi sürekli yan yana getirip ilişkimize vesile olan kişi. Hem istemeyip hemde niye bizi yan yana getirdi anlamadık. Bide erkek arkadaşımın çok yakın dostuydu.

Ya ama bizi sürekli yan yana getirip ilişkimize vesile olan kişi. Hem istemeyip hemde niye bizi yan yana getirdi anlamadık. Bide erkek arkadaşımın çok yakın dostuydu.

Belki sonradan senden etkilemiştir:/

Ben onu düşünmüyorum yaşı çok büyük bana göre. Bence başka biri vardı aklında benimle tanıştırmayı düşündüğü.

Aşkın yaşı olmaz ki. Ama belki de dedigin gibidir. Peki görüşüyor musunuz hocanizla?

Back