- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.881
özge yüzükler çok hoş ama günlük hayatta kullanmak zor oluyor onları, benim nişanda taktığım yüzük de aynen buna benziyor ama beni çok rahatsız etti, elimi yıkıyordum içine su kaçıyordu çıkar kurula geri tak filan krem sürüyosun yine öyle zaten aklım diğer klasiklerde kalmıştı eşim yaşlı yüzüğü gibi onlar dedi, düğünde şu ince klasik alyanslardan aldık öyle rahat ki var yok belli değil hiç rahatsız etmiyor. eşim de bunlar çok rahatmış keşke ilk bunlardan alsaydık dedi sonra
9 Gün kaldıı özge, heyecan var mı heyecannnn
Allah çıkartmayı nasip etmesin kuzum inş.
Ağız tadıyla takın inşallah :)
Önceki sayfalarda ben de alyansımı koydum ben de bir yorum alabilir miyim sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714220&page=365
Hadi ya
Ben zaten bi 10 dk takayım dedim normal elimi yıkamasam bile rahatsız oldum kuzum
Zamanla alışırım inşallah ya
Hangi tarihte paylaşmıştın :) bulamadım tıklayınca son mesaja gidiyor
kızlar siizn çeyiz hazırlıgınız nasıl gidiyorrNeler aldınızz
inanılmaz telaşlıydım bebeğim.
Bu sabah efuli ile hediyelikler için epey uğraştık sonunda aynalıklarımın siparişini verebildim
günlerdir onun için uğraşıyruz ya
Onun öncesinde fotografçı bulma derdim vardı.
Herşeyi ben hallettim beyimiz keyfini çıkarıyor valla
ben hiçbirşey almıyorum çünkü nişandan sonra alıcam şimdilik para biriktiriyorum herşeyi sevdiğimle alıcaz.
Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 1153297 Eki Görüntüle 1153296
Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/
para biriktirebiliyorsan en iyi öyle canımm
evet peşin ödemede çok ucuza alınıyor herşey .bide ben az eşya ama farklı şeyleri seviyorum. Her oda farklı renk olucak.
şimdi nişan için biriktiriyorum sonra eşya için annemde yardımcı olucak
ya kızlar duydunuzmu küçük cam kavanoz şeklinde olan şişeler varmş serçe parmak kadar içindede bal böyle düğünde nikahda dağıtılıyormuş.
Evet tek taşım beyaz altın ve takacağım teşekkür ederimgayet güzel tek taş takacaksan muhakkak beyaz altın olsun içindeki nazar boncuğu detayına da bayıldımben de sade severim.
Bal mı?
Ben duymamıştım valla canım ama pekte hoş gelmedi bana
Topiğimi inceleyebilirsin canım tam gaz devam hazırlıklarakızlar siizn çeyiz hazırlıgınız nasıl gidiyorrNeler aldınızz
Evet kuzum peşin alırsan baya karın oluyorne güzel inşşalh hayalndeki gbi olur evin
Topiğimi inceleyebilirsin canım tam gaz devam hazırlıklara
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708600
çok güzellerde ne kadar çok nevresim takımı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?