- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.921
Ben 25 yaşındayım sana göre bi tık daha tecrübem vardır sanırım. İlşkiniz bu haldeyken, sen bu kadar yıpranmışken ve vücudun bu yıpranmışlığa çok kötü tepkiler veriyorken evliliğe dair büyük adımlar atma sevgi her şey değil... Nişanın olacak sanırım yakında lütfen ertele. Biliyorum şimdi gün sayıyorsun çok heveslisin inan ben de öyleyim ama benim karşımdaki adam beni üzmüyor aksine her gün daha mutlu ediyor. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum biz 6 yılı devirdik ben hiç böyle şeyler yaşamadım. Sizin gibi gencecik kızların bu halde olduğunu görünce çok üzülüyorum. Sevgilin seni seviyorsa zaten kendisini düzeltmek için çabalar ve düzelir de. Şimdiden seni elini ayağını boşaltacak beynini uyuşturacak hallere sokuyorsa ileri de sinir krizleri geçirir hastaneye yatmak zorunda bırakır Allahım korusun. Bu arada antidepresanlar doğru teşhis konularak tedavi amaçlı verildiği taktirde insanı uyuşturmaz iyileştirir acilen bir doktora gitmelisin bu yaşta sinirlerini daha fazla harap etme güzelim lütfen...
Bir Derdim Var bölümündeki konulara bir bak, senin gibi mutsuz olup çabalayıp düzeltirim diyenlerin evlendikten sonra daha kötüye gidip nasıl bir sonla karşılaştıklarını gör, ben hiç çok kötüydü ama şuan çok mutluyuz diyenini görmedim... Benden naçizane tavsiye belki abla belki arkadaş sen ne görürsen artık. Amacım seni kırmak değil kırdıysam kusuruma bakma...Teşekkür ederim öneriniz için , bilmiyorum şuan dediğim gibi zamana braktım , ne olacaksa olacak artık :44:
Bir şey sorabilir miyim? Haddim değil belki ama size ve psikolojinize bu kadar zarar veren birini neden hayatınızda tutuyorsunuz? Bizler sevgili, eş denen insanları mutlu olmak için seçmiyor muyuz zaten? Durumunuza çok üzüldüm. Yaşınız kaç?
22 yaşındayım , önceden böyle değildi sonradan kıskanma krizlerine girdi ve onu düzeltmeye çalışıyorum , ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum , yüzüstü asla bırakmak istemiyorumÇok da seviyorum ve o da beni bi o kadar seviyor , zamana bıraktım artık herşeyii ...
Ben 25 yaşındayım sana göre bi tık daha tecrübem vardır sanırım. İlşkiniz bu haldeyken, sen bu kadar yıpranmışken ve vücudun bu yıpranmışlığa çok kötü tepkiler veriyorken evliliğe dair büyük adımlar atma sevgi her şey değil... Nişanın olacak sanırım yakında lütfen ertele. Biliyorum şimdi gün sayıyorsun çok heveslisin inan ben de öyleyim ama benim karşımdaki adam beni üzmüyor aksine her gün daha mutlu ediyor. Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum biz 6 yılı devirdik ben hiç böyle şeyler yaşamadım. Sizin gibi gencecik kızların bu halde olduğunu görünce çok üzülüyorum. Sevgilin seni seviyorsa zaten kendisini düzeltmek için çabalar ve düzelir de. Şimdiden seni elini ayağını boşaltacak beynini uyuşturacak hallere sokuyorsa ileri de sinir krizleri geçirir hastaneye yatmak zorunda bırakır Allahım korusun. Bu arada antidepresanlar doğru teşhis konularak tedavi amaçlı verildiği taktirde insanı uyuşturmaz iyileştirir acilen bir doktora gitmelisin bu yaşta sinirlerini daha fazla harap etme güzelim lütfen...
Teşekkür ederim öneriniz için , bilmiyorum şuan dediğim gibi zamana braktım , ne olacaksa olacak artık :44:
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur .Hayırlısı ne ise onu çıkarsın Rabbim karşımıza hayırlısı değil ise çok kolay bi şekilde hayatımızdan çıkmasını sağlasın . Seven insanlar olarak her zaman çabalamayı ilişkimize sahip çıkmayı seviyoruz hepimizin ilişkilerinde illaki pürüzler can sıkıcı olaylar yapılan hatalar oluyordur . Önemli olan bunlardan dersimizi çıkarmak ve aynı suya tekrar olta sallamamak .Bir Derdim Var bölümündeki konulara bir bak, senin gibi mutsuz olup çabalayıp düzeltirim diyenlerin evlendikten sonra daha kötüye gidip nasıl bir sonla karşılaştıklarını gör, ben hiç çok kötüydü ama şuan çok mutluyuz diyenini görmedim... Benden naçizane tavsiye belki abla belki arkadaş sen ne görürsen artık. Amacım seni kırmak değil kırdıysam kusuruma bakma...
Bir Derdim Var bölümündeki konulara bir bak, senin gibi mutsuz olup çabalayıp düzeltirim diyenlerin evlendikten sonra daha kötüye gidip nasıl bir sonla karşılaştıklarını gör, ben hiç çok kötüydü ama şuan çok mutluyuz diyenini görmedim... Benden naçizane tavsiye belki abla belki arkadaş sen ne görürsen artık. Amacım seni kırmak değil kırdıysam kusuruma bakma...
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur .Hayırlısı ne ise onu çıkarsın Rabbim karşımıza hayırlısı değil ise çok kolay bi şekilde hayatımızdan çıkmasını sağlasın . Seven insanlar olarak her zaman çabalamayı ilişkimize sahip çıkmayı seviyoruz hepimizin ilişkilerinde illaki pürüzler can sıkıcı olaylar yapılan hatalar oluyordur . Önemli olan bunlardan dersimizi çıkarmak ve aynı suya tekrar olta sallamamak .
Bizden kendimizden önemli hiç birşey yok bu hayatta hiçkimse için kişiliğimiz değişmesine bizi biz yapan degerlerden uzaklaştırmasına ve en öenemli bizi bambaşka bir insan yapmasına izin vermemektir. Bir biz varız bir kendimiz yanımıza aldığımız herkez biizm seçtiğim bu hayat yolunda beraber yürümek istediğimiz insanlar.
Allahım umarım yanıltmaz bizi umarın sorunlarınız çözülür . Eğer seni üzücek seni senden edicek bi insansa da ilerde Allahım hayırlısı eğlemesin.
Umarım mutlu oluruz ve bigün kendimizi hayalallerimizin tamda içinde buluruzz
Kızlar bende geldim aranıza. Bizde en yakın zamanda ( annem kabul ettiği an) nişan düşünüyruz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben çıkıyorum bebeklerim öpüldünüz
Hoşgeldin :) Yaş kaç?
24 yaşındayım :)
Annen neden izin vermiyor? :)
Ya bizim sorunlu başladı. Anneme biri iyi anlatmamış annemde tanımadan ön yargıyla yaklaşıyo. Ağustosta askere gitcek. Gitmeden olsun istiyoruz ama dönüşte olacak gibi
Önce tanistirmayi dene bence, taniyinca fikirleri değişir belki annenin inşallah tez zamanda yumusar annecigin :)
Sanırım ogrencisin ve eve doneceksin. Anneler yavrularına kiyamazlar, karsina alip guzelce konuşursun "anne tamam bir kez tanış konuş hala aynı fikirde olursan ben de senin söylediklerini düşünecegim" de. Buarada ikna etmek için çabala tabiki fakat ailelerin rızası olmadan yapılan işler sonradan hiç hayırlı olmuyor. Hem ne demişler erkek arkadaşın için bu kadar kötü ki annen bizi sil diyebiliyor?Ya canm annem çok katı. Hiç yumşamıyo. Bizi sil demeye kadar getirdi. 15gün sonra gitcem eve. Hiç içimden gelmiyo çünkü sorun olacak hep
Sanırım ogrencisin ve eve doneceksin. Anneler yavrularına kiyamazlar, karsina alip guzelce konuşursun "anne tamam bir kez tanış konuş hala aynı fikirde olursan ben de senin söylediklerini düşünecegim" de. Buarada ikna etmek için çabala tabiki fakat ailelerin rızası olmadan yapılan işler sonradan hiç hayırlı olmuyor. Hem ne demişler erkek arkadaşın için bu kadar kötü ki annen bizi sil diyebiliyor?
ayyyy ben bu adama ölürüm yaaa kuzucum benimmm sürpriz yapmış gelmişşşşFarklı tarzda takmasını sağla kuzum deneyin bak bu güzel falan demek ki o beğeniyor benim artistte gözlüksüz çıkmaz ilkbahar-yaz-sonbahar
Kızlar bende geldim aranıza. Bizde en yakın zamanda ( annem kabul ettiği an) nişan düşünüyruz:)
ayyyy ben bu adama ölürüm yaaa kuzucum benimmm sürpriz yapmış gelmişşşşistanbul trafigini bile seviyorum onunla
hoşgeldinnn
Ya evet benim takıntım da oNevresimleri çok seviyorum annem bize almazdı hiç çok az nevresim takımım oldu şimdi değişik değişik kullanacağım Hala daha alasım var belki iki tane daha alıp başka 2 taneyi anneme bırakırım bilmiyorum
çatlaksın haaaaa boş boş durucak arada değiştircen o kadar niye parayı başka şeylere vermiyon kullanabileceğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?