• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aa kıs alyans takılmazmı :53:
Ayy ben takarım seve seve hemdeee :32:Tabi kavga edersek çıkartırm o başka
:40:

DELİSİN YA AYNI EVLİ ÇİFTLER GİBİ KONUŞTUK KAVGA EDİNCE SIRTLARINI DÖNÜP YATIYORLAR YA. HEHE
BENCE KIZGIN OLUNCA DAHA ÇEKİCİ OLUYORLAR ŞAHSEN BEN DÖNÜP YATMAM DAHADA SARILIRIMM:16::16::16:
BİDE YÜZÜKLERİ KOYDUĞUMUZ TEPSİ VARYA ONU KENDİM YAPICAM KENDİ ELİM DEĞMELİ İNCİLERLE KURDELELERLE SÜSİCEMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar: KULLANICAM. AYAKKABIDA ŞEKİLLİ OLUCAK YAZILI FALAN EN SON ÇIKANLAR ÇOK GÜZEL:4:

haddi.ya ben karşıyaka tarafındayım.zaten gelinliği kuzenimde giyicem.yani gelin başı diye çıkmayı düşünmüyorum kuaforden.normalde yapılan saç makyaj 100 tl tutuyor gelin başı diye alıyorlar 500 600 gerek yok boşuna o kadar para vermeye. Tatilde yerim ben o paraları:52::52::52:bakalım hangi yer olucak şimdilik belirliyorum

Alsanck gibi yerlerde alıyorlar kuzu o parayı ama diğer kuafrler yine de bu kadar almıyor , bence gelin başı güzel olmalı ki gelinliği üzerinde taşıyabilesin , ben gittiğim düğünlerde hemen elştirirm gelini , saç olmamış makyajı şöyle gelinlk böyle falan :9: en son gittiğim düğünde ayy hayran kaldım gelinee , o kadar güzel olmş ki saçı makyjı gelinliği , inş bnde prenses gibi olurum :52:

DELİSİN YA AYNI EVLİ ÇİFTLER GİBİ KONUŞTUK KAVGA EDİNCE SIRTLARINI DÖNÜP YATIYORLAR YA. HEHE
BENCE KIZGIN OLUNCA DAHA ÇEKİCİ OLUYORLAR ŞAHSEN BEN DÖNÜP YATMAM DAHADA SARILIRIMM:16::16::16:
BİDE YÜZÜKLERİ KOYDUĞUMUZ TEPSİ VARYA ONU KENDİM YAPICAM KENDİ ELİM DEĞMELİ İNCİLERLE KURDELELERLE SÜSİCEMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar: KULLANICAM. AYAKKABIDA ŞEKİLLİ OLUCAK YAZILI FALAN EN SON ÇIKANLAR ÇOK GÜZEL:4:

Kavga edince benim gözüme çok sevimsiz geliyor ve etrfmda kırack bişey yoksa yüzük çıkarp atıyorum ama sınırlarımı çok zorluyor ağır bir şekilde hakettiğini de düşünüyorum :41:
Kemeraltnda aynalı desenli taşlı tepsiler var bende onlardn almayı düşünüyorum ilerde evimde de kullanablirim dekor olark ve çok güzeller :16:

alsanck gibi yerlerde alıyorlar kuzu o parayı ama diğer kuafrler yine de bu kadar almıyor , bence gelin başı güzel olmalı ki gelinliği üzerinde taşıyabilesin , ben gittiğim düğünlerde hemen elştirirm gelini , saç olmamış makyajı şöyle gelinlk böyle falan :9: En son gittiğim düğünde ayy hayran kaldım gelinee , o kadar güzel olmş ki saçı makyjı gelinliği , inş bnde prenses gibi olurum :52:

inşallah olucaz... Bende eleştiririm...huyum.
Ama akılda kalacak bişeylerin yapılması güzel. O yuzden hep araştırıyorum.gelinlik modeli koymuştum gördünmü

Kavga edince benim gözüme çok sevimsiz geliyor ve etrfmda kırack bişey yoksa yüzük çıkarp atıyorum ama sınırlarımı çok zorluyor ağır bir şekilde hakettiğini de düşünüyorum :41:
Kemeraltnda aynalı desenli taşlı tepsiler var bende onlardn almayı düşünüyorum ilerde evimde de kullanablirim dekor olark ve çok güzeller :16:

al bendende okd rbalböceğim yaaa bende sinirlennce öyle hissediyorumm :9::9: çok fevriyim bide ben anında tavan yapıyorr sinirlerimm :30:

kavga edince benim gözüme çok sevimsiz geliyor ve etrfmda kırack bişey yoksa yüzük çıkarp atıyorum ama sınırlarımı çok zorluyor ağır bir şekilde hakettiğini de düşünüyorum :41:

kendim yapayım ya. Bizimki oyle öfkelenmez sinirlenmez bana o benden korkuyor. Ama birazcık kızınca hoşuma gidiyor yuzu.:16::16::16:

hahahhahaaaa çok güzel anlatmışsın bizi..hehe
Günümüzün açıklaması :27:
bayılıyorum senin şu ifadeli anlatımına:29:

Bayılıyorum ifade kullanmaya canımcımEki Görüntüle 1154452 $dancing1.gif ben ve sevdicek :60:

Son düzenleme:
Back