- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.861
Aa kıs alyans takılmazmı
Ayy ben takarım seve seve hemdeeeTabi kavga edersek çıkartırm o başka
haddi.ya ben karşıyaka tarafındayım.zaten gelinliği kuzenimde giyicem.yani gelin başı diye çıkmayı düşünmüyorum kuaforden.normalde yapılan saç makyaj 100 tl tutuyor gelin başı diye alıyorlar 500 600 gerek yok boşuna o kadar para vermeye. Tatilde yerim ben o paralarıbakalım hangi yer olucak şimdilik belirliyorum
klasikler asil duruyor bence, tek taşla da çok güzel oluyo tek kötü yanı çabuk çizilmesi ona da arada bir bakım yaptırıyorum bişey kalmıyo
DELİSİN YA AYNI EVLİ ÇİFTLER GİBİ KONUŞTUK KAVGA EDİNCE SIRTLARINI DÖNÜP YATIYORLAR YA. HEHE
BENCE KIZGIN OLUNCA DAHA ÇEKİCİ OLUYORLAR ŞAHSEN BEN DÖNÜP YATMAM DAHADA SARILIRIMM
BİDE YÜZÜKLERİ KOYDUĞUMUZ TEPSİ VARYA ONU KENDİM YAPICAM KENDİ ELİM DEĞMELİ İNCİLERLE KURDELELERLE SÜSİCEMMMMMMMMMMKULLANICAM. AYAKKABIDA ŞEKİLLİ OLUCAK YAZILI FALAN EN SON ÇIKANLAR ÇOK GÜZEL
kesinlikle güzeller .ben tektaşa karşıyım herkesde varya takmam
alsanck gibi yerlerde alıyorlar kuzu o parayı ama diğer kuafrler yine de bu kadar almıyor , bence gelin başı güzel olmalı ki gelinliği üzerinde taşıyabilesin , ben gittiğim düğünlerde hemen elştirirm gelini , saç olmamış makyajı şöyle gelinlk böyle falanEn son gittiğim düğünde ayy hayran kaldım gelinee , o kadar güzel olmş ki saçı makyjı gelinliği , inş bnde prenses gibi olurum
Kavga edince benim gözüme çok sevimsiz geliyor ve etrfmda kırack bişey yoksa yüzük çıkarp atıyorum ama sınırlarımı çok zorluyor ağır bir şekilde hakettiğini de düşünüyorum
Kemeraltnda aynalı desenli taşlı tepsiler var bende onlardn almayı düşünüyorum ilerde evimde de kullanablirim dekor olark ve çok güzeller
kavga edince benim gözüme çok sevimsiz geliyor ve etrfmda kırack bişey yoksa yüzük çıkarp atıyorum ama sınırlarımı çok zorluyor ağır bir şekilde hakettiğini de düşünüyorum
Kemeraltnda aynalı desenli taşlı tepsiler var bende onlardn almayı düşünüyorum ilerde evimde de kullanablirim dekor olark ve çok güzeller
Günümüzün açıklamasıhahahhahaaaa çok güzel anlatmışsın bizi..hehe
bayılıyorum senin şu ifadeli anlatımına
Kuzum bunlar.
Sevgilimin yüzüğünde ki taşları çıkartıyoruz 5 gün içinde yenisi gelir dediler ama riske atmamak adına her ihtimale karşı bu halibi aldık.
Yenisi ile değiştireceğiz kuzum.
Güzel miiii
Eki Görüntüle 1154335
klasikler asil duruyor bence, tek taşla da çok güzel oluyo tek kötü yanı çabuk çizilmesi ona da arada bir bakım yaptırıyorum bişey kalmıyo
Günümüzün açıklaması
Bayılıyorum ifade kullanmaya canımcımEki Görüntüle 1154452 Eki Görüntüle 1154453 ben ve sevdicek
Önceki sayfalarda ben de alyansımı koydum ben de bir yorum alabilir miyim sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714220&page=365
Cok tesekkur ederim daha iyileri size nasip olsun insallah:) takmak icin sabirsizlaniyorumBENİM TARZIM YUZUKLERİN ÇOK GÜZEL TAM BENLIK. HAYIRLISI OLSUN
gidiyorum ben hatunlar sınavım var staj başvurusunun son günü....
Cok tesekkur ederim daha iyileri size nasip olsun insallah:) takmak icin sabirsizlaniyorum
Hadii at fotonerde nerde hanimişş
Sonsuza kadar musmutluuu takarsınz inş. kuzum benim
Bayaa sağlam fiyata almışsınız kuzu da kaç gr toplam ? Atsydan mı aldınız yoksam
Önceki sayfalarda ben de alyansımı koydum ben de bir yorum alabilir miyim sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714220&page=365
BENİM TARZIM YUZUKLERİN ÇOK GÜZEL TAM BENLIK. HAYIRLISI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?