Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aa kıs alyans takılmazmı
Ayy ben takarım seve seve hemdeee Tabi kavga edersek çıkartırm o başka

DELİSİN YA AYNI EVLİ ÇİFTLER GİBİ KONUŞTUK KAVGA EDİNCE SIRTLARINI DÖNÜP YATIYORLAR YA. HEHE
BENCE KIZGIN OLUNCA DAHA ÇEKİCİ OLUYORLAR ŞAHSEN BEN DÖNÜP YATMAM DAHADA SARILIRIMM
BİDE YÜZÜKLERİ KOYDUĞUMUZ TEPSİ VARYA ONU KENDİM YAPICAM KENDİ ELİM DEĞMELİ İNCİLERLE KURDELELERLE SÜSİCEMMMMMMMMMM KULLANICAM. AYAKKABIDA ŞEKİLLİ OLUCAK YAZILI FALAN EN SON ÇIKANLAR ÇOK GÜZEL

Alsanck gibi yerlerde alıyorlar kuzu o parayı ama diğer kuafrler yine de bu kadar almıyor , bence gelin başı güzel olmalı ki gelinliği üzerinde taşıyabilesin , ben gittiğim düğünlerde hemen elştirirm gelini , saç olmamış makyajı şöyle gelinlk böyle falan en son gittiğim düğünde ayy hayran kaldım gelinee , o kadar güzel olmş ki saçı makyjı gelinliği , inş bnde prenses gibi olurum

Kavga edince benim gözüme çok sevimsiz geliyor ve etrfmda kırack bişey yoksa yüzük çıkarp atıyorum ama sınırlarımı çok zorluyor ağır bir şekilde hakettiğini de düşünüyorum
Kemeraltnda aynalı desenli taşlı tepsiler var bende onlardn almayı düşünüyorum ilerde evimde de kullanablirim dekor olark ve çok güzeller

inşallah olucaz... Bende eleştiririm...huyum.
Ama akılda kalacak bişeylerin yapılması güzel. O yuzden hep araştırıyorum.gelinlik modeli koymuştum gördünmü

al bendende okd rbalböceğim yaaa bende sinirlennce öyle hissediyorumm çok fevriyim bide ben anında tavan yapıyorr sinirlerimm

kendim yapayım ya. Bizimki oyle öfkelenmez sinirlenmez bana o benden korkuyor. Ama birazcık kızınca hoşuma gidiyor yuzu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…