- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.841
nasılsın hatunnn
bitmiyo benim derdim bi yanda sınavlar bi yanda staj
sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın hatunnn
bitmiyo benim derdim bi yanda sınavlar bi yanda staj
sen nasılsın
:13:oyy sağol canımın içisiii
hergün aynı şeyleri yapıyoruz. iş telefonlar hastalar yemek yatak
:13:
Aynen hayat rutin bende bunları yapıyorum bak:102::126:
en onemli konu kuaför işini sağlama al.ben şimdilikten araştırıyorum
biz daha çok bekleriz o günleriher sabah olduğu gibi kahve ve açma yiyorum.
ve birgün iş sıkıntısından geçim sıkıntısından kurtulacağım günlerin hayalini kuruyorumm.
:13:
Aynen hayat rutin bende bunları yapıyorum bak:102::126:
Yıllardır gittiğim bi yer var ama orada hi topuz falan yaptırmadım.
Saçım derli toplu birşey olacak canım umarım becerbilirler makyajı saçı
biz daha çok bekleriz o günleri
Bayılıyorum senin şu ifadeli anlatımına
Böcüğüm alyansımı aldıııkkkk
Kuzu benim alyansım 1000 tl Sevgilimin ki 700 tl ye aldık el işiymiş gösterişli birşey ilk başta çok beğenmedim ama sonra herkes harika vs diye diye alıştm gözüme çok güzel geliyor
Kuzum bunlar.
Sevgilimin yüzüğünde ki taşları çıkartıyoruz 5 gün içinde yenisi gelir dediler ama riske atmamak adına her ihtimale karşı bu halibi aldık.
Yenisi ile değiştireceğiz kuzum.
Güzel miiii
Eki Görüntüle 1154335
sonsuza kadar musmutluuu takarsınz inş. Kuzum benim
bayaa sağlam fiyata almışsınız kuzu da kaç gr toplam ? Atsydan mı aldınız yoksam
yaptıkları modeller yokmu foto falan.herkes artık album yapıyor.
KIZLARRRRRRRRRR İZMİRDE OTURANLAR İÇİN SÖYLUYORUM BUCADA VİCDAN KUAFÖR VAR FACEBOOK EKLEYİN BAKIN İŞİNİ ÇOK GÜZEL YAPIYOR..
BENDEN SÖYLEMESİ
gerçekten çok pahalı ya
özge yüzükler çok hoş ama günlük hayatta kullanmak zor oluyor onları, benim nişanda taktığım yüzük de aynen buna benziyor ama beni çok rahatsız etti, elimi yıkıyordum içine su kaçıyordu çıkar kurula geri tak filan krem sürüyosun yine öyle zaten aklım diğer klasiklerde kalmıştı eşim yaşlı yüzüğü gibi onlar dedi, düğünde şu ince klasik alyanslardan aldık öyle rahat ki var yok belli değil hiç rahatsız etmiyor. Eşim de bunlar çok rahatmış keşke ilk bunlardan alsaydık dedi sonra
Kemeraltnda kuzu uygun alyanslar , ama en güzeli el işi benim gönlümü göre oldu alyanslarımm
Kuzum bunlar.
Sevgilimin yüzüğünde ki taşları çıkartıyoruz 5 gün içinde yenisi gelir dediler ama riske atmamak adına her ihtimale karşı bu halibi aldık.
Yenisi ile değiştireceğiz kuzum.
Güzel miiii
Eki Görüntüle 1154335
manavkyudada srcn-ibrahim kuafr var o da çok süper yapıyor saçı , izmrde ünlü bi kuafr bu da kız ben ondan aldım randevumu , herkes 1sene öncesnden alıyormş rndevu
KEŞKE HERŞEY YUZUK OLSA. BENİMKİ MERAKLI YUZUK TAKMAYA ASKERDEDE TAKIYOR
BEN BELKİ EVLENDİKTEN SONRA ÖZEL ZAMANLAR DIŞINDA TAKMAM
evet ya klasık sadeler çok rahat.bence özel zamanlarda yani düğünler yada başka zamanlarda şık olanı.günlük zamandada sade olan kullanılmalı benim yüzüğüm çok çizildi iyiki altın almamışım dedim.. Düğünde alıcam ama dediğim şekilde kullanıcam