• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum bunlar.
Sevgilimin yüzüğünde ki taşları çıkartıyoruz 5 gün içinde yenisi gelir dediler ama riske atmamak adına her ihtimale karşı bu halibi aldık.
Yenisi ile değiştireceğiz kuzum.
Güzel miiii :31:

Eki Görüntüle 1154335

Aşkla takın canım oldukça şıklar ama senin niye suratın düşük çok beğenmedin mi:26:

Canikooommmmmmm..
Çok teşekkür ederim çok sevindim beğenmene kuzum.
Maşallah dediğin için ayrı bi teşekkür ederim :21:
Dilerim daha güzelleri sizin olur

ayy ne demek ne demek kuzucum. tatlı telaşlar.:16::16: biz aldık alacağımızı, aşkla takıyoruz çok şükür :nazar: nişan ne zaman? ben takip edemedim seni?

ayy ne demek ne demek kuzucum. tatlı telaşlar.:16::16: biz aldık alacağımızı, aşkla takıyoruz çok şükür :nazar: nişan ne zaman? ben takip edemedim seni?

21 Haziranda bebeğim allahın izni ile.
Dün birlikteydik ikimizde inanamıyoruz ya şaka gibi nişanlanıyoruz diyoruz :1::16:

Canım tam 12 mağaza gezdim aa bayıldım alyansıma diyemiyorum ama gösterişli birşey oldu.
Artık erkek arkadaşımın suratını görsen sirk satıyord yeter beğen artık diye :1:

abartılı değil ya aldıkların hoş sade .daha ne abartılı yuzukler takan var.benim çokkkkkkkkkkkkkkkk sade düz

Back