Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Yıllardır gittiğim bi yer var ama orada hi topuz falan yaptırmadım.
Saçım derli toplu birşey olacak canım umarım becerbilirler makyajı saçı

yaptıkları modeller yokmu foto falan.herkes artık album yapıyor.
KIZLARRRRRRRRRR İZMİRDE OTURANLAR İÇİN SÖYLUYORUM BUCADA VİCDAN KUAFÖR VAR FACEBOOK EKLEYİN BAKIN İŞİNİ ÇOK GÜZEL YAPIYOR..
BENDEN SÖYLEMESİ

biz daha çok bekleriz o günleri

Bayılıyorum senin şu ifadeli anlatımına

umudu kocaya bağladımm dermişimm. Yok ya çalışmak iyide saatler önemli benim iş saatlerim değişiyor bazen 9 da çıkıyorum benimki kızıyor boyle olursa çıkarsın diyor bakalım anlaşırsak patronlarla kalırım yoksa çıkarım

Kuzu benim alyansım 1000 tl Sevgilimin ki 700 tl ye aldık el işiymiş gösterişli birşey ilk başta çok beğenmedim ama sonra herkes harika vs diye diye alıştm gözüme çok güzel geliyor

Sonsuza kadar musmutluuu takarsınz inş. kuzum benim
Bayaa sağlam fiyata almışsınız kuzu da kaç gr toplam ? Atsydan mı aldınız yoksam

özge yüzükler çok hoş ama günlük hayatta kullanmak zor oluyor onları, benim nişanda taktığım yüzük de aynen buna benziyor ama beni çok rahatsız etti, elimi yıkıyordum içine su kaçıyordu çıkar kurula geri tak filan krem sürüyosun yine öyle zaten aklım diğer klasiklerde kalmıştı eşim yaşlı yüzüğü gibi onlar dedi, düğünde şu ince klasik alyanslardan aldık öyle rahat ki var yok belli değil hiç rahatsız etmiyor. eşim de bunlar çok rahatmış keşke ilk bunlardan alsaydık dedi sonra

Manavkyudada srcn-ibrahim kuafr var o da çok süper yapıyor saçı , izmrde ünlü bi kuafr bu da kız Ben ondan aldım randevumu , herkes 1sene öncesnden alıyormş rndevu

evet ya klasık sadeler çok rahat.bence özel zamanlarda yani düğünler yada başka zamanlarda şık olanı.günlük zamandada sade olan kullanılmalı benim yüzüğüm çok çizildi iyiki altın almamışım dedim.. Düğünde alıcam ama dediğim şekilde kullanıcam

9 Gün kaldıı özge, heyecan var mı heyecannnn
Allah çıkartmayı nasip etmesin kuzum inş.

manavkyudada srcn-ibrahim kuafr var o da çok süper yapıyor saçı , izmrde ünlü bi kuafr bu da kız ben ondan aldım randevumu , herkes 1sene öncesnden alıyormş rndevu

haddi.ya ben karşıyaka tarafındayım.zaten gelinliği kuzenimde giyicem.yani gelin başı diye çıkmayı düşünmüyorum kuaforden.normalde yapılan saç makyaj 100 tl tutuyor gelin başı diye alıyorlar 500 600 gerek yok boşuna o kadar para vermeye. Tatilde yerim ben o paralarıbakalım hangi yer olucak şimdilik belirliyorum

klasikler asil duruyor bence, tek taşla da çok güzel oluyo tek kötü yanı çabuk çizilmesi ona da arada bir bakım yaptırıyorum bişey kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…