• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ben geldim öyle bi zekaya sahibim ki profösörleri cebimden çıkarırımmm:24::24:
nasıl gaza geldim bee dün yerlerde sürünüyodum bugün uçuyorummm:kkk:

Hoşgeldin , noldu yawrum ? uçma kuşum , uçupda gitme vurulursun :10::9:

doğru düşünmüşsün. Boyun uzun zayıfsan güzel durur hafif kabarık. Bide farklı tenine giden renk bul.herkes kırmızı ve siyahı çok kullanıyor
1.68 boyum zayıfımda , ikisi de kullanmıycağım renkler, şöyle saks mavisi bulsam ne güzel olurdu yaw:27:

$MAV.jpg $MAVÝ.jpg $MAVÝ 2.jpg $MAVÝ 3.jpg
hoşgeldin , noldu yawrum ? Uçma kuşum , uçupda gitme vurulursun :10::9:

1.68 boyum zayıfımda , ikisi de kullanmıycağım renkler, şöyle saks mavisi bulsam ne güzel olurdu yaw:27:

nasıllar sence.

kızlaaaaar merhaba! :3: aranıza yeni katılıyoruuum. nasılsınız bakiim? hazırlıklar nasıl gidiyor? ne zaman sözler nişanlar düğünler? :1:

Napiosunuzzz kizlarr ben benim cadilarin yanindayimmm bunlar adami cok yoruyor :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acele etme bence iyice bakın bide içine sinen bişey al.
Ben gümüş takıcam gerçi sade bombeliler varya onlardan takıyorum .

Canım tam 12 mağaza gezdim aa bayıldım alyansıma diyemiyorum ama gösterişli birşey oldu.
Artık erkek arkadaşımın suratını görsen sirk satıyord yeter beğen artık diye :1:

Yawrum gr üzerinden sorun kuyumculara , beğenip el işi alyans kaç gr toplan diye sorun ve karşılaştırın ve pazarlık edin nak,t alıcaksanız eğer , 15gr el işi alyansın ikisini 1100tl ye aldık değeri 1300/1250 işçilik parası almadı adam :52:

Kuzu benim alyansım 1000 tl Sevgilimin ki 700 tl ye aldık el işiymiş gösterişli birşey ilk başta çok beğenmedim ama sonra herkes harika vs diye diye alıştm gözüme çok güzel geliyor :31:

Günaydın kızlar hayırlı kandiller nasılsınız :16:

Kuzum nerede alyansınız hani :52:

Kuzum bunlar.
Sevgilimin yüzüğünde ki taşları çıkartıyoruz 5 gün içinde yenisi gelir dediler ama riske atmamak adına her ihtimale karşı bu halibi aldık.
Yenisi ile değiştireceğiz kuzum.
Güzel miiii :31:

$10410536_1445185332403270_6759248993537742155_n.jpg

Back