Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

merhaba bende geldim izmirden . Sözlüyüm .askerde şuan seneye nişan düğün istiyor ama maddi imkanlara göre karar vericem.ailelerin hiçbirşeye karşmasını istemiyorum. Birçok şeyi ikinci el olarak alıp kullanıcam bikaç saat için o kadar para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorum

Ne yapıyorsun tatlışım

odun ahlaksız bacaksız bayrak diregine tırmanıp bayragı indirmişş

hoşgeldinn aramızaaa

Set çok pahalıymış canım ya içerisinde bayağı şey var gerçi hepsini içeriyor nevresimi pike falanda var değil mi içerisinde havluları falan :26:

havluları yok canım içinde benimde aklıma takıldı aslında
ama nevresimine kolayca yorganda geçiyor bide iç kısımları pamuklu saten rahatsız etmesin diye dış kısımları parlak saten kumaş
2 yastığı yine pamuklu saten 2 yastığı normal saten
bide işlemeleri filan güzel çok içime sindi
350 tl lik takımlarda vardı ama pek bi özelliği yoktu onada fransız danteli dedi kadın ama baya sıradan güpür gibi duruyodu:26:

Anladım canım önemli olan içine sinmesi tabi ki kullanacaksan içine dert olmasın ben öyle set yatak örtüsü falan kullanmayacağım almayacağımdan fazla geldi bana yoksa sanırım bu setler yatak örtülerinin falan geneli bu fiyatlarda oluyor

evet canım bu seti çok istiyordum bende öyle pahalı yatak örtülerinden almıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…