• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

izmir de yaşıyorum 22 yaşındayım çalışıyorum. 18 mayıs pazar günü sözüm var :132: Yavaş yavaş hazırlıklara başladım . çok beğendiğim aynalı tepsi var yakında onu alıcam ve yüzükler için yükselti yapıyorum çok az kaldı içime sindi . Tüm kemeraltını talan ettim benimkinden güzeli yok diyemiycem 1tane buldum gümüş boncuk işlemeli 50tl idi tanesi bende kendim yapmaya karar verdim ve çok güzel oluyor :16: Söz mendilim içinde ahşap kutu süslemeyi düşünüyorum bitince sizlerle paylaşacğm:52:

merhaba bende geldim izmirden . Sözlüyüm .askerde şuan seneye nişan düğün istiyor ama maddi imkanlara göre karar vericem.ailelerin hiçbirşeye karşmasını istemiyorum. Birçok şeyi ikinci el olarak alıp kullanıcam bikaç saat için o kadar para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorum:5:

Ne yapıyorsun tatlışım :21:

odun ahlaksız bacaksız bayrak diregine tırmanıp bayragı indirmişş:47:

merhaba bende geldim izmirden . Sözlüyüm .askerde şuan seneye nişan düğün istiyor ama maddi imkanlara göre karar vericem.ailelerin hiçbirşeye karşmasını istemiyorum. Birçok şeyi ikinci el olarak alıp kullanıcam bikaç saat için o kadar para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

hoşgeldinn aramızaaa:21::21:

Set çok pahalıymış canım ya içerisinde bayağı şey var gerçi hepsini içeriyor nevresimi pike falanda var değil mi içerisinde havluları falan :26:

havluları yok canım içinde benimde aklıma takıldı aslında
ama nevresimine kolayca yorganda geçiyor bide iç kısımları pamuklu saten rahatsız etmesin diye dış kısımları parlak saten kumaş
2 yastığı yine pamuklu saten 2 yastığı normal saten
bide işlemeleri filan güzel çok içime sindi
350 tl lik takımlarda vardı ama pek bi özelliği yoktu onada fransız danteli dedi kadın ama baya sıradan güpür gibi duruyodu:26:

havluları yok canım içinde benimde aklıma takıldı aslında
ama nevresimine kolayca yorganda geçiyor bide iç kısımları pamuklu saten rahatsız etmesin diye dış kısımları parlak saten kumaş
2 yastığı yine pamuklu saten 2 yastığı normal saten
bide işlemeleri filan güzel çok içime sindi
350 tl lik takımlarda vardı ama pek bi özelliği yoktu onada fransız danteli dedi kadın ama baya sıradan güpür gibi duruyodu:26:

Anladım canım önemli olan içine sinmesi tabi ki kullanacaksan içine dert olmasın ben öyle set yatak örtüsü falan kullanmayacağım almayacağımdan fazla geldi bana yoksa sanırım bu setler yatak örtülerinin falan geneli bu fiyatlarda oluyor :16:

Anladım canım önemli olan içine sinmesi tabi ki kullanacaksan içine dert olmasın ben öyle set yatak örtüsü falan kullanmayacağım almayacağımdan fazla geldi bana yoksa sanırım bu setler yatak örtülerinin falan geneli bu fiyatlarda oluyor :16:

evet canım bu seti çok istiyordum bende öyle pahalı yatak örtülerinden almıycam:21:

Back