- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.561
sinirliNassınnn bebeğimmm
Günaydınlar
Nasılsın canım
haberlerdeki direğe tırmanan eşek sıpasına sinirliyim bütün gece uyuyamadım zaten sınavımda var offf
sen nasılsınn
sıpa işte bayrak direğine tımanan var yaO ne kız eşek sıpası anlamadımstres yapma tatlım güzel geçecektir inşallah Bende düne göre daha iyiyim iş yerine geldim tamame terden ıslandım sonra titredim böyle geçecek bugün
noldu ki :26:
O ne kız eşek sıpası anlamadımstres yapma tatlım güzel geçecektir inşallah Bende düne göre daha iyiyim iş yerine geldim tamame terden ıslandım sonra titredim böyle geçecek bugün
fıstıkımmmmmmm
Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorumsıpa işte bayrak direğine tımanan var ya
fıstıkımmmmmmm
Ana noluo burdakız özge ne zaman verdiler senii ben niye bilmiom
Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorum
Ne yapıyorsun tatlışım
iyiyimm bebeğimm sen nasılsınn nasıl gidiyorr
Böcüğüm benim isteme ile nişan bir oluyorrrrrrrrr
21 inde gidiyorummmmmmm
Her şey üstüste geliyor gibi aşkla ilgili değil de iş normal hayat istediğimiz gibi gitmiyor birşeyler üzgünüm bugün
Olur böyle zamanlar kuzumBazen herşey üstüste gelir sen iyi düşün iyi olsun kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?