- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.561
Günaydınn Canlarr
günaydın tatlımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn Canlarr
günaydın tatlımmm
sinirli sen nasılsınnNassınnn bebeğimmm
Günaydınlar
Nasılsın canım
haberlerdeki direğe tırmanan eşek sıpasına sinirliyim bütün gece uyuyamadım zaten sınavımda var offf
sen nasılsınn
sinirli sen nasılsınn
günaydınnnn
sıpa işte bayrak direğine tımanan var yaO ne kız eşek sıpası anlamadım stres yapma tatlım güzel geçecektir inşallahBende düne göre daha iyiyim iş yerine geldim tamame terden ıslandım sonra titredim böyle geçecek bugün
noldu ki :26:
O ne kız eşek sıpası anlamadım stres yapma tatlım güzel geçecektir inşallahBende düne göre daha iyiyim iş yerine geldim tamame terden ıslandım sonra titredim böyle geçecek bugün
fıstıkımmmmmmm
Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorumsıpa işte bayrak direğine tımanan var ya
fıstıkımmmmmmm
Ana noluo burda kız özge ne zaman verdiler seniiben niye bilmiom
Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorum
Ne yapıyorsun tatlışım
iyiyimm bebeğimm sen nasılsınn nasıl gidiyorr
Böcüğüm benim isteme ile nişan bir oluyorrrrrrrrr
21 inde gidiyorummmmmmm
Her şey üstüste geliyor gibi aşkla ilgili değil de iş normal hayat istediğimiz gibi gitmiyor birşeyler üzgünüm bugün
Olur böyle zamanlar kuzum Bazen herşey üstüste gelir sen iyi düşün iyi olsun kuzummm