Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Merhaba kızlar Bu evlilik seti denen şey nedir acep içinde neler oluyor? Beni bir aydınlatıverin... Yatak örtüsü gibi olanları diyorum

Merhaba kızlar Bu evlilik seti denen şey nedir acep içinde neler oluyor? Beni bir aydınlatıverin... Yatak örtüsü gibi olanları diyorum

merhabaa
ben aldım canım seti pike takımı ve nevresim takımı bir fransız dantelli boncuk işlemeli iç kısmı pamuklu saten dış kısmı parlak saten :)
nevresimine yorgan geçiyor çok rahat :)
bazı setlerde havlularda oluyor ama benim aldığım cemil ipekçiden içinde havlu yok

Sen bunu yatak örtüsü niyetine mi kullanacaksın? Ben kendime english Home'dan günlük kullanmak için spor bir yatak örtüsü almıştım. Annem bir tane de gelin yatağı için ağır olanlarından lazım diyor. Ben öyle gelinlik gibi örtülerden istemiyorum o yüzden merak ettim

ben yatak örtülerinden hoşlanmıyorum
ama günlük bi tane mecbur alıcam
ama hiç bi kuvvet bana o gelin gibi kocaman olan yatak örtülerinden aldıramaz
bu seti hem ilk gün serdiririm sonrada canım ne zaman isterse yatak örtüsü diye almadım ona verilcek parayı buna verdim
Eki Görüntüle 1152645 set bu canım

Son düzenleme:
Seninkisi çok şıkmış çok beğendim iyi günlerde kullan inşallah Ben de seninle aynı fikirdeyim gelinlik gibi yatak örtülerinden asla almam

Son düzenleme:
Ben şuan lavanta şişlerimin siparişi verdim.
Yanında bide ayna sipariş vermek istiyorum
Ben de gul dokulu kalp seklinde sabublardan dagitmayi dusunuyorum henuz siparis vermedim. Eminonunde bulabilirim belki diye bekliyorum. Yoksa facebookta bu isi yapan cok kisi var tanenisini 3 e 3.5 a yapiyorlar :) senin nisanina az kalmis benimkini dr one cekebiliriz erkek arkadasimin izin durumlarina bagli cabucak zaman gecsin istiyorum insallah her sey gonlunce olur :)

ben böyle bişey dağıtıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…