• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ben de gul dokulu kalp seklinde sabublardan dagitmayi dusunuyorum henuz siparis vermedim. Eminonunde bulabilirim belki diye bekliyorum. Yoksa facebookta bu isi yapan cok kisi var tanenisini 3 e 3.5 a yapiyorlar :) senin nisanina az kalmis benimkini dr one cekebiliriz erkek arkadasimin izin durumlarina bagli cabucak zaman gecsin istiyorum insallah her sey gonlunce olur :)

Teşekkür ederim canım umarm herşey hepimizin istediği gibi olur

Bunlari ben de dusundum ama cok pahaliya geliyor. Ne kadara maletceksin belli mi?

kutuların 50 tanesi 25 lira filan...
kese yerine ben yastık koyucam bana maliyeti 20-30 lira filan oldu $onur 020.jpg
şişelerde yine çok pahalı değil toplu alınca:16:
eskiden kalpli sabunlar vardı annembanyoyu onlarla doldururdu bi kutuda 10 tane filan olurdu kutuda 5-6 lira bişeydi :) onlardanda bulsam harika olur:23:
taş çatlasın 150 lira filan olur işte:31:

kutuların 50 tanesi 25 lira filan...
kese yerine ben yastık koyucam bana maliyeti 20-30 lira filan olduEki Görüntüle 1152793
şişelerde yine çok pahalı değil toplu alınca:16:
eskiden kalpli sabunlar vardı annembanyoyu onlarla doldururdu bi kutuda 10 tane filan olurdu kutuda 5-6 lira bişeydi :) onlardanda bulsam harika olur:23:
taş çatlasın 150 lira filan olur işte:31:
Yastiklarin icinde lavanta mi olcak canim? Nerden alacakain bu soylediklerini bana da alalim :)) 50 kisilik icinse 150 tl cok iyi ben de istiyorum :)))

Yastiklarin icinde lavanta mi olcak canim? Nerden alacakain bu soylediklerini bana da alalim :)) 50 kisilik icinse 150 tl cok iyi ben de istiyorum :)))

kutularla şişeleri netten araştırdım canım ama eminönünde fiyatlar aynıymış :)eger istanbulduysan eminönünde şark han varmış herkes orayı tavsiye ediyor bloglarda filan çok gördüm:1:
yastıklarıda kumaş alıp diktirdim içlerine güzel kokulu sabunlardan rendeleyip koydum mis gibi kokuyolar:32:

[QUOmantıklıhatun;35683806]kutularla şişeleri netten araştırdım canım ama eminönünde fiyatlar aynıymış :)eger istanbulduysan eminönünde şark han varmış herkes orayı tavsiye ediyor bloglarda filan çok gördüm:1:
yastıklarıda kumaş alıp diktirdim içlerine güzel kokulu sabunlardan rendeleyip koydum mis gibi kokuyolar:32:[/QUOTE]
Evet istanbuldayim ben. Sark han da bu kutular filan satiliyosa gidip alim ben de siselerin icine ne koyacaksin?

Evet istanbuldayim ben. Sark han da bu kutular filan satiliyosa gidip alim ben de siselerin icine ne koyacaksin?

satılıyormuş canım kutucular sokagıda varmış :)
şişelerin içine ne koysam bilmiyorum şu an aklımdan kolonya geçiyor ama renkli bonibonlarda koyabilirim:9:
kurabiyelerimide kendim yapcam:23:

Canim balik modeller cok guzel gercekten kabarik görmekten bende biktim yakisanda giyiyor yakismayan da :( ama nisana gelen yakinlarinda balik model giuende olur eger ozenirlerse kuzum bazi balik modeller cok asil ve şık senin paylastiklarin gbi onlarinda fiyatlari tavanlar da :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kuzum :3:
Bi tane gördüm ama çook hoş değilde ağır bişeydi denedim , üzerinde ki desenler hoşuma gitmedi 1200tl dedi ya :53: ama normal balık abiyede salona gitmez ki :18: cumartesi bakıcam artıkın

merhaba bende geldim izmirden . Sözlüyüm .askerde şuan seneye nişan düğün istiyor ama maddi imkanlara göre karar vericem.ailelerin hiçbirşeye karşmasını istemiyorum. Birçok şeyi ikinci el olarak alıp kullanıcam bikaç saat için o kadar para harcamak bana mantıklı gelmiyor.

Günaydın , Hoşgeldin :3:

Back