- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.541
hayırlı olsun yeni gelin bana da gönder yaa hediyeliklerinden gelemesem de ruhum bedenim seninle
Oyy yavruşum benimm
Göndermem mi hiç dünyanın güzel hemşiresine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun yeni gelin bana da gönder yaa hediyeliklerinden gelemesem de ruhum bedenim seninle
Düğün için o fiyatı istiyorlar demek ki farketmiyor aynı bu çekimler tatlım gerçekten fazla orası ayrı tabiaynalar çok güzel ya bende bayılıyorumminik kolonya lavanta şişelerini de düşünebilirsinen tatlı alışveriş kuzum herşey gönlünce olsun
Aynen öyle tatlım benim öyle mükemmel bi telaş varki evimizde.
Allahım bu duyguyu dileyen herkese yaşatsın inş.
Bide çelik kapımızın dışına Özgenin Nişanı falan diye pembe tüylü birşey yaptıracağım
Çok ciciler
İyi yawrm sen nasılsın?
Aynen öyle tatlım benim öyle mükemmel bi telaş varki evimizde.
Allahım bu duyguyu dileyen herkese yaşatsın inş.
Bide çelik kapımızın dışına Özgenin Nişanı falan diye pembe tüylü birşey yaptıracağım
Çok ciciler
hazırlıklar başladı demek canım çok mutlu oldummm
Teşşekkür ederim canım benimm
Cumartesi günü yapacağız ertesi gün herkes dinlensin diye
Amin kuzum inşallahBende istiyorum sevdiceğinin adını da ekle bence
Bak bu aklıma gelmemiştiiii süper fikir
İkinizin nişanı ya sonuçta kuzum daha aşk dolu sankim
Oyy yavruşum benimm
Göndermem mi hiç dünyanın güzel hemşiresine
Oo çok havalandımm 😎😎😎😎😎😎
Teşşekkür ederim canım benimm
Cumartesi günü yapacağız ertesi gün herkes dinlensin diye
Eki Görüntüle 1151306 Eki Görüntüle 1151307 Eki Görüntüle 1151311
Kızlar yukarıdaki resimlerde ki gibi balık nişanlık bulamadım abiye olanından alsam çok sade kalıcak ve salonda olucağı için abiye giyenlerin yanın ortaya çıkamıycam ... İzmr kmraltı çarşısını gezebildim heryerde prenses kabarık gösteriyorlar onu da ben istemiyorumm haftasonu inşallh bu tarzlarda bulabilirim:18:
Eki Görüntüle 1151310
Bu gelinlik sırtı ve modeli gibi ahh bir bulsam havada karada kapıp kaçıcam ama nerrrdeeee
Eki Görüntüle 1151308 Eki Görüntüle 1151309
Son çarem istediğim gibi bulamazsam çok kabarık olmayan prenses modeli alıcam resimlerde ki gibi
Kızlar yukarıdaki resimlerde ki gibi balık nişanlık bulamadım abiye olanından alsam çok sade kalıcak ve salonda olucağı için abiye giyenlerin yanın ortaya çıkamıycam ... İzmr kmraltı çarşısını gezebildim heryerde prenses kabarık gösteriyorlar onu da ben istemiyorumm haftasonu inşallh bu tarzlarda bulabilirim:18:
Eki Görüntüle 1151310
Bu gelinlik sırtı ve modeli gibi ahh bir bulsam havada karada kapıp kaçıcam ama nerrrdeeee
Son çarem istediğim gibi bulamazsam çok kabarık olmayan prenses modeli alıcam resimlerde ki gibi
çok güzeller hiç mi balık model yok ki
ahh benim başıma gelenler kadınlar bize oturmaya gelcekmişşş
Eki Görüntüle 1151310