• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

evlilik seti derken neyi kasdettin canım anlamadım :27: Mutfak için olan çeyiz setlerinimi :31:

Giza Jakar Evlilik Seti
Giza Jakar Evlilik Seti
Ürün kodu: 60059375
Marka: TAÇ
Ürün Tipi: Evlilik Seti
Açıklama: %100 PamukNevresım:200x220Pıke:230x250Carsaf:240x260Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Standart Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Havlu:30x50(4 adet)Havlu:50X90(2 adet)Havlu:90x150(2 adet) bundan bahsettim canım:1:

Kızlar günaydınnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm :64::64::64::64:tey tey tey
Hoşgeldin canım keyiflisin maşallah:21:
bunalımdayımmm:43:

Giza Jakar Evlilik Seti
Giza Jakar Evlilik Seti
Açıklama: %100 PamukNevresım:200x220Pıke:230x250Carsaf:240x260Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Standart Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Havlu:30x50(4 adet)Havlu:50X90(2 adet)Havlu:90x150(2 adet) bundan bahsettim canım:1:

Fiyatı ne kadar canım içeriği iyiymiş:26:

Giza Jakar Evlilik Seti
Giza Jakar Evlilik Seti

:9::9::9::9: Anladım kuzum aklıma gelmedi bir an bu :9::9: kuzum bu senin çeyizin değilmi nedne erkek arkadaşın alıyorki her işe burunlarını sokuyorlar yaa :24:

:9::9::9::9: Anladım kuzum aklıma gelmedi bir an bu :9::9: kuzum bu senin çeyizin değilmi nedne erkek arkadaşın alıyorki her işe burunlarını sokuyorlar yaa :24:

dengesiz işte akıllısı bugüne kadar beni bulmadı ki...
ona kalsa ben hiç elimi cebime atmıyım canım
bide onların adetlerine göre kızın sadece sandık çeyizi olur el örgüleri filan canım geri kalan herşey erkek tarafına aitmiş ondan ben bişey alcam dediğim zaman ikimizinde cinler tepesinde toplanıyor zaten benim çeyizimde benden çoktur emegi:9:

bi evlilik seti alamıyorum yaa
resmen odunun keyfini bekliyorum yaa gidip alcam diyorum ben alırım sen niye masraf etceksin diyo ee seni beni mi var heves ediyorum alcam işte ee yok beraber gideriz sen begenirsin ben alırım diyor...
eee çok biliyosun madem niye haftalardır eminönüne gidemiyoruz diyorumm ama şantiye diyo ordan gelceklermiş burdan gelceklermiş mimarla görüşcekmiş ödemeleri yapması lazımmış bi ton bahane!!
şimdi gidip alcam bu defa onu adam yerine koymuyorum diye kavga etcez:47:

Sende sorduğunda üstüne bir de sabırsız olursun öyle derler , hevesini kursağında bırakırlar:47: Erkek milleti ah ne odun , ne odunnnn....

Hayırlı olsun Özgem çok sevindim belli olmuş azıcıkta kalmış hazırlıklar ne alemde:29:

Başınız sağolsun canım benim çok üzüldüm hasta falanmıydı:5:

Valla bebeğim tutuşmaya başladım şimdiden.
Fotocu arayışına girdim ama 800-900 diyorlar ..
Nişan için çok abartı bi fiyat.
Hediyeliklerede bakıyorum Bu küçük tatlı aynalardan bide lavantalı süslü şişelerden karışık dağıtacağım bebeğim.
Önümüzde ki hafta boyunca alışverişte olacağız full :1:
İyi dileklerin için sağol canım arkadaşım :16:

Canım bence havluları aradaki fiyata daha fazla alırsın başka şekilde fiyatı da az buz değil yani genelde böyle oluyor tabi adı üstünde set :27:

Sonra gönül alırlar ama :21:

Alsa ne ki , sen kırdığın bardaktan tekrar su içebiliyor musun ? İşte onlar bunun farkında değil , bizde de bu aralar gel gitler var bakalım ne olack...:18:

Alsa ne ki , sen kırdığın bardaktan tekrar su içebiliyor musun ? İşte onlar bunun farkında değil , bizde de bu aralar gel gitler var bakalım ne olack...:18:

Aklıma bir cümleyi getirdin bir üstada soruyorlar

-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?

Kuzum bu hayat böyle geçip gidiyor işte seviyorsan yaşanıyor elbet aksilikler kırgınlıklar büyük çözülemeyecek sorun vermesin yeter ki Rabbim :16:

Aklıma bir cümleyi getirdin bir üstada soruyorlar

-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?

Kuzum bu hayat böyle geçip gidiyor işte seviyorsan yaşanıyor elbet aksilikler kırgınlıklar büyük çözülemeyecek sorun vermesin yeter ki Rabbim :16:

Amin kuzum aminnnn:kkk:

Hediyeliklerede bakıyorum Bu küçük tatlı aynalardan bide lavantalı süslü şişelerden karışık dağıtacağım bebeğim.

hayırlı olsun yeni gelin :D :D bana da gönder yaa hediyeliklerinden gelemesem de ruhum bedenim seninle :27:

Düğün için o fiyatı istiyorlar demek ki farketmiyor aynı bu çekimler tatlım gerçekten fazla orası ayrı tabi:31:aynalar çok güzel ya bende bayılıyorum:21:minik kolonya lavanta şişelerini de düşünebilirsin:23:en tatlı alışveriş kuzum herşey gönlünce olsun:nazar::38:

size noldu ki:18:

Sürekli gereksiz şeylere takılmaları var kuzum ve kavga edip büyüyor bu da bni ve onu çok mutsuz ediyor , şimdi de dio ki k.k.üyeliğini neden ortak mailmzden yapmadın ? o zaman ayrı gayrı olsun özelimiz diyor. Bende dedim ki kk.dan bi bayan 'bu ay reglm çok ağrılı geçti'yazsa ben ister miyim mailden bunu oku tabi ki de hayır dedim:20: üye olduğumu zaten biliosun , özel saklı gizli bişi değil ki , ama uygn değil dedim :20: işte bugün ki kavga sebebizmizde ortaya çıktı işte, gelde keyfin kaçmasın sanki arksından iş çeviriom burda
:47:

Son düzenleme:

Sürekli gereksiz şeylere takılmaları var kuzum ve kavga edip büyüyor bu da bni ve onu çok mutsuz ediyor , şimdi de dio ki k.k.üyeliğini neden ortak mailmzden yapmadın ? o zaman ayrı gayrı olsun özelimiz diyor. Bende dedim ki kk.dan bi bayan 'bu ay reglm çok ağrılı geçti'yazsa ben ister miyim mailden bunu oku tabi ki de hayır dedim:20: üye olduğumu zaten biliosun , özel saklı gizli bişi değil ki , ama uygn değil dedim :20: işte bugün ki kavga sebebizmizde ortaya çıktı işte, gelde keyfin kaçmasın sanki arksından iş çeviriom burda
:47:

şu erkek milletinin içinde bi tane mi aklı başında insan olmaz
adı üstünde kadınlar kulübü:kkk:
hava değişiminden oluyo bence bunlar
bide benimki herşeyin acısını benden çıkarmaya başladı gören de şantiye şefi olmadı cumhurbaşkanı oldu sanır :47:
projede bi yanlışlık varmış aradı beni sert sert konuşuyo
deli mi ne
ben senin yanında çalışan elemanın değilim aklını başına al öyle ara dedim:102::57:

şu erkek milletinin içinde bi tane mi aklı başında insan olmaz
adı üstünde kadınlar kulübü:kkk:
hava değişiminden oluyo bence bunlar
bide benimki herşeyin acısını benden çıkarmaya başladı gören de şantiye şefi olmadı cumhurbaşkanı oldu sanır :47:
projede bi yanlışlık varmış aradı beni sert sert konuşuyo
deli mi ne
ben senin yanında çalışan elemanın değilim aklını başına al öyle ara dedim:102::57:

Odun , kütük , kalas , taş kafa ...:47: daha başka ne söymek istersiniz ?

Back