Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aynen öyle tatlım benim öyle mükemmel bi telaş varki evimizde.
Allahım bu duyguyu dileyen herkese yaşatsın inş.
Bide çelik kapımızın dışına Özgenin Nişanı falan diye pembe tüylü birşey yaptıracağım
Çok ciciler

hazırlıklar başladı demek canım çok mutlu oldummm

Amin kuzum inşallahBende istiyorum sevdiceğinin adını da ekle bence

Kızlar yukarıdaki resimlerde ki gibi balık nişanlık bulamadım abiye olanından alsam çok sade kalıcak ve salonda olucağı için abiye giyenlerin yanın ortaya çıkamıycam ... İzmr kmraltı çarşısını gezebildim heryerde prenses kabarık gösteriyorlar onu da ben istemiyorumm haftasonu inşallh bu tarzlarda bulabilirim:18:

Bu gelinlik sırtı ve modeli gibi ahh bir bulsam havada karada kapıp kaçıcam ama nerrrdeeee

Son çarem istediğim gibi bulamazsam çok kabarık olmayan prenses modeli alıcam resimlerde ki gibi

çok güzeller hiç mi balık model yok ki

ahh benim başıma gelenler kadınlar bize oturmaya gelcekmişşş

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar , salonda ki nişana bunlar gider değil mi ? Kocaman kabarık prenses nişanlık görmektn ıyk:120: geldii

çok güzeller hiç mi balık model yok ki

ahh benim başıma gelenler kadınlar bize oturmaya gelcekmişşş

Abiye olarak vardı kuzum ve heryerde de aynıydı ama ben farklı olmak istiyorum , pazar kapalı olan çnkyda mağzlr vardı , son ümidim orası yoksa vayy benim halime bu balıklar çok güzell ama yokk

Canim balik modeller cok guzel gercekten kabarik görmekten bende biktim yakisanda giyiyor yakismayan da ama nisana gelen yakinlarinda balik model giuende olur eger ozenirlerse kuzum bazi balik modeller cok asil ve şık senin paylastiklarin gbi onlarinda fiyatlari tavanlar da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…