- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.521
evlilik seti derken neyi kasdettin canım anlamadımMutfak için olan çeyiz setlerinimi
Hoşgeldin canım keyiflisin maşallahKızlar günaydınnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmtey tey tey
bunalımdayımmm
Giza Jakar Evlilik Seti
Giza Jakar Evlilik Seti
Ürün kodu: 60059375
Marka: TAÇ
Ürün Tipi: Evlilik Seti
Açıklama: %100 PamukNevresım:200x220Pıke:230x250Carsaf:240x260Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Standart Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Havlu:30x50(4 adet)Havlu:50X90(2 adet)Havlu:90x150(2 adet) bundan bahsettim canım
Giza Jakar Evlilik Seti
Giza Jakar Evlilik Seti
Ürün kodu: 60059375
Marka: TAÇ
Ürün Tipi: Evlilik Seti
Açıklama: %100 PamukNevresım:200x220Pıke:230x250Carsaf:240x260Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Standart Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)Havlu:30x50(4 adet)Havlu:50X90(2 adet)Havlu:90x150(2 adet) bundan bahsettim canım
Anladım kuzum aklıma gelmedi bir an bu kuzum bu senin çeyizin değilmi nedne erkek arkadaşın alıyorki her işe burunlarını sokuyorlar yaa
Hoşgeldin canım keyiflisin maşallah
Fiyatı ne kadar canım içeriği iyiymiş:26:
bi evlilik seti alamıyorum yaa
resmen odunun keyfini bekliyorum yaa gidip alcam diyorum ben alırım sen niye masraf etceksin diyo ee seni beni mi var heves ediyorum alcam işte ee yok beraber gideriz sen begenirsin ben alırım diyor...
eee çok biliyosun madem niye haftalardır eminönüne gidemiyoruz diyorumm ama şantiye diyo ordan gelceklermiş burdan gelceklermiş mimarla görüşcekmiş ödemeleri yapması lazımmış bi ton bahane!!
şimdi gidip alcam bu defa onu adam yerine koymuyorum diye kavga etcez
İyi yawrm sen nasılsın?Nassın bebeğimmm
Hoşgeldin canım keyiflisin maşallah
Fiyatı ne kadar canım içeriği iyiymiş:26:
Canım bence havluları aradaki fiyata daha fazla alırsın başka şekilde fiyatı da az buz değil yani genelde böyle oluyor tabi adı üstünde set525 tl canım ama havluları yoksa çeyiz magzasında 350 tl filan oluyor
O keyif odunlar sayesinde kaçıyor be canım
Hayırlı olsun Özgem çok sevindim belli olmuş azıcıkta kalmış hazırlıklar ne alemde
Başınız sağolsun canım benim çok üzüldüm hasta falanmıydı
Canım bence havluları aradaki fiyata daha fazla alırsın başka şekilde fiyatı da az buz değil yani genelde böyle oluyor tabi adı üstünde set
Sonra gönül alırlar ama
Alsa ne ki , sen kırdığın bardaktan tekrar su içebiliyor musun ? İşte onlar bunun farkında değil , bizde de bu aralar gel gitler var bakalım ne olack...:18:
Aklıma bir cümleyi getirdin bir üstada soruyorlar
-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?
Kuzum bu hayat böyle geçip gidiyor işte seviyorsan yaşanıyor elbet aksilikler kırgınlıklar büyük çözülemeyecek sorun vermesin yeter ki Rabbim
Alsa ne ki , sen kırdığın bardaktan tekrar su içebiliyor musun ? İşte onlar bunun farkında değil , bizde de bu aralar gel gitler var bakalım ne olack...:18:
Valla bebeğim tutuşmaya başladım şimdiden.
Fotocu arayışına girdim ama 800-900 diyorlar ..
Nişan için çok abartı bi fiyat.
Hediyeliklerede bakıyorum Bu küçük tatlı aynalardan bide lavantalı süslü şişelerden karışık dağıtacağım bebeğim.
Önümüzde ki hafta boyunca alışverişte olacağız full
İyi dileklerin için sağol canım arkadaşım
Valla bebeğim tutuşmaya başladım şimdiden.
Fotocu arayışına girdim ama 800-900 diyorlar ..
Nişan için çok abartı bi fiyat.
Hediyeliklerede bakıyorum Bu küçük tatlı aynalardan bide lavantalı süslü şişelerden karışık dağıtacağım bebeğim.
Önümüzde ki hafta boyunca alışverişte olacağız full
İyi dileklerin için sağol canım arkadaşım
size noldu ki:18:
Sürekli gereksiz şeylere takılmaları var kuzum ve kavga edip büyüyor bu da bni ve onu çok mutsuz ediyor , şimdi de dio ki k.k.üyeliğini neden ortak mailmzden yapmadın ? o zaman ayrı gayrı olsun özelimiz diyor. Bende dedim ki kk.dan bi bayan 'bu ay reglm çok ağrılı geçti'yazsa ben ister miyim mailden bunu oku tabi ki de hayır dedimüye olduğumu zaten biliosun , özel saklı gizli bişi değil ki , ama uygn değil dedim işte bugün ki kavga sebebizmizde ortaya çıktı işte, gelde keyfin kaçmasın sanki arksından iş çeviriom burda
şu erkek milletinin içinde bi tane mi aklı başında insan olmaz
adı üstünde kadınlar kulübü
hava değişiminden oluyo bence bunlar
bide benimki herşeyin acısını benden çıkarmaya başladı gören de şantiye şefi olmadı cumhurbaşkanı oldu sanır
projede bi yanlışlık varmış aradı beni sert sert konuşuyo
deli mi ne
ben senin yanında çalışan elemanın değilim aklını başına al öyle ara dedim:102:
Odun , kütük , kalas , taş kafa ...daha başka ne söymek istersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?