- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.161
Bana biliyor musun canım dürüst olayım bu 3 günlük yas falan umrumda değil çünkü değişen bir şey yok yine herkes çalışmaya devam edecek belki maksimum 1 sene dikkatle kontrol edilecek madenler ama sonrası sonrası yok yine tabi bunlar olağan şeylerkader bunlar değil mi ?
merhaba aynı durumdayım yemek bile geçmiyo boğazımdan hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum...
bütün bunlar olduktan sonra bu insanlar yine o mezarlara inecek en kötüsüde bu
Herşeyi o kadar basite alıyorlar ki....
Orda çalışanların gururları azcık onlarda olsaydı en azından başlarını öne egerlerdi...
Ama yok öyle bilmişler ki herşeye bir kusur buluyorlar....
daha 20 gün önce mecliste önerge kabul edilmiyo
Şimdi herşeyi detayları inceliycez diyo....
5 DK karşılarına çıkma şansım olsa ahhh neler neler derim...
Aynen canım o ahı bende çekiyorum , ben çok yufka yürekliyim karıncayı bile incitemem ama o pisliği öldürebilirimmm gözümü kırpmam! Çok can yaktıı dinsiz pislik , musallat oldu ülkemize , o önergeyi kabul edip yürürlüğe soksaydı bu kadar canof of
Kayıp kalmaz inşallah ama yangın var Rabbim yardımcıları olsun daha bu dünyada cehennemi yaşadılar Allahım en büyük acılardan biridir yanarak ölmekAmin canım amin , ölü de olsa kavuşturulsunlar ailelerine, toprağına koysunlar, hiç bulunamayanlarda olacak zehirlenerek ölüp yanarak yok olacakailesi hep eksik olacak bir mezarı olamayanlar olacakkk Kahretsinnn ...
yok yaa buna kader filan denmezz bunun başka bi adı olmalı....
o kadar düşünüyorum nefesim daralıyor...
muhalefet olmayı mecliste yumruk yumruga kavga etmek karşı tarafın söylediği herşeye düşünmeden hayır demek olarak algılıyorlar....
Bi şekilde olan bize oluyor....
Ben bakan olsam ve orda olsam...
Sag salim çıkanları gördükçe yanlarına koşarım en azından o an sadece iyi misin diye sorarım...
Görüyorum televizyonda yaa insanlar çıkıyor şükürler olsun bee adam iki adım at bi yardım et bi bak ama yok!!!
yaa kibiri yere düşer yaa takım elbisesi kirlenirr
Kayıp kalmaz inşallah ama yangın var Rabbim yardımcıları olsun daha bu dünyada cehennemi yaşadılar Allahım en büyük acılardan biridir yanarak ölmek
Evet ben bazı olayları vurguladım tatlım kendimizi şurdan atalım kader mi diyelim olur böyle şeyler mi diyelim 1-2 değil 282 can nasıl olağan
tabi ki...ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Kızlar sizde 3 kez somalı madenciler için salavat çekebilir misiniz ?
Selam kızlarr
Ne tadımız var ne tuzumuz. İnsanın su içmek bile içinden gelmiyor. Boğamız düğüm düğüm. Gözyaşlarımı tutamıyorum bazen.
Çocukların habersiz bakışları , Annelerin feryatları .
kömür karası yürekler
Acımız çok büyük:
Allahım yardımcımız olsun
Çekiyorum canım çekiyorum sürekli dualar ediyorumALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Kızlar sizde 3 kez somalı madenciler için salavat çekebilir misiniz ?
Ya sabırr , sabırr ...
Onlarda o vicdan olsa sence o koltuklarda oturuyor olabilirler miydi ? Bizim ülkemizde onca yüzsüzlükler var ki istifa etmiyorlar , cehemme direk olsunlar bırak sarılmasın hangi yüzle, hangi nedenden ötürü sarılsın ki ? onlar madenci ölmeleri normaldi
Ya sabırr , sabırr ...
tabi ki...
keşkee elimizden bişey gelse
oturup ağlayıp dua ediyoruz sadece...
nolcak o evlatların hali...
kızlar yas için siyah giyin diyorlardı ve protesto için , ben bugün siyahlar içindeyim ve izmir de gördüğüm kadarıyla dikkate alanlar var siyah giymişler yakalarında kurdele, sözüm olmasaydı haftasonu mitinge giderdim daha canlar gitmesin diye , maden işçi ölümleri durdun diyeiçim buruk gözlerim dolu boğazım düğüm düğüm ...
bende okula giderken simsiyah giyindim...
okulda genelde siyahtı...
festivallerde iptal...
herkes gerçekten acıyı hissediyor gibi...
ama onlar gibi olamazzz
Sözüne yakın olması çok üzücü canım içiniz buruk zor çok zorkızlar yas için siyah giyin diyorlardı ve protesto için , ben bugün siyahlar içindeyim ve izmir de gördüğüm kadarıyla dikkate alanlar var siyah giymişler yakalarında kurdele, sözüm olmasaydı haftasonu mitinge giderdim daha canlar gitmesin diye , maden işçi ölümleri durdun diyeiçim buruk gözlerim dolu boğazım düğüm düğüm ...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152163238672057&set=vb.343522502056&type=2&theater
Ahhhh kızlarrrrr içim parçalandı bunu izleyince. Hiçbiri hayatta değil belkidee.Allahım nasıl bir acı
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152163238672057&set=vb.343522502056&type=2&theater
Ahhhh kızlarrrrr içim parçalandı bunu izleyince. Hiçbiri hayatta değil belkidee.Allahım nasıl bir acı
yani doğayla yaptığımız bu savaşı biz kaybettik...
Geçmiş olsun demeyi ne çok isterdim başımız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?