Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

yok yaa buna kader filan denmezz bunun başka bi adı olmalı....
o kadar düşünüyorum nefesim daralıyor...

Aynen canım o ahı bende çekiyorum , ben çok yufka yürekliyim karıncayı bile incitemem ama o pisliği öldürebilirimmm gözümü kırpmam! Çok can yaktıı dinsiz pislik , musallat oldu ülkemize , o önergeyi kabul edip yürürlüğe soksaydı bu kadar can of of

muhalefet olmayı mecliste yumruk yumruga kavga etmek karşı tarafın söylediği herşeye düşünmeden hayır demek olarak algılıyorlar....
Bi şekilde olan bize oluyor....
Ben bakan olsam ve orda olsam...
Sag salim çıkanları gördükçe yanlarına koşarım en azından o an sadece iyi misin diye sorarım...
Görüyorum televizyonda yaa insanlar çıkıyor şükürler olsun bee adam iki adım at bi yardım et bi bak ama yok!!!
yaa kibiri yere düşer yaa takım elbisesi kirlenirr

Amin canım amin , ölü de olsa kavuşturulsunlar ailelerine, toprağına koysunlar, hiç bulunamayanlarda olacak zehirlenerek ölüp yanarak yok olacakailesi hep eksik olacak bir mezarı olamayanlar olacakkk Kahretsinnn ...
Kayıp kalmaz inşallah ama yangın var Rabbim yardımcıları olsun daha bu dünyada cehennemi yaşadılar Allahım en büyük acılardan biridir yanarak ölmek
yok yaa buna kader filan denmezz bunun başka bi adı olmalı....
o kadar düşünüyorum nefesim daralıyor...

Evet ben bazı olayları vurguladım tatlım kendimizi şurdan atalım kader mi diyelim olur böyle şeyler mi diyelim 1-2 değil 282 can nasıl olağan

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

Kızlar sizde 3 kez somalı madenciler için salavat çekebilir misiniz ?

Selam kızlarr
Ne tadımız var ne tuzumuz. İnsanın su içmek bile içinden gelmiyor. Boğamız düğüm düğüm. Gözyaşlarımı tutamıyorum bazen.
Çocukların habersiz bakışları , Annelerin feryatları .
kömür karası yürekler
Acımız çok büyük:
Allahım yardımcımız olsun

Onlarda o vicdan olsa sence o koltuklarda oturuyor olabilirler miydi ? Bizim ülkemizde onca yüzsüzlükler var ki istifa etmiyorlar , cehemme direk olsunlar bırak sarılmasın hangi yüzle, hangi nedenden ötürü sarılsın ki ? onlar madenci ölmeleri normaldi

Ya sabırr , sabırr ...

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

Kızlar sizde 3 kez somalı madenciler için salavat çekebilir misiniz ?
tabi ki...

keşkee elimizden bişey gelse
oturup ağlayıp dua ediyoruz sadece...
nolcak o evlatların hali...

umut işte canım benim bu gereksiz umudum...

tabi ki...

keşkee elimizden bişey gelse
oturup ağlayıp dua ediyoruz sadece...
nolcak o evlatların hali...

Ahh canımm ahhhh .
Babalarımız,abilerimiz,amcalarımız ,dayılarımız yüzleri kömür karası yüreği tertemiz insanlar .
Ahh diyorum keşke çıkıp gidebilsem oraya
Bir anaya sarılsam sıkıca .
Çocukların ablası eşlerin arkadaşı olabilsem keşkeeee

kızlar yas için siyah giyin diyorlardı ve protesto için , ben bugün siyahlar içindeyim ve izmir de gördüğüm kadarıyla dikkate alanlar var siyah giymişler yakalarında kurdele, sözüm olmasaydı haftasonu mitinge giderdim daha canlar gitmesin diye , maden işçi ölümleri durdun diye içim buruk gözlerim dolu boğazım düğüm düğüm ...

bende okula giderken simsiyah giyindim...
okulda genelde siyahtı...
festivallerde iptal...
herkes gerçekten acıyı hissediyor gibi...
ama onlar gibi olamazzz

bende okula giderken simsiyah giyindim...
okulda genelde siyahtı...
festivallerde iptal...
herkes gerçekten acıyı hissediyor gibi...
ama onlar gibi olamazzz

Evet olamaz, onlar eksik , yetim , ömür boyu da onların çocukları da hem yokluğun hem babasızlığın ezikliğini çekecek , yaralarını saramadılar , ölümleri normaldii

Sözüne yakın olması çok üzücü canım içiniz buruk zor çok zor
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152163238672057&set=vb.343522502056&type=2&theater

Ahhhh kızlarrrrr içim parçalandı bunu izleyince. Hiçbiri hayatta değil belkidee.Allahım nasıl bir acı

Bizim işyerinde yasak açmıyor facebook ya da herhangi bir videoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…