- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek doktor diyorum sen daha iyi anlarsın tamam bayanlarımız kızmasın ama erkek doktorlar daha böyle işle duygusallığı ayırt edebiliyorlar pratikler falanAraştırma hastaneleri iyidir her konuda ama işte göz olayı olduğunda bilemiyorum tabi hiç başıma gelmedi biri tam olarak göz üzerine biri bir çok konuların araştırıldığı hastane hangisi iyi olur keşke bir bilgim olsa
Eki Görüntüle 1115979 evettt tepsim nasıll
Çok güzel bayıldım
Ayyyyy çok cicişko
annem saolsun tepsi mi yastık mı diye başının etini yedim durdum
yastığın olcak tepsinde eksik kalmasın dedi
Haha
İyi demiş kuzum nereden aldın?
burda bi mağaza var canım süs eşyaları filan satıyor ordan almış annem aslında ayna
Ayy bende ilk başta aynaya benzettim ama her şekilde de çok güzel tatlım.
Evlenince de evine asarsın
Evet tatlım ama yine Dünya Göze gideceksem o doktoru maalesef ki tercih etmeyeceğim.
Eğer dün ki doktorum da ameliyatı yapacak alet olsaydı çok isterdim onda olmak.
Öyle de şeker bi insan ki, Korkmak yok tamam mı Güzel Gözlü Fıstığım diyor
Diyor ki ee tabi çok az insanda böyle iri güzel gözler olduğu için nazar deydirdiler falan diyor
Çok şeker ya bide moral veriyor.
Öteki Kadın gözüme direk ışığı veriyor ayy kapatma lütfen diye bide bana söylüyor insanın canı yanıyor ne yapayım. Bide göz bu yani 10 dk boyunaca hiç kapağı kıpırdatmadan olur mu.
Dünya Göze gitsem bile erkek Dr tercih edeceğim Kuzucum dua edin bana.
benide aranıza alırmısınız :) inş. en kısa zamanda sözleneceğiz :)
benide aranıza alırmısınız :) inş. en kısa zamanda sözleneceğiz :)
Erkekler daha ılıman yaklaşıyorlar gerçekten karşısındaki bayan olduğu için mi bilmem ama bak etkiliyor moralini nasıl yükseltmiş güzel gözlü bayanbayanlar çekemiyorlar bunda hep aynıyım sabitim hiç daha fikrimi değiştirecek bir bayana denk gelemedim hırslarımı var hasetliklerimi bilemiyorum hep uyuz davranıyorlar ama bak dişçilerde çok o sorun ortodontist uzmanımdan çok memnunum
annem aynısını dedi her geldiğimde bunu görücem duvarda dedi
Hahaha o zaman istisnası denk gelmiş Beybitom bana da denk gelen bütün bayanlar uyuzdu
balböcegim napıcak acaba :44:
siyaset yüzünden ceza yedi sanırım
Evet ya nasıl yemiş ki üzüldüm inşallah kısa süreliğinedir:26:
Evet çok şükür o denk geldi gerçi asistanları gittiğimde yine bugün çok şıksın fıstığım diyor bir bayandan duyulacak şey mi