• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Erkek doktor diyorum :34: sen daha iyi anlarsın tamam bayanlarımız kızmasın ama erkek doktorlar daha böyle işle duygusallığı ayırt edebiliyorlar pratikler falan:27:Araştırma hastaneleri iyidir her konuda ama işte göz olayı olduğunda bilemiyorum tabi hiç başıma gelmedi biri tam olarak göz üzerine biri bir çok konuların araştırıldığı hastane hangisi iyi olur keşke bir bilgim olsa:5:

Evet tatlım ama yine Dünya Göze gideceksem o doktoru maalesef ki tercih etmeyeceğim.
Eğer dün ki doktorum da ameliyatı yapacak alet olsaydı çok isterdim onda olmak.
Öyle de şeker bi insan ki, Korkmak yok tamam mı Güzel Gözlü Fıstığım diyor :1:
Diyor ki ee tabi çok az insanda böyle iri güzel gözler olduğu için nazar deydirdiler falan diyor :1:
Çok şeker ya bide moral veriyor.
Öteki Kadın gözüme direk ışığı veriyor ayy kapatma lütfen diye bide bana söylüyor insanın canı yanıyor ne yapayım. Bide göz bu yani 10 dk boyunaca hiç kapağı kıpırdatmadan olur mu.
Dünya Göze gitsem bile erkek Dr tercih edeceğim Kuzucum dua edin bana.

Evet tatlım ama yine Dünya Göze gideceksem o doktoru maalesef ki tercih etmeyeceğim.
Eğer dün ki doktorum da ameliyatı yapacak alet olsaydı çok isterdim onda olmak.
Öyle de şeker bi insan ki, Korkmak yok tamam mı Güzel Gözlü Fıstığım diyor :1:
Diyor ki ee tabi çok az insanda böyle iri güzel gözler olduğu için nazar deydirdiler falan diyor :1:
Çok şeker ya bide moral veriyor.
Öteki Kadın gözüme direk ışığı veriyor ayy kapatma lütfen diye bide bana söylüyor insanın canı yanıyor ne yapayım. Bide göz bu yani 10 dk boyunaca hiç kapağı kıpırdatmadan olur mu.
Dünya Göze gitsem bile erkek Dr tercih edeceğim Kuzucum dua edin bana.

Erkekler daha ılıman yaklaşıyorlar gerçekten karşısındaki bayan olduğu için mi bilmem ama bak etkiliyor moralini nasıl yükseltmiş güzel gözlü bayan:12:bayanlar çekemiyorlar bunda hep aynıyım sabitim hiç daha fikrimi değiştirecek bir bayana denk gelemedim hırslarımı var hasetliklerimi bilemiyorum hep uyuz davranıyorlar :27:ama bak dişçilerde çok o sorun ortodontist uzmanımdan çok memnunum :16:

Erkekler daha ılıman yaklaşıyorlar gerçekten karşısındaki bayan olduğu için mi bilmem ama bak etkiliyor moralini nasıl yükseltmiş güzel gözlü bayan:12:bayanlar çekemiyorlar bunda hep aynıyım sabitim hiç daha fikrimi değiştirecek bir bayana denk gelemedim hırslarımı var hasetliklerimi bilemiyorum hep uyuz davranıyorlar :27:ama bak dişçilerde çok o sorun ortodontist uzmanımdan çok memnunum :16:

Hahaha o zaman istisnası denk gelmiş Beybitom bana da denk gelen bütün bayanlar uyuzdu :1:

Back