• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ahh kuzum biz çok şey istemiyoruzz.
Biraz olsun üzüldüğünü hissettir be adam biraz olsun acımızı paylaş. Yok ama yok yaaa. Mısırlı Rabia için ailecek gözyaşı döken insanlar kendi halkına zerre duygu beslemiyor

zaten tüm milletler bizden daha değerli onların gözünde yanlış yerdeler aslında:43:

Günaydın Kızlar
Dün bi programda izledim madenden sağ kurtulan işçiler kesnlikle ölü sayısı 700 küsürdür falan diyorlardı.
Tv de ki rakamın yalan olduğunu dile getiriyorlardı bu bir felaket ya eğer öyleyse :43:

Günaydın Kızlar
Dün bi programda izledim madenden sağ kurtulan işçiler kesnlikle ölü sayısı 700 küsürdür falan diyorlardı.
Tv de ki rakamın yalan olduğunu dile getiriyorlardı bu bir felaket ya eğer öyleyse :43:

günaydın canım ne fark eder ki
282 yada 700 veya daha fazla...
o kadar can yandı ki....
:14::14:

Merhaba kızlar hiç günaydın diyesim yok içim acıyor hayırlı cumalar herkese Rabbim şu mübarek günde yardımcıları olsun sabır versin herkese :14:

sen doktora gittin mi canım:44:

Gittim canım valla kaç gündür çok tatsızım dün başka doktorda doğruladı bu hastalığı ameliyat olmam gerekli kuzumm.
Araştırma Hast. sevk etti ama belki Dünya Göz'De olurum şuan belli değil bebeğim.
28'in de Üniversite hastanesine gideceğim :50:

Gittim canım valla kaç gündür çok tatsızım dün başka doktorda doğruladı bu hastalığı ameliyat olmam gerekli kuzumm.
Araştırma Hast. sevk etti ama belki Dünya Göz'De olurum şuan belli değil bebeğim.
28'in de Üniversite hastanesine gideceğim :50:

Günaydın canım benim amin :50:

Nasılsın canım benim çok geçmiş olsun tekrar eğer kesinleşiyorsa rahatsızlık hiç beklemeden tedavine başla:29:

Nasılsın canım benim çok geçmiş olsun tekrar eğer kesinleşiyorsa rahatsızlık hiç beklemeden tedavine başla:29:

Allah Razı Olsun Tatlım, bende öyle düşünüyorum valla.
Araştırma Hastanesinde mi olsam yoksa Dünya Göz mü kararsız kaldım ya.
Araştırma da olursam biraz daha beklemem gerekecek gün olayları vs ama dünya gözde hemen olurumda orada ki doktorun eli inanılmaz ağır gözüme mercek yerleştirmeden çıplak göze ışın vermişti beynimin arka tarafına ağrılar girmişti düşün.
Ama dün ki doktorum mercek koydu erkek olmasına rağmen öyle nazik incele di ki gözlerimi hiç acı hissetmedim.
Şimdi dünya gözde ki bayan doktora gitmekten korkuyorum ya.
Muayene de bu kadar canımı yaktıysa ameliyatını düşünemiyorum :50:

$onur 024.jpg evettt tepsim nasıll:32:

Allah Razı Olsun Tatlım, bende öyle düşünüyorum valla.
Araştırma Hastanesinde mi olsam yoksa Dünya Göz mü kararsız kaldım ya.
Araştırma da olursam biraz daha beklemem gerekecek gün olayları vs ama dünya gözde hemen olurumda orada ki doktorun eli inanılmaz ağır gözüme mercek yerleştirmeden çıplak göze ışın vermişti beynimin arka tarafına ağrılar girmişti düşün.
Ama dün ki doktorum mercek koydu erkek olmasına rağmen öyle nazik incele di ki gözlerimi hiç acı hissetmedim.
Şimdi dünya gözde ki bayan doktora gitmekten korkuyorum ya.
Muayene de bu kadar canımı yaktıysa ameliyatını düşünemiyorum :50:

Erkek doktor diyorum :34: sen daha iyi anlarsın tamam bayanlarımız kızmasın ama erkek doktorlar daha böyle işle duygusallığı ayırt edebiliyorlar pratikler falan:27:Araştırma hastaneleri iyidir her konuda ama işte göz olayı olduğunda bilemiyorum tabi hiç başıma gelmedi biri tam olarak göz üzerine biri bir çok konuların araştırıldığı hastane hangisi iyi olur keşke bir bilgim olsa:5:

Back