- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum en sonra belinde siyah kuşak olan elbise bittimmmm
bebeğim ayrı düştük bugün
bebeğim ayrı düştük bugün
Evet kuzum çok tatsız tutsuzum bugün.
Korku ve endişe içindeyim.
Evet kuzum çok tatsız tutsuzum bugün.
Korku ve endişe içindeyim.
ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı
Biliyorum kuzummm. Sıkma canını lütfen karamsarlığa kapılma .
Bugün neden kötü şeyler duyuyorum hep ya ağladım zaten sabah gözlerimden yaşlar akmasına engel olamadım o sedyelerin üstündeki köür rengine bürürnen yürekli insanları görnce .
ooofff ooffff
Allahım hepsine acil şifalar versin inşallah canım benim
sanada çok geçmiş olsun canım bu arada yaa
Çok sağol canım yarın Dr'a gidiyorum biran önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum bakalım ne diyecek bu doktor
içini ferah tut canım hemen iyileşirsin inşallah
Merhaba herkese :2:acının tarifi yok
Merhaba nehir , aynen öyle boğazım düğümlenio
Haberleri görmek istemiyorum görmeden duramıyorum tuhaf bir haldeyim gittikçe artıyor sayılar ve resmi değil ya gayriresmiler ssk olmadan çalışanlar onlar ne olacak söyleyemezler ki hataları ortaya çıkar diye
Aynen canım erkek arkadaşımın çalıştığı yerde hastaların soma da yakınları varmış onlardan haber alıyorlarmış bu habere yansıtılan çok az içeride çalışan 1000 kişiye yakınmış ve çıkan ölülerin sayısı 400/500 civarı demişler, üç kuruş içinden ömürlerinden oldular , ne yapsınlar çoluk çocuğunun ekmek rızkını kazanıodu başka şansları yoktu , ama birileri madende ki ölümleri normal karşılıyor 1800lü yıllarda ki madenci ölümlerini örnek gösteriyor !
Asabım bozuluyor, bir insan nasıl bu kadar ölülerin rahmeti üzerine bunu karaktersizce diyebiliyor! Doğru onlar kusursuzdu , hiç bir hata yoktu , suç madencilerin orada çalışıyor olmasaydı! küfretmek elde değil!
Merhaba herkese :2:acının tarifi yok
merhaba aynı durumdayım yemek bile geçmiyo boğazımdan hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum...Haberleri görmek istemiyorum görmeden duramıyorum tuhaf bir haldeyim gittikçe artıyor sayılar ve resmi değil ya gayriresmiler ssk olmadan çalışanlar onlar ne olacak söyleyemezler ki hataları ortaya çıkar diye
Aynen canım erkek arkadaşımın çalıştığı yerde hastaların soma da yakınları varmış onlardan haber alıyorlarmış bu habere yansıtılan çok az içeride çalışan 1000 kişiye yakınmış ve çıkan ölülerin sayısı 400/500 civarı demişler, üç kuruş içinden ömürlerinden oldular , ne yapsınlar çoluk çocuğunun ekmek rızkını kazanıodu başka şansları yoktu , ama birileri madende ki ölümleri normal karşılıyor 1800lü yıllarda ki madenci ölümlerini örnek gösteriyor !
Asabım bozuluyor, bir insan nasıl bu kadar ölülerin rahmeti üzerine bunu karaktersizce diyebiliyor! Doğru onlar kusursuzdu , hiç bir hata yoktu , suç madencilerin orada çalışıyor olmasaydı! küfretmek elde değil!
merhaba aynı durumdayım yemek bile geçmiyo boğazımdan hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum...
bütün bunlar olduktan sonra bu insanlar yine o mezarlara inecek en kötüsüde bu
Canım 5-6 bin çalışan olan bir yerde 3 vardiya çalışılıyorsa ve vardiya değişimi sırasında gerçekleşiyorsa bu olay kaç kişi dışarı çıktı kaç kişi kayıp halk ayaklanmasın diye resmi açıklamalar yarıya indiriliyor belli bu kim sayacak ki çıkan kişileri kayıpları ya ssksızları Rabbim soracak herkesten hesabını öteki dünyaya kalmadan eminim çok zor ben duramıyorum yerimde o aileler ne yapsın Allahım güç kuvvet versin sabır versin