- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.181
Eki Görüntüle 1114719 beklediğim görmek istediğim buydu çok mu şey bekledim
Ahh kuzum biz çok şey istemiyoruzz.
Biraz olsun üzüldüğünü hissettir be adam biraz olsun acımızı paylaş. Yok ama yok yaaa. Mısırlı Rabia için ailecek gözyaşı döken insanlar kendi halkına zerre duygu beslemiyor
kuzular napıyosunuz ?
Vefat eden bir işçi eline oğluma iyi bakın yazmış
artık haberleri izlemiycem
Vefat eden bir işçi eline oğluma iyi bakın yazmış
Napıyosunuz bakim nerelerdesiniz ?
Günaydın Kızlar
Dün bi programda izledim madenden sağ kurtulan işçiler kesnlikle ölü sayısı 700 küsürdür falan diyorlardı.
Tv de ki rakamın yalan olduğunu dile getiriyorlardı bu bir felaket ya eğer öyleyse
günaydın canım ne fark eder ki
282 yada 700 veya daha fazla...
o kadar can yandı ki....
Sanki yıllardır tanıdığım insanlar ya öyle canım yanıyor
sen doktora gittin mi canım:44:
Merhaba kızlar hiç günaydın diyesim yok içim acıyor hayırlı cumalar herkese Rabbim şu mübarek günde yardımcıları olsun sabır versin herkese
Gittim canım valla kaç gündür çok tatsızım dün başka doktorda doğruladı bu hastalığı ameliyat olmam gerekli kuzumm.
Araştırma Hast. sevk etti ama belki Dünya Göz'De olurum şuan belli değil bebeğim.
28'in de Üniversite hastanesine gideceğim
Günaydın canım benim amin
Nasılsın canım benim çok geçmiş olsun tekrar eğer kesinleşiyorsa rahatsızlık hiç beklemeden tedavine başla
Allah Razı Olsun Tatlım, bende öyle düşünüyorum valla.
Araştırma Hastanesinde mi olsam yoksa Dünya Göz mü kararsız kaldım ya.
Araştırma da olursam biraz daha beklemem gerekecek gün olayları vs ama dünya gözde hemen olurumda orada ki doktorun eli inanılmaz ağır gözüme mercek yerleştirmeden çıplak göze ışın vermişti beynimin arka tarafına ağrılar girmişti düşün.
Ama dün ki doktorum mercek koydu erkek olmasına rağmen öyle nazik incele di ki gözlerimi hiç acı hissetmedim.
Şimdi dünya gözde ki bayan doktora gitmekten korkuyorum ya.
Muayene de bu kadar canımı yaktıysa ameliyatını düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?