Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Evet kuzum çok tatsız tutsuzum bugün.
Korku ve endişe içindeyim.

Biliyorum kuzummm. Sıkma canını lütfen karamsarlığa kapılma .

Bugün neden kötü şeyler duyuyorum hep ya ağladım zaten sabah gözlerimden yaşlar akmasına engel olamadım o sedyelerin üstündeki köür rengine bürürnen yürekli insanları görnce .
ooofff ooffff

Evet ya bide sedyeye otururken bi tanesi demiş ki çizmelerimi çıkarayım mı sedye kirlenmesin demiş
Berbat bi gün ya

Aynen canım erkek arkadaşımın çalıştığı yerde hastaların soma da yakınları varmış onlardan haber alıyorlarmış bu habere yansıtılan çok az içeride çalışan 1000 kişiye yakınmış ve çıkan ölülerin sayısı 400/500 civarı demişler, üç kuruş içinden ömürlerinden oldular , ne yapsınlar çoluk çocuğunun ekmek rızkını kazanıodu başka şansları yoktu , ama birileri madende ki ölümleri normal karşılıyor 1800lü yıllarda ki madenci ölümlerini örnek gösteriyor !
Asabım bozuluyor, bir insan nasıl bu kadar ölülerin rahmeti üzerine bunu karaktersizce diyebiliyor! Doğru onlar kusursuzdu , hiç bir hata yoktu , suç madencilerin orada çalışıyor olmasaydı! küfretmek elde değil!

Canım 5-6 bin çalışan olan bir yerde 3 vardiya çalışılıyorsa ve vardiya değişimi sırasında gerçekleşiyorsa bu olay kaç kişi dışarı çıktı kaç kişi kayıp halk ayaklanmasın diye resmi açıklamalar yarıya indiriliyor belli bu kim sayacak ki çıkan kişileri kayıpları ya ssksızları Rabbim soracak herkesten hesabını öteki dünyaya kalmadan eminim çok zor ben duramıyorum yerimde o aileler ne yapsın Allahım güç kuvvet versin sabır versin

Merhaba herkese :2:acının tarifi yok

merhaba aynı durumdayım yemek bile geçmiyo boğazımdan hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum...
bütün bunlar olduktan sonra bu insanlar yine o mezarlara inecek en kötüsüde bu

Herşeyi o kadar basite alıyorlar ki....
Orda çalışanların gururları azcık onlarda olsaydı en azından başlarını öne egerlerdi...
Ama yok öyle bilmişler ki herşeye bir kusur buluyorlar....
daha 20 gün önce mecliste önerge kabul edilmiyo
Şimdi herşeyi detayları inceliycez diyo....
5 DK karşılarına çıkma şansım olsa ahhh neler neler derim...

merhaba aynı durumdayım yemek bile geçmiyo boğazımdan hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum...
bütün bunlar olduktan sonra bu insanlar yine o mezarlara inecek en kötüsüde bu

Bana biliyor musun canım dürüst olayım bu 3 günlük yas falan umrumda değil çünkü değişen bir şey yok yine herkes çalışmaya devam edecek belki maksimum 1 sene dikkatle kontrol edilecek madenler ama sonrası sonrası yok yine tabi bunlar olağan şeyler kader bunlar değil mi ?

Amin canım amin , ölü de olsa kavuşturulsunlar ailelerine, toprağına koysunlar, hiç bulunamayanlarda olacak zehirlenerek ölüp yanarak yok olacakailesi hep eksik olacak bir mezarı olamayanlar olacakkk Kahretsinnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…