• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

valla kız tarafının alması gerekenler bişeyler varmış canım yatak odasıda bunların içinde diğerlerini bilmiyorum ama bizim eşyalardan odun sorumlu hatta onlara göre kızın çeyizine filanda gerek yok herşeyi alıp koyuyolarmış ama benim hevesim işte:1:

evet ben duymuştum canım öyleymiş banada çok saçma geldi :23:
onuda konuştuk zaten ben dalga geçmiştim benim odun bizde öyle şey yok dedi çıktı kenara:1:

Kız o zaman seninki odun değilmişşşş :31:
Benimkinin hiç öyle bir bilgisi dahi yok ..
Direk alıp çıkar :32:

İnşallah bebişkom.
Zaten Salon düğünü asla ve asla istemiyorummmmmmmm :47::47::47:
Havuzbaşı gelini olacağım rabbimin izni ile :46:

bende kır düğünü istiyorum ama böyle deniz kenarındaki yeşillik bi alanda:1:
büyük konuşmıyım ama salon gelini olcağıma nikah yaparım sade daha iyi:32:

bende kır düğünü istiyorum ama böyle deniz kenarındaki yeşillik bi alanda:1:
büyük konuşmıyım ama salon gelini olcağıma nikah yaparım sade daha iyi:32:

Evet tatlım bende büyük konuşmak istemiyorum.
Bu arada düğünü yapacağım yer erkek arkadaşımın memleketi olacak.
Yani bi çok tanıdığım akrabalarım gelemeyecek o yüzden ben nikahı bulunduğum şehirde yapıp yine gelinlik giyeceğim.
Düğünü orada yapınca yine giyeceğim 2 kez gelinlik giymiş olacağım :27::24::46:

Evet tatlım bende büyük konuşmak istemiyorum.
Bu arada düğünü yapacağım yer erkek arkadaşımın memleketi olacak.
Yani bi çok tanıdığım akrabalarım gelemeyecek o yüzden ben nikahı bulunduğum şehirde yapıp yine gelinlik giyeceğim.
Düğünü orada yapınca yine giyeceğim 2 kez gelinlik giymiş olacağım :27::24::46:

biz nikahımız düğünde kıyılsın istiyoruz ya anadolu yakasında bi mekan olu yada izmitte güzel bi yer olsunda:52::52::52:

Ahhh kuzular moralim öyle bozuk ki.. Böyle olaylar beni mahvediyor .. Biz şımarıkça işimizin yoğunluğundan bahsederken onlar ekmek parası için yeraltı karanlığına göndeririliyor. 200 masum insan.. Ne dicek birşey var nede söylemeye deger birşey. Gün kömürden daha kara...

Ahhh kuzular moralim öyle bozuk ki.. Böyle olaylar beni mahvediyor .. Biz şımarıkça işimizin yoğunluğundan bahsederken onlar ekmek parası için yeraltı karanlığına göndeririliyor. 200 masum insan.. Ne dicek birşey var nede söylemeye deger birşey. Gün kömürden daha kara...

Günaydınlar gün aydınlanmadı :5:201 ölü Rabbim ne büyük acı :14:

dünden beri sinirden mi ağlıyorum üzüntüden mi bilmiyorum....
15 yaşındaki çocugun madende ne işi var...
birde çıkıp biz denetimlerimizi düzenli yaptık diyo....
hepsininde denetimlerininde cehenneme kadar yolu var:43:

dünden beri sinirden mi ağlıyorum üzüntüden mi bilmiyorum....
15 yaşındaki çocugun madende ne işi var...
birde çıkıp biz denetimlerimizi düzenli yaptık diyo....
hepsininde denetimlerininde cehenneme kadar yolu var:43:

Almanya da aynı iş yapılıyor ve 2013 sadece 3 tane ölü var aynı senelerde 0 bu zamana kadar sadece 3 ölü bizde 5 binlerden bahsediliyor:47:

Almanya da aynı iş yapılıyor ve 2013 sadece 3 tane ölü var aynı senelerde 0 bu zamana kadar sadece 3 ölü bizde 5 binlerden bahsediliyor:47:

Bizim insanımıza ne zaman değer verildiki ne zaman canı kıymetli oldu .

İnsan düşündükçe canı acıyor içi parçalanıyor boğazım düğüm düğüm 201 masum can. bu sayı sadece çıkarılanlar . Allahım yardımcıları olsun sabır ve dayanma gücü versin.

Back