2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

İyi gidiyor canım sağolasın İlk haftanın koşuşturmasını yaşadık :))
Sen neler yapıyorsun

Canım hepsini güle güle kullan çok güzeller

Bitsede bir mezun etsek seni
Napıyım canım bende aynı hergümn bu işten cıkıcam diyerek gidiyorum

Kıyamam sana yoruluyorsun kolay değil xnm bugün işte misin

yok canım bir bugün evdeyim bu iş yerinde kendime hiç zamanım kalmıyor canım yemek molam bile yok hem aynı dört duvar oldugum odaya zaten 2 masa sıgıyor baya küçük orayada süreki gelen giden teknisyen vs habire sigara içiyorlar..belli ediyorum ama yok anlamıyorlar 2 defa patrona söyledim halledicem dedi hala aynı o kadar ki sanki bogazıma sigara doluyor gece rahatsız oluyorum ssk da yapmadı daha bakalım bu ay ne kadar maas vericek güya ikinci aydan itibaren artıcaktı bakalım 3-4 ay daha calışırım diyorum

İyi gidiyor canım sağolasın İlk haftanın koşuşturmasını yaşadık :))
Sen neler yapıyorsun

Canım hepsini güle güle kullan çok güzeller
tesekkurler tatlim

oyy canim ya kiyamam sana bence caktrmayla falan olmaz onlar sigara icmeye baslaynca sende oksurmeye basla ama kuvvetli sonrada sigarayi disarda icermisiniz de soyle her defasnda ayni seyi yaparsan birdaha icmezler bende 112 de calisiyorum kucucuk araba on tarafa 3 kisi biniyoruz zaten bide sigara iciyodu soforler once bizde caktralim belli edelim falan dedik ne yaptysak olmadi en son soyledik icme diye yine icince tutanak tuttuk halloldu anlamiyorlar cunku pasif iciciler daha fazla zarar goruyor onlarin carbondioksitle disari verdigi pis dumani biz soluyoruz :88: bide bu patronlara guven olmaz maas konusunu hatrlatmazsan zam falan olmaz ssk siz calistrmakta resmen suc deneme suresi diye bisey yok zaten ihbar etsen deli gibi para cezadi oder is yerini kapatmaya kadar gider bu konu haklarinizi bilin kizlar bende cok ozel sektorde calistim deli gibi nobet tutturuyorlardi 72 saat 48 saat 36 saat ve 24 saat uyuma hakki 3 saat sikayet ettik aninda duzeldi Allah tan simdi devlet memuruyumda valla 1 saat bile fazla mesai yapsam aninda aysonu hesabimda

Beğenmek ne demek hepsi çok güzeller canım Maşallah
Güzel günlerde aşkla kullan hepsini inşallah

cok cok tesekkür ederimm iyiki bu sayfayı açmışsın daha önce hiçbir konuya yorum yazmadım ama hoşuma gittii birbirimzden fikir ediniriz

Haklısın canım. Çok yoğunda oluyorsunuzdur.
Sigara içmeyene çok rahatsızlık veriyor dediğin gibi.
Benimde hep ortamda bulundum mu faranjitim başlar.
Herşeyi geçtimde sigorta yapması gerekiyordu.
Hayırlısı olsun tatlım inşallah

Bunlarda benim çeyizciklerim :))

Ne kadar güzeller canım. Güle güle kullan

Ne kadar düşüncesiz insanlar işte 2-3 defa dedim ama oralı degiller hatta bir keresinde bir tanesi rahatsız oluyorsan sen cık dedi bende sinirlenip kalktım ama yok yine aynı..adam atölyede içmiyor geliyo muhabbet edicem oradakilerle diye küçücük odada içiyor..Bana diger eleman cıkınca maaş artrıcak ssk olcak dedi bende ne zaman cıkar dedim şubat dedi yani çıkması gerekti benim bu ay ssklıda olmam gerekti ama hala yok o elemanda güya memur oldu cıkıcak ama hala yok Canım çok şükür sen memur olmussun rahata ermişsindir valla

Yaza çok daha yogun diyorlar klima dönemi diye valla bana gec cıkıcaksın falan derse ssk da yapmazsa maaşı alırım sonraki sabah gitmem
Aynen canım çok rahatsız edici ya insan bi sorar rahatsız oluyormusun diye
İnşallah canım ahh ahh 2 ay işsiz kalmış olmasaydım durmazdım ama korkuyorum yine bosta kalırım diye

ne gicik insanlar var terbiyesizz ya cok sinirlendin simdi :82: ama bu arada sana obur elemani bekle deme haklari yok ise girdigin ilk gun ssk baslatmak zorundalar bi sikayet cak isim vermeden hemen denetlemeye geliyolar valla

ne gicik insanlar var terbiyesizz ya cok sinirlendin simdi :82: ama bu arada sana obur elemani bekle deme haklari yok ise girdigin ilk gun ssk baslatmak zorundalar bi sikayet cak isim vermeden hemen denetlemeye geliyolar valla

Bakalım canım bu ay maaşı alırken ne olacak :44lmadı yapıcam birşeyler maaş saka gibi ssk yok günde 11 saat haftada 6 gün çalış amanın okuyunca ne kötü şartlar oldugunu iyice farkettim haaa bide montla oturuyorum ama titriyorum o kadar soguk ki
bu arada sen ne yaptın canım bugün nasıl gecti günün

insallah hayirlisi olur tatlim Allah herkese nasip etsin memurlugu cok rahat valla hakkimizi veriyorlar

iyi canim evdeydim bi ara ciktim bisey bulamadim anneme fakirin buharli temizleyicisini aldim nezamandir istiyodu denesin bakalim onuda sen ne yaptin tatlim senin nasil gecti gunun

Amin canım aminnn ne mezunusun canım ve kac puan almak gerek
Güle güle kullansın canım annen
Bizde gezdik gezdik geldik aşkımı oradan oraya sürükledim :26:

Amin canım aminnn ne mezunusun canım ve kac puan almak gerek
Güle güle kullansın canım annen
Bizde gezdik gezdik geldik aşkımı oradan oraya sürükledim :26:

canim saglik meslek mezunuyum ben aciktan uni okuyorum saglik kurumlari isletmeciligi 112 de calisiyorum acil tıp teknisyeniyim. 78 puanla atanmistim. insallah senada nasip olur bu arada benim böcegim askerde oldugundan ben malesef gezemiyorum ama 21 onde gidiyorum yanina surpriz yapcam cok ozledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…