2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Amin canım
İnşallah canım ne güzel olur onun içinde senin içinde

Ne tatlı patikler onlar öyleeee :)))

Kıyamam sana edacım yahuuu... Bence kesin tavrını koy, patrona da çalışanlara da dik duruşunu göstermezsen hemen ezmeye çalışıyorlar çünkü. Olmazsa yine iş ilanlarına bakarsın. Çok kafana yatmazsa da çıkarsın, napalım

Daha Cuma Günü Aldığım Baharatlık Takımlarım :)
Uzun Zamandır Bakınıyordum. Gerçekten Beğendiğim Bir Baharatlık Takımım Oldu.

bu baharat takımını bende çok beğendim.iyi günlerde kullanın.1 seneye kadar inşallah kendi evimizi alıcaz.bende bi nevi çeyiz yapıyorum.12 seneden sonra bazı şeyleri yenilemek istiyorum.özellikle mutfak.bu takımı ne kadara aldınız acaba.bende yeni mutfağımda kırmızkı ürünlere yer açtımda

Tabi yazın daha da yoğun olur.
İnsanların bazıları o kadar düşüncesiz ki rahatsız olunup olunmadığın umrunda bile olmuyor sinir oluyorum bende öyle tiplere .
İnşallah Hakkında hayırlısı olsun canım.

Merhabalarr
Ben 45+45 90 a aldım bu takımı.
Birde Ben aldıktan kısa süre sonra Kampanya geldi Biev ürünlerine.
1 Alana 2. herhangi ürün %50 İndirim. Tabi Fiyatlarda 7-8 TL Arttı.
İnşallah alacağınız evinizde en başta sağlık mutluluk ve huzurla oturmanız dileğiyle

İnşallah canım..ya kızlar zaman yavasmı gecmeye basladı hala çok var şafaklara :26:

yeni migros cicilerim

Çok güzeller canım bayıldım ben bunlara ahh ahh migros yakın olsa

Çok şirinlerr :)

güle güle kullann
tesekkurler canim benim
İnşallah canım..ya kızlar zaman yavasmı gecmeye basladı hala çok var şafaklara :26:

evet ya daha bocegimin gelmesine 8 ay var

Çok güzeller canım bayıldım ben bunlara ahh ahh migros yakın olsa

ay canim cok tesekkur ya arkadasin yokmu migrosa yakin oturan alsin o senin icin bazen cok guzel seyler oluyor gercekten

tesekkurler canim benim

ay canim cok tesekkur ya arkadasin yokmu migrosa yakin oturan alsin o senin icin bazen cok guzel seyler oluyor gercekten

3m migroslarda oluyor sanırım bu dimi :44turdugum yerde 3 tane migros varmış netten baktım ama 2m ve m-jetlermiş
Herkes 2 tane almış bu arada neden canım dikkat ettim

3m migroslarda oluyor sanırım bu dimi :44turdugum yerde 3 tane migros varmış netten baktım ama 2m ve m-jetlermiş
Herkes 2 tane almış bu arada neden canım dikkat ettim

benim aldigim migrosta 2 tane kalmisti sanirim herkes o yuzden tukendigi icin 2 tane bulabilmis bu arada 2m lerde olabiliyor bazen arada bak canim

Kızlar bende bi Bernardo hastasıyım, her gördüğüm yerde giriyorum mağazasına ve hepsinde gözüm kalacak çıkıyorum
Almayı düşündüğüm yeri bu Rosy serisi :) çok ciciler dimi ?
Şuan kahvaltı seti yokmuş ama ay sonu gelecekmiş. ve 100 tl hediye çeki var gelip alın, sonrasında kampanya biterse kacırmamıs olursunuz dedi bana da mantıklı geldi, inşallah bikaç güne kadar gidip mağazasından almayı düşünüyorum :)

evet tatlım bencede çok şekerler ama ben çiçek detaylarını pek sevmediğim için uzak duruyorum bu takımdan pembişlikleri çok güzel ya hayırlısı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…