- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
canim saglik meslek mezunuyum ben aciktan uni okuyorum saglik kurumlari isletmeciligi 112 de calisiyorum acil tıp teknisyeniyim. 78 puanla atanmistim. insallah senada nasip olurbu arada benim böcegim askerde oldugundan ben malesef gezemiyorum ama 21 onde gidiyorum yanina surpriz yapcam cok ozledimm
yok canım bir bugün evdeyimbu iş yerinde kendime hiç zamanım kalmıyor canım yemek molam bile yok hem aynı dört duvar oldugum odaya zaten 2 masa sıgıyor baya küçük orayada süreki gelen giden teknisyen vs habire sigara içiyorlar..belli ediyorum ama yok anlamıyorlar 2 defa patrona söyledim halledicem dedi hala aynı o kadar ki sanki bogazıma sigara doluyor gece rahatsız oluyorum ssk da yapmadı daha bakalım bu ay ne kadar maas vericek güya ikinci aydan itibaren artıcaktı bakalım 3-4 ay daha calışırım diyorum
Tabi yazın daha da yoğun olur.Yaza çok daha yogun diyorlar klima dönemi diye valla bana gec cıkıcaksın falan derse ssk da yapmazsa maaşı alırım sonraki sabah gitmem
Aynen canım çok rahatsız edici ya insan bi sorar rahatsız oluyormusun diye
İnşallah canım ahh ahh 2 ay işsiz kalmış olmasaydım durmazdım ama korkuyorum yine bosta kalırım diye
bu baharat takımını bende çok beğendim.iyi günlerde kullanın.1 seneye kadar inşallah kendi evimizi alıcaz.bende bi nevi çeyiz yapıyorum.12 seneden sonra bazı şeyleri yenilemek istiyorum.özellikle mutfak.bu takımı ne kadara aldınız acaba.bende yeni mutfağımda kırmızkı ürünlere yer açtımda
Merhabaa kizlar cok uzun suredir takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu :))
Aynen benimde, ufak tefek şeyler almaya başladım bende 2014 yaz gelini olarak :)
Ne kadan tatlılar mış canımm Mutlulukla kullan inşallah
Tabi yazın daha da yoğun olur.
İnsanların bazıları o kadar düşüncesiz ki rahatsız olunup olunmadığın umrunda bile olmuyor sinir oluyorum bende öyle tiplere .
İnşallah Hakkında hayırlısı olsun canım.
Merhabalarr
Ben 45+45 90 a aldım bu takımı.
Birde Ben aldıktan kısa süre sonra Kampanya geldi Biev ürünlerine.
1 Alana 2. herhangi ürün %50 İndirim. Tabi Fiyatlarda 7-8 TL Arttı.
İnşallah alacağınız evinizde en başta sağlık mutluluk ve huzurla oturmanız dileğiyle
yeni migros cicilerim
tesekkurler canim benimÇok şirinlerr :)
güle güle kullann
İnşallah canım..ya kızlar zaman yavasmı gecmeye basladıhala çok var şafaklara :26:
evet ya daha bocegimin gelmesine 8 ay var
Çok güzeller canım bayıldım ben bunlara ahh ahh migros yakın olsa
tesekkurler canim benim
ay canim cok tesekkurya arkadasin yokmu migrosa yakin oturan alsin o senin icin bazen cok guzel seyler oluyor gercekten
3m migroslarda oluyor sanırım bu dimi :44turdugum yerde 3 tane migros varmış netten baktım ama 2m ve m-jetlermiş
Herkes 2 tane almış bu arada neden canımdikkat ettim
mmmm bende bayılıyorum cupcakelere yaaa çok güzeller
Eki Görüntüle 655406 Eki Görüntüle 655407 Eki Görüntüle 655408 Eki Görüntüle 655409 Eki Görüntüle 655410
Kızlar bende bi Bernardo hastasıyım, her gördüğüm yerde giriyorum mağazasına ve hepsinde gözüm kalacak çıkıyorum
Almayı düşündüğüm yeri bu Rosy serisi :) çok ciciler dimi ?
Şuan kahvaltı seti yokmuş ama ay sonu gelecekmiş. ve 100 tl hediye çeki var gelip alın, sonrasında kampanya biterse kacırmamıs olursunuz dedi bana da mantıklı geldi, inşallah bikaç güne kadar gidip mağazasından almayı düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?