• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

hosgeldin canim sende aramiza...insaallah daha güzellerini nasip eder...bende gecen sene bu zamanlarda böyle ceyiz topiklerine bakip bakip ic geciriyordum dogru düzgün hic birseyim yoktu (seninde dedigin gibi basörtüleri patikler haric :9:) gecen yaz yüzügü parmaga gecirince isler biranda degisti :16:bende üniv. okuyorum böyle biraz zor oluyor ama allahtan part time calistigim icin karsilayabiliyorum istediklerimi benden sana tavsiye arada biyerlerde hosuna giden degisik seyler görürsen hic kacirma hemen al bence eninde sonunda lazim olacak cünkü

Teşekkür ederim hoşbulduumm:16:
Çeyiz alıyım ben diye bu zamana kadar düşünmemiştim hiçç o gözlede bakmamıştım:9: ama bu topike dolandıktan sonraaa içime bişi girdi sankiii :9:güüzel şeylerle karşılaşırsam almaya çalışıp atcam sandığaa :21: tavsiyen için teşekkürleeerr :16: Allah herkese çeyizlerini mutlulukla kullanmayı nasip etsinn
:46:

yaa çok güzelleeerrrr :16:
Güle güle kullaann..
Acaba fiyatını ve nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz bende istiyorum bunlardaannn :52:
canım bonubon.com dan aldım çok beğenerek :16: kargoyla birlikte 20 TL tuttu canım 2 gün içinde elimde oldu hem de :1:

Yerim senin çeyizlerini :))) Güle güle kullan canımcım:nazar::nazar:

Ollleeeyyy edoşumun teflon ihtiyacı da ortadan kalkmış gibi görünüyor, damat bey yarın evleniyoruz dese sen hazırsın edoşum maşallaaaahhh:nazar::nazar:
Çok şükür evet canım günlerde aklımda bunlar oldugundan şuan sanki bir görev tamamlamış gibiyim :1: oyyy kız heyecan yaptım ben şimdi ne güzel olurdu :52:

Aaa bu topiği ben nasıl görmemişimmm :53:

Benim çeyiz topiğim var ama yine de sizleri takip etmek isterimm,fikir alışverişi yapmak isterimm :16:
Hoşgeldin canım :16:

selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm :16:
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam :16:

Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)

Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya :5:

Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaar :16: he birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)

Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm :16:
Allahm banada nasip eder umarım :16:

Hoşgeldin canım aramıza kk da çeyiz bölümüne girmeye basladıysan emin ol artık sende birşeyler alacaksın :1: neler almamız gerektigini görünce insan panikliyor hemen baslamak istiyo :1:

Simgemmm Canım benim biliyorum senin ince düşünceli yanını uyumlu olsun diye özellikle baktığını :16:

Canım Maşallah çok güzel Tencerelerin Tavan Güzel Günlerde Kullan inşallah :16:
Bende iyiyim canım nolsun okul başladı koşuşturma devam :)
Sende yoğunsun sanırım gelemeyince merak ettim canım :16:

Hoş Geldin Canım :16:
Bizde Fikir alışverişi yapmak için açtık aslında burayı.
Hepimizde açsak mı açmasak mı diye düşünüp düşünüp duruyorduk :)

Sağol perimmm benim :54:
Nasıl gidiyor okul canım :16:

Hoşgeldin canım aramıza kk da çeyiz bölümüne girmeye basladıysan emin ol artık sende birşeyler alacaksın :1: neler almamız gerektigini görünce insan panikliyor hemen baslamak istiyo :1:

Hoşbuldum canım teşekkürleer :16:
Hehe çook haklısınn gidip alasım var büssürü şey :9:

Bide bişi sorucamm bu çoklu alıntıları nasıl yapıyosunuuzz :26:bilmiyorumda been:17:

alıntı ile cevap verin yanında minik bir kutu varya canım alıntı yapmak istedigin msjların altındaki kutuyu işaretle sonra cevapla :16:

selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm :16:
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam :16:

Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)

Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya :5:

Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaar :16: he birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)

Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm :16:
Allahm banada nasip eder umarım :16:
canim hosgeldim benimde gecen sene haziranda tulbent ve patikten baska hicbirseyim yoktu simdi odama sigmiyor annem kapali balkona atti :1: 20 kolicik oldular bi almaya baslayinca durduramiyor insan kendini :52: insallah seninde olur bekleriz buraya mutlaka paylas canim :16:
erkeklere sorsan evi komple biz düzüyoruz siz sadece canak cömlek getiriyonuz olur :19:

ayy kiz sorma vala benimki simdiden diyoki ne aliyorsun kap kacak diyo ina kalsa tencerede pisirip kapaginda yeriz :1:

canim hosgeldim benimde gecen sene haziranda tulbent ve patikten baska hicbirseyim yoktu simdi odama sigmiyor annem kapali balkona atti :1: 20 kolicik oldular bi almaya baslayinca durduramiyor insan kendini :52: insallah seninde olur bekleriz buraya mutlaka paylas canim :16:

Aldiklarimi eklicem hemen burayaa :16:

Küçücük saklanmış oraya :1:

Kızlarrrr ben geldim siz mi gittiniz neredesinizzz yahu :1:

hosgeldin kuzum :16:

kizlar bugun migrosu fethettim :1: 3 fotograf albumu (2 tanesinin resmini cekebildim digerini koliye kaldirmisim hemen unuttum resim cekmeyi :50: eski tip ici yapiskan filmli albumlerden bulunca bide %40 indirim olunca dayanamadim :52: ) ve 1 tanede tepsi aldim istanbullu :16:

Eklentiler

• $Fotoðraf0012.webp
    $Fotoðraf0012.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $Fotoðraf0011.webp
    $Fotoðraf0011.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoðraf0010.webp
    $Fotoðraf0010.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 55

kizlar bugun migrosu fethettim :1: 3 fotograf albumu (2 tanesinin resmini cekebildim digerini koliye kaldirmisim hemen unuttum resim cekmeyi :50: eski tip ici yapiskan filmli albumlerden bulunca bide %40 indirim olunca dayanamadim :52: ) ve 1 tanede tepsi aldim istanbullu :16:

Hoşbuldum canımm :16:
Albümlerin çok güzel canım kaça aldın tanesini :16:

Hoşbuldum canımm :16:
Albümlerin çok güzel canım kaça aldın tanesini :16:
canim msjda yazdim burayada yazyin kucugu 11 tl (kapaginda resim olan) buyugu 14 tl (güllü olan tepsi buyuklugunde balayi resimlerimizi koymayi planladim :16: ) tepside 9 tl :1:

kızlarrr bende başlıyorum paylaşmaya...

esse den aldığım tencerem bundan 2 tane bitanede pilav tenceresi aldım
$5435_152302017.500X500.webp
biev den aldığım kahvaltı seti 6 fincan takımı 6 tabak katlı servis tuzluk bibelik 2tanede kayık tabağı var
$biev-ev-ve-mutfak-ürünleri-7-150x150.webp$indir (1).webp$indir.webp
karaca yemek takımım resmi bulamadım ama desen olarak 1. resim model olarak 2. resim :)
Eki Görüntüle 653068 Eki Görüntüle 653062
şimdilik benden bukadar inşallah beğenirsiniz

Eki Görüntüle 653058
biev den aldığım kahvaltı seti 6 fincan takımı 6 tabak katlı servis tuzluk bibelik 2tanede kayık tabağı var
Eki Görüntüle 653059 Eki Görüntüle 653060 Eki Görüntüle 653061
karaca yemek takımım resmi bulamadım ama desen olarak 1. resim model olarak 2. resim :)

ayy canm bnm begenmezmiyiz hepsi birbirinden güzel :16: askla kullan :16.

Sağol perimmm benim :54:
Nasıl gidiyor okul canım :16:

İyi gidiyor canım sağolasın:16: İlk haftanın koşuşturmasını yaşadık :))
Sen neler yapıyorsun:16:

Canım hepsini güle güle kullan çok güzeller :16:

canim msjda yazdim burayada yazyin kucugu 11 tl (kapaginda resim olan) buyugu 14 tl (güllü olan tepsi buyuklugunde balayi resimlerimizi koymayi planladim :16: ) tepside 9 tl :1:

Fiyatlar cok iyi canım :16:ama bir hafta boyunca gitme fırsatım yok sanırım :31: yakınlarda yok çünkü bildigim digeride aksaam gidersem çok gec olur :31: ama çoook güzeller sen güle güle kullan =)

Eki Görüntüle 653058
Eki Görüntüle 653059 Eki Görüntüle 653060 Eki Görüntüle 653061

Çeyizlerin çok güzel :16:güle güle kullan :32:

Back