• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

canim saglik meslek mezunuyum ben aciktan uni okuyorum saglik kurumlari isletmeciligi 112 de calisiyorum acil tıp teknisyeniyim. 78 puanla atanmistim. insallah senada nasip olur :16: bu arada benim böcegim askerde oldugundan ben malesef gezemiyorum ama 21 onde gidiyorum yanina surpriz yapcam cok ozledimm :50:

Amin canım :16:
İnşallah canım ne güzel olur onun içinde senin içinde :16:

Ne tatlı patikler onlar öyleeee :)))

yok canım bir bugün evdeyim :31:bu iş yerinde kendime hiç zamanım kalmıyor canım :31: yemek molam bile yok hem aynı dört duvar oldugum odaya zaten 2 masa sıgıyor baya küçük orayada süreki gelen giden teknisyen vs habire sigara içiyorlar..belli ediyorum ama yok anlamıyorlar :53: 2 defa patrona söyledim halledicem dedi hala aynı :53: o kadar ki sanki bogazıma sigara doluyor gece rahatsız oluyorum :50: ssk da yapmadı daha bakalım bu ay ne kadar maas vericek güya ikinci aydan itibaren artıcaktı :31: bakalım 3-4 ay daha calışırım diyorum :1:

Kıyamam sana edacım yahuuu... Bence kesin tavrını koy, patrona da çalışanlara da dik duruşunu göstermezsen hemen ezmeye çalışıyorlar çünkü. Olmazsa yine iş ilanlarına bakarsın. Çok kafana yatmazsa da çıkarsın, napalım:31:

Daha Cuma Günü Aldığım Baharatlık Takımlarım :)
Uzun Zamandır Bakınıyordum. Gerçekten Beğendiğim Bir Baharatlık Takımım Oldu.

bu baharat takımını bende çok beğendim.iyi günlerde kullanın.1 seneye kadar inşallah kendi evimizi alıcaz.bende bi nevi çeyiz yapıyorum.12 seneden sonra bazı şeyleri yenilemek istiyorum.özellikle mutfak.bu takımı ne kadara aldınız acaba.bende yeni mutfağımda kırmızkı ürünlere yer açtımda :16:

Yaza çok daha yogun diyorlar klima dönemi diye valla bana gec cıkıcaksın falan derse ssk da yapmazsa maaşı alırım sonraki sabah gitmem :20:
Aynen canım çok rahatsız edici ya insan bi sorar rahatsız oluyormusun diye :53:
İnşallah canım ahh ahh 2 ay işsiz kalmış olmasaydım durmazdım ama korkuyorum yine bosta kalırım diye :50:
Tabi yazın daha da yoğun olur.
İnsanların bazıları o kadar düşüncesiz ki rahatsız olunup olunmadığın umrunda bile olmuyor sinir oluyorum bende öyle tiplere .
İnşallah Hakkında hayırlısı olsun canım.

bu baharat takımını bende çok beğendim.iyi günlerde kullanın.1 seneye kadar inşallah kendi evimizi alıcaz.bende bi nevi çeyiz yapıyorum.12 seneden sonra bazı şeyleri yenilemek istiyorum.özellikle mutfak.bu takımı ne kadara aldınız acaba.bende yeni mutfağımda kırmızkı ürünlere yer açtımda :16:

Merhabalarr:16:
Ben 45+45 90 a aldım bu takımı.
Birde Ben aldıktan kısa süre sonra Kampanya geldi Biev ürünlerine.
1 Alana 2. herhangi ürün %50 İndirim. Tabi Fiyatlarda 7-8 TL Arttı.
İnşallah alacağınız evinizde en başta sağlık mutluluk ve huzurla oturmanız dileğiyle :16:

Tabi yazın daha da yoğun olur.
İnsanların bazıları o kadar düşüncesiz ki rahatsız olunup olunmadığın umrunda bile olmuyor sinir oluyorum bende öyle tiplere .
İnşallah Hakkında hayırlısı olsun canım.
Merhabalarr:16:
Ben 45+45 90 a aldım bu takımı.
Birde Ben aldıktan kısa süre sonra Kampanya geldi Biev ürünlerine.
1 Alana 2. herhangi ürün %50 İndirim. Tabi Fiyatlarda 7-8 TL Arttı.
İnşallah alacağınız evinizde en başta sağlık mutluluk ve huzurla oturmanız dileğiyle :16:

İnşallah canım..ya kızlar zaman yavasmı gecmeye basladı :31: hala çok var şafaklara :26:

yeni migros cicilerim :16:

Çok güzeller canım bayıldım ben bunlara ahh ahh migros yakın olsa :50:

Çok şirinlerr :)

güle güle kullann :16:
tesekkurler canim benim :16:
İnşallah canım..ya kızlar zaman yavasmı gecmeye basladı :31: hala çok var şafaklara :26:

evet ya daha bocegimin gelmesine 8 ay var :50:

Çok güzeller canım bayıldım ben bunlara ahh ahh migros yakın olsa :50:

ay canim cok tesekkur:16: :16: :16: ya arkadasin yokmu migrosa yakin oturan alsin o senin icin bazen cok guzel seyler oluyor gercekten :16:

tesekkurler canim benim :16:

ay canim cok tesekkur:16: :16: :16: ya arkadasin yokmu migrosa yakin oturan alsin o senin icin bazen cok guzel seyler oluyor gercekten :16:

3m migroslarda oluyor sanırım bu dimi :44:oturdugum yerde 3 tane migros varmış netten baktım ama 2m ve m-jetlermiş :31:
Herkes 2 tane almış bu arada neden canım :1: dikkat ettim :1:

3m migroslarda oluyor sanırım bu dimi :44:oturdugum yerde 3 tane migros varmış netten baktım ama 2m ve m-jetlermiş :31:
Herkes 2 tane almış bu arada neden canım :1: dikkat ettim :1:

benim aldigim migrosta 2 tane kalmisti sanirim herkes o yuzden tukendigi icin 2 tane bulabilmis :1: bu arada 2m lerde olabiliyor bazen arada bak canim

cam ürünlerimmm..... :16::16: umarım kullanışlı olur.... :18::18:
$Biev Çaydanlık,.webp

$Biev Sütlük,.webp

$tencere.webp

bardaklarımmm :42::42::42:

$pasabahce bardak.webp
$cerve.webp

$634882593858927422.webp$634889189340385703.jpg.webp$634967843731997500.jpg.webp$634741588693130000.jpg.webp$634862665139405703.jpg.webp

Kızlar bende bi Bernardo hastasıyım, her gördüğüm yerde giriyorum mağazasına ve hepsinde gözüm kalacak çıkıyorum
Almayı düşündüğüm yeri bu Rosy serisi :) çok ciciler dimi ?
Şuan kahvaltı seti yokmuş ama ay sonu gelecekmiş. ve 100 tl hediye çeki var gelip alın, sonrasında kampanya biterse kacırmamıs olursunuz dedi bana da mantıklı geldi, inşallah bikaç güne kadar gidip mağazasından almayı düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 655406 Eki Görüntüle 655407 Eki Görüntüle 655408 Eki Görüntüle 655409 Eki Görüntüle 655410

Kızlar bende bi Bernardo hastasıyım, her gördüğüm yerde giriyorum mağazasına ve hepsinde gözüm kalacak çıkıyorum
Almayı düşündüğüm yeri bu Rosy serisi :) çok ciciler dimi ?
Şuan kahvaltı seti yokmuş ama ay sonu gelecekmiş. ve 100 tl hediye çeki var gelip alın, sonrasında kampanya biterse kacırmamıs olursunuz dedi bana da mantıklı geldi, inşallah bikaç güne kadar gidip mağazasından almayı düşünüyorum :)

evet tatlım bencede çok şekerler ama ben çiçek detaylarını pek sevmediğim için uzak duruyorum bu takımdan :1: pembişlikleri çok güzel ya hayırlısı olsun şimdiden

Back