Hoş geldiniz kızlar
Eki Görüntüle 655496
Birde böyle çiçek detaylarını sevmeyenler için spor bi model var buda sofra seti diye geçiyor, İçerisinde
24 parça yemek takımı
24 parça günlük çkb seti
6 adet amerikan servis
6 adet su bardağı var ve ücreti şuan 279,50 TL
Sizce nasıl bayanlar bana baya bi uygun geldi :)
çoookk uygun! :O çok da güzel görünüyor ooff neden daha önce görmedim kiEki Görüntüle 655496
Birde böyle çiçek detaylarını sevmeyenler için spor bi model var buda sofra seti diye geçiyor, İçerisinde
24 parça yemek takımı
24 parça günlük çkb seti
6 adet amerikan servis
bencede baya bir uygun ama şu bardak üstündeki detaylar aşınıyor bulaşık makinesinde. tabi bernardonun aşınırmı bilemem de ben pek riske atmak istemem açıkcası ay ben bu yemek takımı olayını bıraktım sonraya baya zor beğenip tabanlarım su toplayana kadar gezip hiçbirşey almadan dönebildiğim için. en son artık girip bir mağazaya direkt alıp çıkacağım
çoookk uygun! :O çok da güzel görünüyor ooff neden daha önce görmedim ki
Eki Görüntüle 655406 Eki Görüntüle 655407 Eki Görüntüle 655408 Eki Görüntüle 655409 Eki Görüntüle 655410
Kızlar bende bi Bernardo hastasıyım, her gördüğüm yerde giriyorum mağazasına ve hepsinde gözüm kalacak çıkıyorum
Almayı düşündüğüm yeri bu Rosy serisi :) çok ciciler dimi ?
Şuan kahvaltı seti yokmuş ama ay sonu gelecekmiş. ve 100 tl hediye çeki var gelip alın, sonrasında kampanya biterse kacırmamıs olursunuz dedi bana da mantıklı geldi, inşallah bikaç güne kadar gidip mağazasından almayı düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 655496
24 parça yemek takımı
24 parça günlük çkb seti
6 adet amerikan servis
Pempiş pembiş çok şirinleer
Çok begendim benn
bu takımı ablama aldık :)çok uyguna geldi amerikan servisi bardak ,ve çatal bıçak takımın olması. normal 6 tane su bardağı rose nin 86,0 lira yani...buna uygun salata kasesi arıyorumm yardımcı olun kızlarr
Buna uygun biraz zor bulursun sanki canım ama sade cam da yakışır buna ? Yakışmaz mı ki
Eki Görüntüle 655604
Kızlaaar ben çok beğendim sizce nasıl ? :))))) internette gezinirken netteucuzluk.com diye bi siteden aldım önce tereddüt ettim ama alınca mutlu oldum sorunsuz geldi diye. 166,50 tl ydi sanırım :)))
ah kıyamam bende aynı senin gibiyim sanırım :))))) bişeyi tam alırken bile vazgeçebiliyorum bende elektrikliyi en sona bırakmak istiyorum en azından bikaç ay öncesinde almak istiyorum ki yeni modelleri göreyim :) bide bardaklar evet çogu bardak öyle oluyo ama napalım kullandıgmıza sayarız bidaaha alırız bizim gönlümüz zengin anacım eheheh :)))))
Eki Görüntüle 655604
Kızlaaar ben çok beğendim sizce nasıl ? :))))) internette gezinirken netteucuzluk.com diye bi siteden aldım önce tereddüt ettim ama alınca mutlu oldum sorunsuz geldi diye. 166,50 tl ydi sanırım :)))
Kızlar merhaba, ben çok uzun süredir uğrayamıyorum buralara. Yani aslında uzun süredir kk'daım :) Uzunca bi süre ara verdim ama dışarıdan takipteydim. Ama sizlerle ilk kez tanışacağım. Önce durumumu aktarayım size. Haziranda nişanım var, 2014'de ise evlilik var inşallahÇeyizime yavaş yavaş başladım. Biraz ağırdan alıyorum çünkü fazlasıyla kararsızım ve bu durumdan hiç hoşnut değilim.. :26:
Aldıklarımı sizinle zevkle paylaşacağım, tabi gördüklerimi ve bildiklerimi de :)
2014 gelini olarak (inşallah) size bir kaç şey danışmak istiyorum. Gayet sade, alı pulu olmayan ve kullanışlı şeyler almaya özen gösteriyorum. Mutfağım; siyah, beyaz, gri, metal, mavi ve tonları olacak. Bu çizgide ilerliyorum açıkçası :) Elimden geleni yapıyorum yani. Aşağıdaki misafir yemek tk, çkb tkm. ve cam seti hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Hepsi Emsan marka. Marka hakkında da yorumlarınızı rica edicem :)
Beyaz sade bir masa örtüsü, beyaz peçetelikler ve metal peçete halkaları ile kombine etmeyi düşündüm açıkçası. (Allah'ım sadelikten ölücem:26:)
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Eki Görüntüle 655878 Eki Görüntüle 655879 Eki Görüntüle 655880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?