2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Teşekkür ederim hoşbulduumm
Çeyiz alıyım ben diye bu zamana kadar düşünmemiştim hiçç o gözlede bakmamıştım ama bu topike dolandıktan sonraaa içime bişi girdi sankiii güüzel şeylerle karşılaşırsam almaya çalışıp atcam sandığaa tavsiyen için teşekkürleeerr Allah herkese çeyizlerini mutlulukla kullanmayı nasip etsinn

yaa çok güzelleeerrrr
Güle güle kullaann..
Acaba fiyatını ve nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz bende istiyorum bunlardaannn
canım bonubon.com dan aldım çok beğenerek kargoyla birlikte 20 TL tuttu canım 2 gün içinde elimde oldu hem de

Yerim senin çeyizlerini :))) Güle güle kullan canımcım

Ollleeeyyy edoşumun teflon ihtiyacı da ortadan kalkmış gibi görünüyor, damat bey yarın evleniyoruz dese sen hazırsın edoşum maşallaaaahhh
Çok şükür evet canım günlerde aklımda bunlar oldugundan şuan sanki bir görev tamamlamış gibiyim oyyy kız heyecan yaptım ben şimdi ne güzel olurdu

Aaa bu topiği ben nasıl görmemişimmm

Benim çeyiz topiğim var ama yine de sizleri takip etmek isterimm,fikir alışverişi yapmak isterimm
Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım aramıza kk da çeyiz bölümüne girmeye basladıysan emin ol artık sende birşeyler alacaksın neler almamız gerektigini görünce insan panikliyor hemen baslamak istiyo

Sağol perimmm benim
Nasıl gidiyor okul canım

Hoşgeldin canım aramıza kk da çeyiz bölümüne girmeye basladıysan emin ol artık sende birşeyler alacaksın neler almamız gerektigini görünce insan panikliyor hemen baslamak istiyo

Hoşbuldum canım teşekkürleer
Hehe çook haklısınn gidip alasım var büssürü şey

Bide bişi sorucamm bu çoklu alıntıları nasıl yapıyosunuuzz :26:bilmiyorumda been

alıntı ile cevap verin yanında minik bir kutu varya canım alıntı yapmak istedigin msjların altındaki kutuyu işaretle sonra cevapla

canim hosgeldim benimde gecen sene haziranda tulbent ve patikten baska hicbirseyim yoktu simdi odama sigmiyor annem kapali balkona atti 20 kolicik oldular bi almaya baslayinca durduramiyor insan kendini insallah seninde olur bekleriz buraya mutlaka paylas canim
erkeklere sorsan evi komple biz düzüyoruz siz sadece canak cömlek getiriyonuz olur

ayy kiz sorma vala benimki simdiden diyoki ne aliyorsun kap kacak diyo ina kalsa tencerede pisirip kapaginda yeriz

Aldiklarimi eklicem hemen burayaa

Küçücük saklanmış oraya

Kızlarrrr ben geldim siz mi gittiniz neredesinizzz yahu

hosgeldin kuzum

kizlar bugun migrosu fethettim 3 fotograf albumu (2 tanesinin resmini cekebildim digerini koliye kaldirmisim hemen unuttum resim cekmeyi eski tip ici yapiskan filmli albumlerden bulunca bide %40 indirim olunca dayanamadim ) ve 1 tanede tepsi aldim istanbullu

Eklentiler

• $Fotoðraf0012.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $Fotoðraf0011.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoðraf0010.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 56

Hoşbuldum canımm
Albümlerin çok güzel canım kaça aldın tanesini

Hoşbuldum canımm
Albümlerin çok güzel canım kaça aldın tanesini
canim msjda yazdim burayada yazyin kucugu 11 tl (kapaginda resim olan) buyugu 14 tl (güllü olan tepsi buyuklugunde balayi resimlerimizi koymayi planladim ) tepside 9 tl

kızlarrr bende başlıyorum paylaşmaya...

esse den aldığım tencerem bundan 2 tane bitanede pilav tenceresi aldım

biev den aldığım kahvaltı seti 6 fincan takımı 6 tabak katlı servis tuzluk bibelik 2tanede kayık tabağı var

karaca yemek takımım resmi bulamadım ama desen olarak 1. resim model olarak 2. resim :)
Eki Görüntüle 653068 Eki Görüntüle 653062
şimdilik benden bukadar inşallah beğenirsiniz

ayy canm bnm begenmezmiyiz hepsi birbirinden güzel askla kullan :16.

Sağol perimmm benim
Nasıl gidiyor okul canım

İyi gidiyor canım sağolasın İlk haftanın koşuşturmasını yaşadık :))
Sen neler yapıyorsun

Canım hepsini güle güle kullan çok güzeller

canim msjda yazdim burayada yazyin kucugu 11 tl (kapaginda resim olan) buyugu 14 tl (güllü olan tepsi buyuklugunde balayi resimlerimizi koymayi planladim ) tepside 9 tl

Fiyatlar cok iyi canım ama bir hafta boyunca gitme fırsatım yok sanırım yakınlarda yok çünkü bildigim digeride aksaam gidersem çok gec olur ama çoook güzeller sen güle güle kullan =)

Çeyizlerin çok güzel güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…