hosgeldin canim sende aramiza...insaallah daha güzellerini nasip eder...bende gecen sene bu zamanlarda böyle ceyiz topiklerine bakip bakip ic geciriyordum dogru düzgün hic birseyim yoktu (seninde dedigin gibi basörtüleri patikler haric) gecen yaz yüzügü parmaga gecirince isler biranda degisti bende üniv. okuyorum böyle biraz zor oluyor ama allahtan part time calistigim icin karsilayabiliyorum istediklerimi benden sana tavsiye arada biyerlerde hosuna giden degisik seyler görürsen hic kacirma hemen al bence eninde sonunda lazim olacak cünkü
Aynen canımm :)
Buzdolabı Tv erkeğe ait.
Bize amma çok az şey kalıyor diymi :))
canım bonubon.com dan aldım çok beğenerek
yaa çok güzelleeerrrr
Güle güle kullaann..
Acaba fiyatını ve nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz bende istiyorum bunlardaannn
Çok şükür evet canım günlerde aklımda bunlar oldugundan şuan sanki bir görev tamamlamış gibiyimYerim senin çeyizlerini :))) Güle güle kullan canımcım
Ollleeeyyy edoşumun teflon ihtiyacı da ortadan kalkmış gibi görünüyor, damat bey yarın evleniyoruz dese sen hazırsın edoşum maşallaaaahhh
Hoşgeldin canımAaa bu topiği ben nasıl görmemişimmm
Benim çeyiz topiğim var ama yine de sizleri takip etmek isterimm,fikir alışverişi yapmak isterimm
selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam
Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)
Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya
Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaarhe birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)
Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm
Allahm banada nasip eder umarım
Simgemmm Canım benim biliyorum senin ince düşünceli yanını uyumlu olsun diye özellikle baktığını
Canım Maşallah çok güzel Tencerelerin Tavan Güzel Günlerde Kullan inşallah
Bende iyiyim canım nolsun okul başladı koşuşturma devam :)
Sende yoğunsun sanırım gelemeyince merak ettim canım
Hoş Geldin Canım
Bizde Fikir alışverişi yapmak için açtık aslında burayı.
Hepimizde açsak mı açmasak mı diye düşünüp düşünüp duruyorduk :)
canım bonubon.com dan aldım çok beğenerekkargoyla birlikte 20 TL tuttu canım 2 gün içinde elimde oldu hem de
Hoşgeldin canım aramıza kk da çeyiz bölümüne girmeye basladıysan emin ol artık sende birşeyler alacaksınneler almamız gerektigini görünce insan panikliyor hemen baslamak istiyo
canim hosgeldim benimde gecen sene haziranda tulbent ve patikten baska hicbirseyim yoktu simdi odama sigmiyor annem kapali balkona attiselam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam
Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)
Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya
Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaarhe birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)
Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm
Allahm banada nasip eder umarım
erkeklere sorsan evi komple biz düzüyoruz siz sadece canak cömlek getiriyonuz olur
canim hosgeldim benimde gecen sene haziranda tulbent ve patikten baska hicbirseyim yoktu simdi odama sigmiyor annem kapali balkona atti20 kolicik oldular bi almaya baslayinca durduramiyor insan kendini insallah seninde olur bekleriz buraya mutlaka paylas canim
Gördüm şimdiii oley
Teşekkürleeer
erkeklere sorsan evi komple biz düzüyoruz siz sadece canak cömlek getiriyonuz olur
Küçücük saklanmış oraya
Kızlarrrr ben geldim siz mi gittiniz neredesinizzz yahu
hosgeldin kuzum
kizlar bugun migrosu fethettim3 fotograf albumu (2 tanesinin resmini cekebildim digerini koliye kaldirmisim hemen unuttum resim cekmeyi eski tip ici yapiskan filmli albumlerden bulunca bide %40 indirim olunca dayanamadim ) ve 1 tanede tepsi aldim istanbullu
canim msjda yazdim burayada yazyin kucugu 11 tl (kapaginda resim olan) buyugu 14 tl (güllü olan tepsi buyuklugunde balayi resimlerimizi koymayi planladimHoşbuldum canımm
Albümlerin çok güzel canım kaça aldın tanesini
kızlarrr bende başlıyorum paylaşmaya...
esse den aldığım tencerem bundan 2 tane bitanede pilav tenceresi aldım
Eki Görüntüle 653058
biev den aldığım kahvaltı seti 6 fincan takımı 6 tabak katlı servis tuzluk bibelik 2tanede kayık tabağı var
Eki Görüntüle 653059 Eki Görüntüle 653060 Eki Görüntüle 653061
karaca yemek takımım resmi bulamadım ama desen olarak 1. resim model olarak 2. resim :)
Eki Görüntüle 653068 Eki Görüntüle 653062
şimdilik benden bukadar inşallah beğenirsiniz
Sağol perimmm benim
Nasıl gidiyor okul canım
hosgeldin kuzum
kizlar bugun migrosu fethettim3 fotograf albumu (2 tanesinin resmini cekebildim digerini koliye kaldirmisim hemen unuttum resim cekmeyi eski tip ici yapiskan filmli albumlerden bulunca bide %40 indirim olunca dayanamadim ) ve 1 tanede tepsi aldim istanbullu
canim msjda yazdim burayada yazyin kucugu 11 tl (kapaginda resim olan) buyugu 14 tl (güllü olan tepsi buyuklugunde balayi resimlerimizi koymayi planladim) tepside 9 tl
esse den aldığım tencerem bundan 2 tane bitanede pilav tenceresi aldım
Eki Görüntüle 653058
biev den aldığım kahvaltı seti 6 fincan takımı 6 tabak katlı servis tuzluk bibelik 2tanede kayık tabağı var
Eki Görüntüle 653059 Eki Görüntüle 653060 Eki Görüntüle 653061
karaca yemek takımım resmi bulamadım ama desen olarak 1. resim model olarak 2. resim :)
Eki Görüntüle 653068 Eki Görüntüle 653062
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?