How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlıkları

Merhaba canım bende inşallah 2015 gelini olacağım :)
Ben aldıklarımın resimlerini tek tek ekleyemem biraz uzun sürer:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ herşeyim burda beklerim :)
Sandık çeyizi yatak odası için ev tekstili ve mutfagın büyük bir bölümü tamam :)
Elektrikli eşyalardan elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi kettle aldım geriye blendr seti ve ütü kaldı :)
bendee çokkk uzun bi liste yaptım onuda paylaşırım isterseniz :)
Paylaş tabiki canım unuttuklarm varsa bende listeme ekleme yaparım aldıklarına da bakıcam :)

2015 Hepimize hayırlı olsun İnşallah kızlar :) çogu çeyiz topiğine baktım ama sizinkini ayrıca inceleyeceğim yorumlarımı yazarım çok memnun oldum hepnizle tanıştığıma baya 2015 gelini çıkçak gbi duruyor :)
Ben de memnun oldum tatlım, site değişince bazı resimler kaybolmuş ama çoğu görünüyor. Bekliyoruz yorumları :)

Paylaş tabiki canım unuttuklarm varsa bende listeme ekleme yaparım aldıklarına da bakıcam :)
onur 291.jpg
onur 292.jpg
ilk resim aldıklarımın listesi canım 2. resim eksiklerim :)

Şartlar kötü ya ben çalışmıyorum bile :) ama hndbrsanın dediği gibi ikisinden birisi olmalı sanki yemek takımlarını falan toplar mutfaak yetmez ki nereye koyucaz onca misafirlik eşyayı :) Ayaklı su bardağı almazsan misafir geldiğinde meşrubat için ne kullanacaksın canım?
Çok şık normal su bardakları var bebeğim onlar olmaz mı ki :(

Merhaba canım bende inşallah 2015 gelini olacağım :)
Ben aldıklarımın resimlerini tek tek ekleyemem biraz uzun sürer:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ herşeyim burda beklerim :)
Sandık çeyizi yatak odası için ev tekstili ve mutfagın büyük bir bölümü tamam :)
Elektrikli eşyalardan elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi kettle aldım geriye blendr seti ve ütü kaldı :)
bendee çokkk uzun bi liste yaptım onuda paylaşırım isterseniz :)
nevresim takımların çok şıkkkk <3

Ooooo çoğu gitmiş azı kalmış canım ya güzel liste olmuş. Bu fondü seti ne işe yarıyor kullanışlı mı? Ben de alaym :):)
Kalpli-Dort-Kisilik-Fondu-Seti-hergunyeniurun-com-2001x6030x22924_orj.jpg bu canım sıcak çikolatayı ve meyveyi bir arada seviyosan almalısın bence çok güzel oluyor:D
bu sadece mutfak listem birde diğer listelerim var ama ben baya şey aldım şükürler olsun:p

Bende sabahtan bişeyler aldım onların da fotos
Eki Görüntüle 1231891 bu canım sıcak çikolatayı ve meyveyi bir arada seviyosan almalısın bence çok güzel oluyor:D
bu sadece mutfak listem birde diğer listelerim var ama ben baya şey aldım şükürler olsun:p

Aa evett görmüştüm ben bunu ben de alayım bari nişanlım çok seviyor meyve ve sıcak çikolatayı ben de severim teşekkürler canım :) Hemen sipariş veriyorum sen hangi marka aldın?

Bende sabahtan bişeyler aldım onların da fotos

Aa evett görmüştüm ben bunu ben de alayım bari nişanlım çok seviyor meyve ve sıcak çikolatayı ben de severim teşekkürler canım :) Hemen sipariş veriyorum sen hangi marka aldın?
valla bi markası yok canım züccaciye tarzı bi yerden 15 tl ye aldım:KK54:

2081_05122012183.jpg 9.jpg Günlük ve abiye yatak örtüm. Abiye olanı ben istemedim ama kayınvalidem almış heves etmiş :) Kaynanamla aldıklarımızı paylaşıyorum dün gece yatılı geldi bugün çıktık çarşı pazar dolaştık:) Siparişlerimizi verdik yarın geliceek :)
aile-bornoz-seti.jpg ozdilek-2013-bornoz-takimlari-modelleri-21.jpg Bornoz takımlarımız :)
nervoturkuaz.jpg EvTekstil_3651924.jpg AmandaBej-RanforceCompleteSet.jpg Complete (4 Mevsim) Set

Eklentiler

• 3079_14122012259.jpg
    3079_14122012259.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.293
  • 20131127134018_ozdlek_rosie_nevresm_takimi_cft_kslk_75616.jpeg
    20131127134018_ozdlek_rosie_nevresm_takimi_cft_kslk_75616.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 807
  • Elart-Helena-Krem-Cift-Kisilik-N_631_1.jpg
    Elart-Helena-Krem-Cift-Kisilik-N_631_1.jpg
    194,8 KB · Görüntüleme: 297
Back