kızlar ceyıze aldıgımız tencereler kaçar lt lık olmalı mesela kalabalık mısafırın gelıcek ..
canim kac litreler bilmiyorum ama zaten setlerin icinde her boy var kesinlikle set almalisin
çok saol kuzumgülten çok şirinlerr güle güle kullan tatlım.. nerden aldın? kaçar tane bunlar..
Ankara Armada My House isimli bir mağazadan çok beğenerek aldım
6 lı fincan takımı
4lü şekerlik
1 servis tabağı 6 pasta tabağı
Ve 1 iki katlı kurabiye tabağı
Eki Görüntüle 626065 . Eki Görüntüle 626066
Eki Görüntüle 626067 . Eki Görüntüle 626068
kızlar merhaba
günlük yatak örtüsü bakıyorum..indirimde olan 4 ürün var sizce hangisi?bu arada beyaz mobilya düşünüyorum..
Eki Görüntüle 651378 Eki Görüntüle 651380 Eki Görüntüle 651390 Eki Görüntüle 651391
Kupalarımız
Günlük çay bardaklarımız. Daha önce de Paşabahçe'nin sarmaşık serisi çay bardaklarından almıştım, bu takımıma çok benziyor, günlük olarak hatta fazla misafir geldiğinde misafire de kullanabiliceğim bir takım oldu iki takımı da bilerek benzer aldım fazla kişi olunca yarısı ayrı yarısı ayrı gibi durmasın diye.
Pratik soğan, sarımsak doğrayıcım.
Ahşap nihalem.
Fotoğraflar alıntıdır.
vala bende bılmıyorum kı canımm ama bu renkler beyaz mobılyaya cok yakısıyorbencede kesinlikle 3. resimdeki olmali cok hos duruyor canim ama merak ediyorum biz böyle pembis pembis aliyoruz ya acaba bizim kocis adaylari ne diyecekler ev dösendikten sonra
vala bende bılmıyorum kı canımm ama bu renkler beyaz mobılyaya cok yakısıyorsence 290 tl nasıl fıyat olarak..
durumun varsa eger bence gayet uygun okadar cok degil bence...söyle söyliyim ben olsam icime sindiyse cok begendiysem o fiyata alirdim cokta abartili bir fiyat degil sonucta ama dedigin gibi beyaz mobilyayla yatak odana kesinlikle hava katacakdir
Geldim canım nasılsınnn
Bunlarda yeni aldıklarımmm
Karar verdin mi canım
Canımmm valla bende seni çok özledim bende sana msj atmayı düşünüyordumnasılsın
Canım Maşallah çok güzel Tencerelerin Tavan Güzel Günlerde Kullan inşallah
Bende iyiyim canım nolsun okul başladı koşuşturma devam :)
Sende yoğunsun sanırım gelemeyince merak ettim canım
Aaa bu topiği ben nasıl görmemişimmm
Benim çeyiz topiğim var ama yine de sizleri takip etmek isterimm,fikir alışverişi yapmak isterimm
Hoş Geldin Canım
Bizde Fikir alışverişi yapmak için açtık aslında burayı.
Hepimizde açsak mı açmasak mı diye düşünüp düşünüp duruyorduk :)
Kızlaaar çay kaşıklarımız geldiii
selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam
Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)
Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya
Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaarhe birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)
Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm
Allahm banada nasip eder umarım
Teşekkürler hoşbulduumm
Sizi böyle hevesli gördükçe bende hevesleniyorummm
Eskiden çeyize karşıydım annem çeyizine alalım şunu falan derdii amann annee çeyizmi kaldı alırız bişiler diyodumm ama nedendir bilinmez aşktanmıdır nedrçok özeniyorumm artık..
Şu okul bitsede bende başlasam çeyizleri dizmeyee
Bide bişi sorucam beyaz eşyaları erkek tarafı almıyor mu buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi falan ? ben öyle biliyodumda burda kızlar almış hep :26::26:
bır tanede krem renkte var canım oda abıye dıye gecıyor ya sımdıkı alıcagım gunluk olsun sadece bunları secmıştım.dur bakalım bı dusuneyım o kdr alınacak cok sey varkı butceyı çok fazlada açmak ıstemıyorum :44:
selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam
Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)
Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya
Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaarhe birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)
Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm
Allahm banada nasip eder umarım
Aynen canımm :)
Buzdolabı Tv erkeğe ait.
Bize amma çok az şey kalıyor diymi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?