2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

bencede kesinlikle 3. resimdeki olmali cok hos duruyor canim ama merak ediyorum biz böyle pembis pembis aliyoruz ya acaba bizim kocis adaylari ne diyecekler ev dösendikten sonra

kupalarin cooooooooooooooooooooooooook güzel canim güle güle kullan insaallah soguk kis aksamlarinda mutlu yuvanizda tv karsisina gecip sicak sicak cay icmeler nasip olsun bu kupalardan size insaalllahhhh

bencede kesinlikle 3. resimdeki olmali cok hos duruyor canim ama merak ediyorum biz böyle pembis pembis aliyoruz ya acaba bizim kocis adaylari ne diyecekler ev dösendikten sonra

vala bende bılmıyorum kı canımm ama bu renkler beyaz mobılyaya cok yakısıyor sence 290 tl nasıl fıyat olarak..

Son düzenleme:
vala bende bılmıyorum kı canımm ama bu renkler beyaz mobılyaya cok yakısıyor sence 290 tl nasıl fıyat olarak..

durumun varsa eger bence gayet uygun okadar cok degil bence...söyle söyliyim ben olsam icime sindiyse cok begendiysem o fiyata alirdim cokta abartili bir fiyat degil sonucta ama dedigin gibi beyaz mobilyayla yatak odana kesinlikle hava katacakdir

bır tanede krem renkte var canım oda abıye dıye gecıyor ya sımdıkı alıcagım gunluk olsun sadece bunları secmıştım.dur bakalım bı dusuneyım o kdr alınacak cok sey varkı butceyı çok fazlada açmak ıstemıyorum :44:

selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam

Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)

Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya

Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaar he birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)

Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm
Allahm banada nasip eder umarım

Simgemmm Canım benim biliyorum senin ince düşünceli yanını uyumlu olsun diye özellikle baktığını

Kızlaaar çay kaşıklarımız geldiii

Ne kadar güzel görünüyorlar canım Güle güle kullan tekrar

Canım Gönlüne göre olur İnşallah.
Hoş Geldin aramıza. Hem illa 2014-2015 gelini olmana gerek yokki. Birlikte sohbet ederiz işte
Çeyiz zamanla oluyor canım. Bende Üniversite okuyorum, bu yüzden yavaş yavaş alınıyor herşey :)
İş hayatına atılınca da hızlanır herşey, inşallah :)

Son düzenleme:
Teşekkürler hoşbulduumm
Sizi böyle hevesli gördükçe bende hevesleniyorummm
Eskiden çeyize karşıydım annem çeyizine alalım şunu falan derdii amann annee çeyizmi kaldı alırız bişiler diyodumm ama nedendir bilinmez aşktanmıdır nedr çok özeniyorumm artık..

Şu okul bitsede bende başlasam çeyizleri dizmeyee

Bide bişi sorucam beyaz eşyaları erkek tarafı almıyor mu buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi falan ? ben öyle biliyodumda burda kızlar almış hep :26::26:

Eskiden kendimize alışveriş yaparken şimdi ne varsa çeyize. :))
Canım genel olarak buzdolabiını erkek alır. Gerisi Bulaşık Çamaşır Fırın vs. kıza ait

Hımm anladıımm:26:

Bütün evi çeyizlerimizle yapıyoruz yani
Bide laf ederler çeyizlere

Aynen canımm :)
Buzdolabı Tv erkeğe ait.
Bize amma çok az şey kalıyor diymi :))

Son düzenleme:

biraz bekle eger hala aklin onda kalirsa hic durma al ben hep öyle yapiyorum baktim hala vazgecemiyorum birseyden aklimdan cikmiyor icimde kalacagina ceyizimde dursun diyorum

hosgeldin canim sende aramiza...insaallah daha güzellerini nasip eder...bende gecen sene bu zamanlarda böyle ceyiz topiklerine bakip bakip ic geciriyordum dogru düzgün hic birseyim yoktu (seninde dedigin gibi basörtüleri patikler haric ) gecen yaz yüzügü parmaga gecirince isler biranda degisti bende üniv. okuyorum böyle biraz zor oluyor ama allahtan part time calistigim icin karsilayabiliyorum istediklerimi benden sana tavsiye arada biyerlerde hosuna giden degisik seyler görürsen hic kacirma hemen al bence eninde sonunda lazim olacak cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…